Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    25. Svibanj 2021. 08:34

Sanjarka88 🦔

Dobro jutro okruglice ♥️
    Jeste se naspavale?
    Mokosh nek je sretan 🎉🎉🎉🎉♥️🥰
    Monalisa super da je sve u redu s bebicom, nadam se da sii ti bolje 🤗
    Betty_Loo bolje da je aktivna bebica 😊
    Ja sam svog decka osjetila prvi put sa 13+5 ali meni je treća trudnoca

Ma jesam, zivot ide dalje pa kako bude treba vremena da se covjek pomiri s takvim stvarima, ali dobro je vec sada 🙂

Ane_ši
    25. Svibanj 2021. 08:39

Evo i mene curke da vam se javim. Na godisnjem sam pa uzivam i cistim kucu 😂. Sutra idem na pregled pa javim sta je bilo. Malac je aktivan stalno osjecam nesto u trbuhu jos nema pravih udaraca osim jednog sta je bio. Pisali ste o kombinacija za hranu ja toga nemam ne peru me hormoni 😂. Dosla na na plus 10kg i sve mi je u grudima i trbuhu 😂 vec me pitaju kad mi je termin 😂. Bilo je pisanje i o prenetalnom testu. Ja ga nisam radila iako imam 36g samo kombinirani. Uzv je bio u redu pa nisam tila dalje nists raditi osim kombiniranog. Mojoj kceri je u petak rođendan i to 14 🙈. Kako vrijeme leti. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• sunce7
    25. Svibanj 2021. 08:50

Mokosh Sanjarka Sretaaan rodendan

Lady.D
    25. Svibanj 2021. 08:55

Cureeee, sretan vam rođendan! Uzivajte danas! 🥳

Love2021
    25. Svibanj 2021. 08:55

Mokosh Sanjarka sretan rođendan 
    Zara7 ja sam prije 10ak dana završila turu antibiotika i inače ama baš uvijek imam gljivice kad ih pijem ali  sam ovaj put na preporuku svoje giničke pila svaki dan probiotike (uzela sam bulardi) i nemam ih. Da li je samo do toga ne znam, ali vrijedi probati.
    Buhtlice probaj stisnuti svoju ginekolicu da otvori ili mijenjaj ginekologa ako se ne osjećaš dobro za raditi a tvoja ti ne otvara komplikacije. 

little baby
    25. Svibanj 2021. 09:29

Sretan rodendan cure!🎂🎊🎉🎁
    Sretno danas na pregledima tko ima😍
    Ja svoju mrvu sad redovito svaki dan osjecam,i svaki put se rastopim kao da mi je prvi put da osjetim udarce❤🙏 lupka me vecinom dole nisko. Nadam se da ce se podici malo jer prosla trudnoca je bila jako nisko i bas mi je bilo tesko. 
    Ne znam da li koju boli stidna kost onako sa strane? Kad duze lezim vecinom to bude nakon nocnog spavanja,boli me uzasno taj lijevi dio stidne kosti. I kao da mi je taj dio mrvu veci(naotecen) od druge strane

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Tracy_
    25. Svibanj 2021. 09:44

Sanjarka i Mokosh - Sretan rođendan!! 🎉
    Evo ja priživila OGTT, osjećam se ko da je i meni rođendan, šta se meme tiče: najteži dio trudnoće je gotov! 😂

Haru
    25. Svibanj 2021. 09:45

Sanjarka i Mokosh sretan rođendan! 
    Tracy_ tako je i meni bilo. 
    Dobrodošle nove cure i sretno svima koje imaju pregled danas!

'21. 💙
    '24. 💛

Tratinčica12
    25. Svibanj 2021. 09:48

Mokosh i Sanjarka, sretan vam rođendan! 🎉🌸❤❤

-
    Cure, sretno na pregledima danas 🍀🍀

-
    E vidjela sam da je u Magic baby-ju danas 20% popusta, pa lovite ako šta imate ☺☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Missy88
    25. Svibanj 2021. 09:54

Sanjarka i Mokosh sretan rođendan 🎂❣

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.