Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Svibanj 2021. 10:21

Pozdrav okruglice , ste sve dobro? 😊

Cestitam na odlicnim pregledima i otkrivenim curama i dečkima ♥️💙
    Bumac divni su i jako slični 🥰
    Monalisa, Lockica, Buhtlica sretno danas cure 🍀🍀🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

nyssa_
    24. Svibanj 2021. 11:00

Pozdrav svim mamama i one koje će tek to postati!
    Priključujem se Klubu jesenskih beba 2021. :)
    Naš je termin 24.11., u 13. smo tjednu i super se osjećamo.

Za sad nisam radila Nifty test jer se osjećam dobro i zdravo. Imam 28 godina pa me zanima dal ima ovdje sličnih prvorodilja koji su odlučile ili bi odlučile isto na mom mjestu?

Naša srećica** 12/2021

Tratinčica12
    24. Svibanj 2021. 11:47

Nyssa

Pozdrav svim mamama i one koje će tek to postati!
    Priključujem se Klubu jesenskih beba 2021. :)
    Naš je termin 24.11., u 13. smo tjednu i super se osjećamo.

Za sad nisam radila Nifty test jer se osjećam dobro i zdravo. Imam 28 godina pa me zanima dal ima ovdje sličnih prvorodilja koji su odlučile ili bi odlučile isto na mom mjestu?

Dobro došla ☺
    I meni je prva trudnoća, imam 27 godina. Nisam radila nikakav prenatalni test. Ginekologica mi je ponudila, ali nisam htjela 😊 
    Danas smo 20+5 tt 💙

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

nyssa_
    24. Svibanj 2021. 11:55

@Dannna & @Jackie27, hvala Vam drage djevojke!
    Čestitam objema i i držite se! <3

Naša srećica** 12/2021

• Veky004
    24. Svibanj 2021. 12:04

Pozdrav cure,
    eto mene padobranca...
    Redovno vas citam, a rijetko pisem 😊 danas obavili pregled, sve je super.
    Stize nam dečkić💙, tako da vidim ima ih ove godine u vecini.
    Barem u nasoj grupi 🤭 Termin je 04.11 😊

url=https://lilypie.com]

Tracy_
    24. Svibanj 2021. 12:06

Pozdrav nyssa_ i dobro došla!
    Nisam ni ja radila prenatalni, iako ću taman na termin poroda navršit 33 godine a prva trudnoća mi je. Govorila sam prije trudnoće da hoću ali sam malo istraživala i skontala da neke stvari nisu kako sam mislila da je i igrom slučaja, završila sam na strogom mirovanju, krvarila sam i trebala izbjegavati česti ultrazvuk te mi se nije riskiralo izać iz kreveta na dodatni pregled. Da je bilo ikakve naznake da nešto ne štima na ultrazvuku poslije, išla bi na sve pretrage a ovako sam odlučila preskočiti. Mislim da je na svima da odluče za sebe, ima puno za i protiv a i svaka situacija je drukčija. Od financija preko tvoje psihe i kako ćeš se osjećati sa rezultatima statistike - mirnije ili ne.

• ponosna.mama
    24. Svibanj 2021. 12:37

Drage moje cestitke svima na dobrim pregledima🥰, ja odbrojavam dane do svog pregleda, tako sam nestrpljiva ovaj put, 4 tjedna mi traju kao godina 😏

Tratinčica12
    24. Svibanj 2021. 12:45

ponosna.mama

Drage moje cestitke svima na dobrim pregledima🥰, ja odbrojavam dane do svog pregleda, tako sam nestrpljiva ovaj put, 4 tjedna mi traju kao godina 😏

Joooj i ja odbrojavam do svoga 🙈 prošli put bila na pregledu prije 5 tjedana. A imam čekat još 9 dana 🙈🙈 nikako dočekati ☺☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

SamoMalo
    24. Svibanj 2021. 12:48

Dobro koji je to vec omjer decki naprema cura 😂
    Bas me zanima jel u drugim 'sezonama' isto 😁

nyssa_
    24. Svibanj 2021. 13:10

Tracy_

Pozdrav nyssa_ i dobro došla!
    Nisam ni ja radila prenatalni, iako ću taman na termin poroda navršit 33 godine a prva trudnoća mi je. Govorila sam prije trudnoće da hoću ali sam malo istraživala i skontala da neke stvari nisu kako sam mislila da je i igrom slučaja, završila sam na strogom mirovanju, krvarila sam i trebala izbjegavati česti ultrazvuk te mi se nije riskiralo izać iz kreveta na dodatni pregled. Da je bilo ikakve naznake da nešto ne štima na ultrazvuku poslije, išla bi na sve pretrage a ovako sam odlučila preskočiti. Mislim da je na svima da odluče za sebe, ima puno za i protiv a i svaka situacija je drukčija. Od financija preko tvoje psihe i kako ćeš se osjećati sa rezultatima statistike - mirnije ili ne.

Draga Tracy_, hvala na pažljivim riječima! 
    Ja sam govorila uvijek da ću to napraviti, ali kako mi se desilo neplanirano, nisam se stigla okrenuti, već je vrijeme za Nifty, a financijski mi sad baš nikako ne paše kad vidim koliko kolica koštaju. 🙈
    Ginica kaže da je ultrazvuk uredan, ali predlaže Nifty svakoj trudnici sigurnosti radi tako da sam malo nesigurna, iako mislim da je sve u redu. 
    Tebi želim da ti sve prođe u najboljem redu i da beba i ti budete zdrave i jake! :* 

Naša srećica** 12/2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.