Nyssa, niti ja nisam išla na prenatalne testove, prva beba I punim 30 malo prije termina. Otisla bi da je bilo naznaka da nešto nije ok, ali ovako ne. Vidi si malo polovna kolica, imaš vremena i možeš čekati da "ispadne" nešto dobro 🙂 ako želiš nova, svakako akcije sacekaj jer zna biti dobrih ponuda. Novce je uvijek lako potrošiti 😄
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Evo i mene da se javim.Prije svega čestitke na pregledima i deckicima ♡
Moj pregled super prosao beba napreduje nalazi odlicni sve je ok i stize nam jos jedan djecak 💙
Izgleda decki dominiraju ove godine.
Slijedeći pregled je 21.06 ♡
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Pozdrav trudnice 😉
Imam pitanje vezano uz C vitamin, ako ga koja od vas koristi i od kojeg proizvođača ?
Već dva puta sam išla i ljekarnu i dobila sam šumeći C vitamin koji se ne preporuča trudnicama. 😅
Hvala Vam unaprijed.
p.s. Želim toplu dobrodošlicu svim novim ženicama i njihovim buškama! 🥰😊
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Cure, kod mene isto sve ok hvala bogu, bebica raste i i rita se ko luda, pitala me doktorica osjetite li vi ovo 😂
Uglavnom malo je prigovarala zato što mislim kici na komplikacije sa 24 tjedna, a sve je uredu. Ja govorim radim stresan posao sa ljudima i svaki dan se istresaju na mene. Odgovor joj je bio pa tako je svima. Moram priznati da mi se ne svidja baš takav pristup, a i definitivno namjeravam ići od 1.7 na komplikacije pa kako tako..
Jučer sam malo po dućanima gledala kolica i jako su mi se svidjela Joie litetrax 4 ako se ne varam, osim dijela da se sportski dio ne može maknuti, već košara dolazi na sportski dio. To mi je jako čudno, voljela bi da se svaki dio zasebno miče i stavlja. Pa sam malo po netu gledala Joie versatrax i kolica mi se čine jako lagana i odlična. Mislim da i Sanjarka pikira ta kolica ako se ne varam..ako tko naleti na kakav dobar popust na njih, pliz javite 🥰
Baby N 💙
Cure, kod mene isto sve ok hvala bogu, bebica raste i i rita se ko luda, pitala me doktorica osjetite li vi ovo 😂
Uglavnom malo je prigovarala zato što mislim kici na komplikacije sa 24 tjedna, a sve je uredu. Ja govorim radim stresan posao sa ljudima i svaki dan se istresaju na mene. Odgovor joj je bio pa tako je svima. Moram priznati da mi se ne svidja baš takav pristup, a i definitivno namjeravam ići od 1.7 na komplikacije pa kako tako..
Ustvari bi išla u 21.tjednu. Malo sam u depri sada 😞
Jučer sam malo po dućanima gledala kolica i jako su mi se svidjela Joie litetrax 4 ako se ne varam, osim dijela da se sportski dio ne može maknuti, već košara dolazi na sportski dio. To mi je jako čudno, voljela bi da se svaki dio zasebno miče i stavlja. Pa sam malo po netu gledala Joie versatrax i kolica mi se čine jako lagana i odlična. Mislim da i Sanjarka pikira ta kolica ako se ne varam..ako tko naleti na kakav dobar popust na njih, pliz javite 🥰
Jučer su mi u magic baby nudili joie, ako sam ju dobro skuzila sada trenutno imaju neku akciju na njihove modele, probaj ih nazvati pa provjeri jer me zatrpala informacijama pa je moguće da sam pobrkala nešto. Ako ništa, na žutu srijedu u citiyu 😉
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
E i još nešto, cure iz Zga, gdje ste išle na anomaly scan, imatelji nekog doktora i bolnicu za preporučiti?
Joj zene moje, mene od jucer navecer neki hormoni peru. Koja nervoza. Toliko sam umorna. Najradije bi pobjegla negdje. 😅 Jucer navecer me moj mali toliko izudarao u mjehur. Uzas. Koji grozan osjecaj. Mislila sam da nece stat, NIKAD! 😭 Opet mi se pojavio svrab dolje, nije strasno, ali smeta. Dobila sam neku kremu, pa ako ne bude bolje kroz par dana, zovem gin. Danas sam odmucila mladu curu odviknut od pelena, jer mi je vise dosta tih pelena. Trebam pauzu. Barem ta 3,5mj. 😅😆 Ma trebam pauzu od svega. Najradije bi prespavala par dana kad bi mogla. Sutra mi je rodendan, pa me valjda i to cini nervoznom jer vi voljela odmoriti, otici negdje, maknuti se od svih i svega. Bas mi treba vrijeme za mene, ali i da provedem onako jedan cijeli dan s muzem, samo nas dvoje.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Drage moje cestitke svima na dobrim pregledima🥰, ja odbrojavam dane do svog pregleda, tako sam nestrpljiva ovaj put, 4 tjedna mi traju kao godina 😏
Joooj i ja odbrojavam do svoga 🙈 prošli put bila na pregledu prije 5 tjedana. A imam čekat još 9 dana 🙈🙈 nikako dočekati ☺☺
Kako ti je tako velik razmak između pregleda? Meni je max 4 tjedna, a i to mi je za ispalit za cekat da vidim je li sve ok😔
Sortiraj odgovore
Najstariji