Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    24. Svibanj 2021. 16:33

Mokosh

Joj zene moje, mene od jucer navecer neki hormoni peru. Koja nervoza. Toliko sam umorna. Najradije bi pobjegla negdje. 😅 Jucer navecer me moj mali toliko izudarao u mjehur. Uzas. Koji grozan osjecaj. Mislila sam da nece stat, NIKAD! 😭 Opet mi se pojavio svrab dolje, nije strasno, ali smeta. Dobila sam neku kremu, pa ako ne bude bolje kroz par dana, zovem gin. Danas sam odmucila mladu curu odviknut od pelena, jer mi je vise dosta tih pelena. Trebam pauzu. Barem ta 3,5mj. 😅😆 Ma trebam pauzu od svega. Najradije bi prespavala par dana kad bi mogla. Sutra mi je rodendan, pa me valjda i to cini nervoznom jer vi voljela odmoriti, otici negdje, maknuti se od svih i svega. Bas mi treba vrijeme za mene, ali i da provedem onako jedan cijeli dan s muzem, samo nas dvoje.

Ajme draga, tocno se sijecam kako je meni bilo kad su moje bile male, znam kako ti je 😔 ..imas li ikoga ko ti ih moze pricuvati na jedan dan bar malo da odmoris i da ti i muz uzivate malo jedno u drugome 😊

Sanjarka88
    24. Svibanj 2021. 16:34

Mokosh

Joj zene moje, mene od jucer navecer neki hormoni peru. Koja nervoza. Toliko sam umorna. Najradije bi pobjegla negdje. 😅 Jucer navecer me moj mali toliko izudarao u mjehur. Uzas. Koji grozan osjecaj. Mislila sam da nece stat, NIKAD! 😭 Opet mi se pojavio svrab dolje, nije strasno, ali smeta. Dobila sam neku kremu, pa ako ne bude bolje kroz par dana, zovem gin. Danas sam odmucila mladu curu odviknut od pelena, jer mi je vise dosta tih pelena. Trebam pauzu. Barem ta 3,5mj. 😅😆 Ma trebam pauzu od svega. Najradije bi prespavala par dana kad bi mogla. Sutra mi je rodendan, pa me valjda i to cini nervoznom jer vi voljela odmoriti, otici negdje, maknuti se od svih i svega. Bas mi treba vrijeme za mene, ali i da provedem onako jedan cijeli dan s muzem, samo nas dvoje.

I meni je sutra rođendan 😁🎉
    A za drugo. Mislim da nam svima dođu takvi dani. 
    Baka servis mozda?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Svibanj 2021. 16:40

buhtlica34

buhtlica34

Cure, kod mene isto sve ok hvala bogu, bebica raste i i rita se ko luda, pitala me doktorica osjetite li vi ovo 😂
    Uglavnom malo je prigovarala zato što mislim kici na komplikacije sa 24 tjedna, a sve je uredu. Ja govorim radim stresan posao sa ljudima i svaki dan se istresaju na mene. Odgovor joj je bio pa tako je svima. Moram priznati da mi se ne svidja baš takav pristup, a i definitivno namjeravam ići od 1.7 na komplikacije pa kako tako..

Ustvari bi išla u 21.tjednu. Malo sam u depri sada 😞

Bas mi je bas bezvezna ta ginekologica 😒
    Ja stvarno nisam imala tih problema. Ni sa socijalnim gin ni privatnikom. 
    Bas ne volim ženske ginekologice😒

Sanjarka88
    24. Svibanj 2021. 16:42

Lorre

Jučer sam malo po dućanima gledala kolica i jako su mi se svidjela Joie litetrax 4 ako se ne varam, osim dijela da se sportski dio ne može maknuti, već košara dolazi na sportski dio. To mi je jako čudno, voljela bi da se svaki dio zasebno miče i stavlja. Pa sam malo po netu gledala Joie versatrax i kolica mi se čine jako lagana i odlična. Mislim da i Sanjarka pikira ta kolica ako se ne varam..ako tko naleti na kakav dobar popust na njih, pliz javite 🥰

Ja sam se odlučila za njih da 🥰
    Cekam da se vrate na zalihu. Pa bude vec nesto ako ne nista, zuta srijeda 
    Javim, javi i ti 😊

Sanjarka88
    24. Svibanj 2021. 16:46

nyssa_

Pozdrav svim mamama i one koje će tek to postati!
    Priključujem se Klubu jesenskih beba 2021. :)
    Naš je termin 24.11., u 13. smo tjednu i super se osjećamo.

Za sad nisam radila Nifty test jer se osjećam dobro i zdravo. Imam 28 godina pa me zanima dal ima ovdje sličnih prvorodilja koji su odlučile ili bi odlučile isto na mom mjestu?

Dobro nam došla 🥰
    Ja sam radila panoramu jer smo imali povecan nuhalni nabor sa 12tt
    Inace sam takav test i mislila radit samo ako nesto ne bude ok na uzv.
    No sad sam misljenja da bi ga da sam opet trudna radila svakako 

Sanjarka88
    24. Svibanj 2021. 16:48

Cestitam na dobrim pregledima ♥️
    Veky, Lockica cestitke na deckima 🥰💙💙

Tratinčica12
    24. Svibanj 2021. 17:18

ponosna.mama

Jackie27

ponosna.mama

Drage moje cestitke svima na dobrim pregledima🥰, ja odbrojavam dane do svog pregleda, tako sam nestrpljiva ovaj put, 4 tjedna mi traju kao godina 😏

Joooj i ja odbrojavam do svoga 🙈 prošli put bila na pregledu prije 5 tjedana. A imam čekat još 9 dana 🙈🙈 nikako dočekati ☺☺

Kako ti je tako velik razmak između pregleda? Meni je max 4 tjedna, a i to mi je za ispalit za cekat da vidim je li sve ok😔

Inače dosad mi je bio razmak isto cca 4 tjedna. Sad 6. Ne znam zašto.
    Trudnoća je uredna bez ikakvih problema, možda zbog toga. Ili nije imala termina ranije. Nemam pojma 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Ali baš mi se odužilooo... barem sam došla na jednoznamenkast broj dana do pregleda 😄 

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Zara7
    24. Svibanj 2021. 17:56

Pozdrav cure! 
    Traveller čestitke na ženskoj verziji Nike  baš me nasmijalo! Ipak stiže ženski little traveller :) joj kad si to napisala da ćeš bit u 29. tjednu baš me streslo, to su već neki ozbiljni tjedni! Meni je neka mentalna granica 30 tjedana, nakon toga mi je već kraj :D 
    Bumac5 Ova tvoja slika usporedbe braće mi je možda i najslađa slika dosad objavljena na forumu, pa kako slatko!! 
    Madamel Hvala za info za slikice, obavezno ću skenirati svoje :)
    Jana trudnoća je kad češće ideš na forum nego na instagram :D
    LadyD čestitke na super Niftyju i zdravom dečkiću 
    Plavabosanka počeli pravi udarci, bravooo :)
    Mišić, Missy čestitke objema na super pregledima, curke napreduju  Mišić super da se curka okrenula!
    Bee dobrodošla :) i mene je malac kasno počeo udarati, tek s 21 tj po uzv tako da ne brineš ništa! 
    Nyssa welcome, pridruži nam se u piskaranju 
    Lockica čestitke na pišulincu :)
    Veky004 dobrodošla, čestitke na dečkiću :)
    ________
    Meni je danas prekretnica jer je prvi put netko drugi primijetio da sam trudna, a da mu ja nisam rekla (bar naglas iskomentirao, vjerojatno su i drugi skužili :D ) i baš sam se iznenadila, očito se još ne osjećam skroz trudno  Inače sve po starom, žgaravica me sve češće hvata  Mi smo se odlučili za Cybex balios s lux 3u1, želimo iskoristiti akciju do 16.6. ! :)
    Nadam se da ste sve preko  vikenda napunile baterije za novi tjedan, idemo hrabro okruglice 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    24. Svibanj 2021. 18:51

Cure pomoć! Ima li neka od vas da je radila briseve i da su joj izolirane gljivice? Meni su došli nalazi za klamidiju i ureaplasmu i još nešto, sve je ok. U zadnjem nalazu piše Bris cerviksa - aerobno - fiziološka flora. Bi li se u tom zadnjem brisu pokazale gljivice ili negdje drugdje? Love2021 znaš li ti možda stručno, spadaju li gljivice pod ovo? 😅 
    Jer me zbunjuje ako nisu nađene, a ja imam baš tegobe takve vrste plus mi i dr svaki put kaže da je jaka gljivična sekrecija. Ona mi se ne javlja, a ne mogu naći mail na internetu. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• monalisa
    24. Svibanj 2021. 18:54

Pozdrav, evo obecala sam javiti kad obavim pregled, pa da javim dojmove, definitivno potvrdeno da nam stize curka 😊😊 sve je uredu, sve mjere odgovaraju tjednima i ima 189g, sa kilama sam jos uvijek u manjku obzirom na pocetnu kilazu i dns mi gin kaze da mi je termin 25.10 pa onda promjenite jer tak je zapisal i u trudnickoj 😅 sljedeci pregled 16.6. jer idu na godisnji pa da ne cekam do polovice 7og mj. Nisam u toku jer sam se maknula malo da saberem misli, al sad cu vas pratiti ako ne toliko komentirati bar cu procitati da sam u toku 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.