Jutro buhtlice drage 🤰
Hvala svima na čestitkama ♥️ rođendan prosao odlicno 🎉
1 Kg gore sigurno 😁
Little baby koliko nisko udara beba? I moj je jos dosta nisko al nije vise u gaćicama isključivo. Ja sve kontam da je to ok 😊
Tracy gdje si na kraju radila Ogtt? Kako sve skupa izgleda?
Vjerovatno cu i ja privatno
Lollypop bravo za veselog bebača 🥰
Poklonicic koliki je tsh? Moj je isto bio dosta nizak
CarpeDiem cestitam na dobrom pregledu ♥️
Jana nemam iskustva ali nadam se da Ce se sve posložiti kako treba 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mačkica samnom su bili muž i mali (4god), ali privatno. Znam da se u KBC Rijeka ne dopusta nitko na anomaly scanu u 20.tjednu. Također, ni socijalnih većina :/
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
A sta se nipta tiče sta se uzbuđujete?
Ima svatko pravo na svoje mišljenje , i nije za svakoga odgovornost ista niti je dozivljavamo istom...ima svatko svoje razloge da misli kako misli.
I nije to nista ne ispravno ili ispravno. Nema tu jedna samo istina.
Ovo su bas individualne stvari.
Ja bi samo voljela da oni koji su odbili sve testove su svjesni zapravo svih mogućnosti koje im se mogu desiti i da su 100 posto nacisto s onim sta bi napravili u bilo kojoj situaciji. I to je sve ok. Pravo i izbor svakog pojedinca.
Ja sam bila ona koja je govorila necu testove jer cu rodit sta god bilo.. dok se nisam nasla u situaciji.
Sad vise ne govorim gluposti koje ne poznajem. I apsolutno sam ZA sve testove.
Moje pravo. I ne mislim da je netko onakav ili ovakav ako je iste odbio.
Ps.Naravno da dobar test ne znaci i dobar ishod. Ne moze nam nitko nista garantirati
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure. Evo info, one koje će ići na Anomaly scan u Petrovu, narudžba ide ili osobno svaki dan od 11-12, ili putem maila na [email=predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr]predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr[/email]. Uz mail trebate poslati zadnji nalaz od ginekologa, presliku zdravstbvene i kada je bila vaša zadnja mjesečnica.
Sretan roćkas curke sa zakašnjenjem 🎊🎉🎊🎂
Ja sam se naručila jučer privatno na anomaly scan, taman ću ući u 20.ti tjedan tada pa se nadam da će se sve moći viditi dobro.
Nakon svega šta čitam stvarno sam ispripadana, mislite li vi da bi nakon anomaly scana mogla bit mirna??
Sretan vam rodjendan cure sa zakasnjenjem!!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sretan roćkas curke sa zakašnjenjem 🎊🎉🎊🎂
Ja sam se naručila jučer privatno na anomaly scan, taman ću ući u 20.ti tjedan tada pa se nadam da će se sve moći viditi dobro.
Nakon svega šta čitam stvarno sam ispripadana, mislite li vi da bi nakon anomaly scana mogla bit mirna??
Ja sam isto mislila ići privatno, ali rekoh barem da za nešto iskoristim to zdravstveno osiguranje koje tako masno plaćam.
A što se ovog drugog tiče, ja mislim da možeš biti mirna, iako se to nažalost nikad ne zna. Ja sam zadnjih mjesec dana što privatno što poslovno imala baš iznimno iznimno stresno razdoblje, ali nekako se niako nisam bojala za bebu, ja ti u glavi stalno mislim to je moja mala ratnica, sve će ona sa mnom izdržati i bit će super sve :)
Cure, sretan rođendan!!!! 🥳🥳🎊🎉🎂 sve najbolje vam želim ❤❤
Bas lijep i lakopamtljiv datum 😁😁
.
Ja sam danas u totalnom bedu, nadam se samo hormoni. 🙄
Svaki dan se budim sa sve vecom i vecom flekom od mlijeka na grudima i to samo na desnoj strani. Lijeva skoro nista. Pitat cu u petak dr. jel to normalno ili se trebam brinut 😐
Podstanari smo i pokusavamo iznajmit stan ili jos bolje kupit. Danas smo vidjeli nesto sto nam se svidjelo odem u banku i pitam…šok!!!! Na moju dosta veliku placu, mogu dobit samo 76000eura (ok mozda je to samo meni velika placa) Muževa firma blokirana. Kreditno je nesposoban. 😱 Hvala Bogu na ušteđevini, tamam bi nam bilo za stan. Žena mi ne zna rec hocu li moci dobit kredit jer necu vise primat placu nego porodiljni 🥴
Zovem stanove za najam, kazem mladi par s bebom na putu, obavezna nam je prijava, ako ne poklope iste sekunde kazu da ce se javit i naravno ne jave se!
Moje pitanje je jel neka od vas bila u takvoj situaciji? Kalo ste uspjele rijesit stambeno pitanje? Kako ste uspjele ne poludjet? 😔
Pusa za sve ❤
Nadam se da vas nisam udavila 😆
Skroz te razumijem sta pricas. Mi smo u Rijeku dosli na faks i ostali 9 godina skoro tu. Na kraju dobili i poslove i eto...produzili.. podstanari smo i ne mogu reci da mi je lose, ali me smeta 100 stvari, npr 2 zida ne smijem kreciti jer su u boji, vlaga u stanu radi lose fasade, a ne trazi mi se nista dalje jer je stan nov i gazdarica super, lokacija isto. Onda odlucimo kupiti nesto svoje, stanovi skupi, kvadratura mala u kreditu do groba....i nakon dugo dugo dugo razmisljanja odlucimo se vratiti nazad u slavoniju u svoje, tamo imam divan stan u centru grada, dignemo mali kredit da uredimo po svom, sredimo premjestaje na poslu i kazemo idemo. 🥰🤣 evo sada smo u fazi toga, ali me strah, malo me pritisak od promjene, cak i jedan manji napad panike sam imala jer ja mrzim promjene, a hormoni me peru, ali vecinom sreca jer se vracam svojoj kuci, svojim prijateljima i napokon u nesto svoje.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sanjarka, bila san u Analize, 90 kn. Radila sam još KKS 45 kn i TSH 60 kn. 195 kn sve skupa. Dođeš do 8 ujutro, prvo vađenje pa pit mlaku slatku odvratnu tekućinu od 0.4 l i to u 2 min (ja sam u 5 min uspila) i onda vađenje za uru pa opet za još uru. Nije mi dalo niti da se spustim u kafić dole do mame nego san morala ispred bit ili u čekaonici ali onda su mi ponudili da ostanem u nekoj sobi jer imaju slobodno i tamo sam mogla prileć i gledala sam Netflix na mobu. E da, kad tek dođeš vadi ti i iz prsta prije venskog vađenja, ne znam zašto. Urin nisam davala.
Meni su nalazi TSH ok - 2.03.
Šećer mi je - 4.2, 7.4., 7.0, isto ok.
Ali KKS iman 7 stavki od valjda 15 šta ne valjaju, može bit blaga anemija, može bit viši tlak po Googleu pa ću vidit šta mi ona sutra kaže. Mislim da ću morat neke multivitamine jake uzimat. Sad mi je žao šta nisam željezo izvadila isto. A možda sam samo bila pregladna jer nisam jela od 17h protekli dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji