Sretan rođendan drage Sanjarka i Mokosh! 🎂🥂🌷🥰
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Sanjarka i Mokosh sretan rodendan uzivajte cure ❤🥰🥳
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozdrav cure. ❣
Sretan vam rođendan Mokosh i Sanjarka. 🎂🌹🥂🎈
Dobrodoslica novim curama 🙌
Čestitam na urednim pregledima, prvim javljanjima beba i urednim nalazima. 🙏
Kod mene danas na pregledu sve super, dr. nije bio siguran za spol, predpostavlja da je curica 💝, ali ipak je bio na 50/50%. Ostalo je sve uredu i sa bebom i sa mnom.
Kaže da će vidjeti idući put, a ja sam u srijedu radila u Hr nipt test i očekujem dobre rezultate kao i spol bebe. Iako mi nije važno, čisto da znam kome se obraćam. 🙈🙉 naredni pregled je 22.06.
...Ja sam za prenetalne testove jer smatram da je to neka moja odgovornost u slučaju nečega (iako mi sve priželjkujemo uredne trudnoce, ponekad su zelje jedno, a realnosti nešto drugo). Osobno volim biti sigurna, to nije nešto što je obavezno i super da svako može odlučiti u skladu sa svojim mogućnostima i osobnom nahođenju da li je za test ili ne...
Tata je takodjer odusevljen ako je istina da ćemo dobiti još jednu curicu💕, ali čekamo da budemo sigurni pa da startamo sa kupovinom.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Cure, sretan rođendan!!!! 🥳🥳🎊🎉🎂 sve najbolje vam želim ❤❤
Bas lijep i lako pamtljiv datum 😁😁
.
Ja sam danas u totalnom bedu, nadam se samo hormoni. 🙄
Svaki dan se budim sa sve vecom i vecom flekom od mlijeka na grudima i to samo na desnoj strani. Lijeva skoro nista. Pitat cu u petak dr. jel to normalno ili se trebam brinut 😐
Podstanari smo i pokusavamo iznajmit stan ili jos bolje kupit. Danas smo vidjeli nesto sto nam se svidjelo odem u banku i pitam...šok!!!! Na moju dosta veliku placu, mogu dobit samo 76000eura (ok mozda je to samo meni velika placa) Muževa firma blokirana. Kreditno je nesposoban. 😱 Hvala Bogu na ušteđevini, tamam bi nam bilo za stan. Žena mi ne zna rec hocu li moci dobit kredit jer necu vise primat placu nego porodiljni 🥴
Zovem stanove za najam, kazem mladi par s bebom na putu, obavezna nam je prijava, ako ne poklope iste sekunde kazu da ce se javit i naravno ne jave se!
Moje pitanje je jel neka od vas bila u takvoj situaciji? Kalo ste uspjele rijesit stambeno pitanje? Kako ste uspjele ne poludjet? 😔
Pusa za sve ❤
Nadam se da vas nisam udavila 😆
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
CarpeDiem. Kako misliš odgovornost? Tvoje mišljenje je da je neodgovorno napraviti test ako je ostalo sve ok? Ja se ne slažem recimo, ok da je to stopostotno sigurni test s kojim znaš na čemu si. Ali to je statistika koja čak i kad su loši rezultati ima velike šanse da sve bude ok, tipa jedna od deset beba neće bit ok a to je kao užasan rezultat. Složila bi se s tobom da pričamo o testu koji da realno stanje ali ovako, nikako ne mogu probavit to da je netko tko ga ne napravi neodgovoran prema sebi ili bebi. Pogotovo ako se radi o tome da su svi drugi testovi ok. Ali eto, agree to disagree!
Jana25 bila sam i sama u tim borbama samo je u mom slučaju bio kućni ljubimac i isto je bilo teško. Ne znam kako bi sada u Splitu našla veći stan ali srećom smo uletili u kredit (😂😂😂 sreća ili ne vidit ćemo) i kupili stan sad sa ovom subvencijom iz APN-a.
Želim ti živaca i sreće u potrazi, I feel your pain! 🤞🏻
Jana za najam ne bi trebao biti toliki problem, mi smo prosli mjesec isli pogledati nekoliko stanova i nikome nije smetala beba na putu, a mi jos i macka imamo, ljubimci su veci problem 😅 Vjerojatno si naletila na takve, ali naci ce se sigurno. U hrpi oglasa na Njuskalu bas pise da je obavezna prijava.
A za kredit, sam ne mozes nista 😐 Mi bi mogli skupa dobiti pristojan iznos jer imamo ok place, ali s obzirom da ja nemam ugovor za stalno ispada kao da ni nemam posao 🙄
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji