Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    03. Veljača 2021. 14:34

Dubrovčanka nazovi svog ginekologa kad radi, reci sto je bilo, terapiju koju si dobila pa pitaj koliko dugo treba. Da se ne opterecujes bezveze. Moja ginekologica je isto takva, sve kao na traci, na brzinu, a privatno kad odes ti sve lijepo kazu, objasne, saslusaju.
    Mišić hvalaaa za linkove 😘 Obecajem nesto isprobati cim mi ne bude muka vise i vrazim malo volje za zivotom 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    03. Veljača 2021. 14:43

Dubrovčanka

Hvala vam. Ja sam sad ok koliko vidim. Nadam se da će tako i ostati. Al u bolnicama je luda kuća. Barem kod nas u Dubrovniku. Svi su nešto nervozni i nabrijani. Doktori ti puno ne reču i onda mi samo razmišljamo. Ja pitam njega jel normalno da je gestacijska vrećica prazna,a on kaže da jest jer je produžen ciklus. U svakom slučaju moraš izvlačiti riječi iz njih. Pitam koliko trebam piti duphaston on kaže sestra ti reči. Koja mi je na kraju rekla to je to i poslala me kući. Tako da nemam pojma koliko dugo da ga pijem al kontam pregled mi je za 13 dana pa ću piti dok ga vidim. Show cure moje. Drugi doktor mi je rekao da u ovim slučajevima ideš normalno na hitnu pravac jer su to za njih hitni slučajevi. Tako da pravac na hitnu ako ne možete do vašeg ginića u kratkom vremenu.

Pij do pregleda. Vjerojatno će ti stavit do 3.mj trudnoće. Ja sam u prvoj pila do 20 tog tjedna... Nema ništa loše u tom tabletama. Samo pomoć

Missy88
    03. Veljača 2021. 17:50

Kako ste danas cure? 
    Ja nocas nisam nista spavala koliko mi je bilo mucno i danas sam opet u komi, a zadnjih tjedan dana sam cak imala i boljih dana, tj razdoblja u danu pa se ponadala da se smiruje, ali ocito ne 😏

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lisa27 👶🧸🎀
    03. Veljača 2021. 18:08

Missy joj nadam se da će ti krenuti na bolje, ja neznam više što da mislim do prije par dana sam znala tu i tamo osjetiti tu neku mucninu nocu i ujutro, ali sada zadnjih par dana apsolutno nista 😕 moram priznati da sam malo zabrinuta jer nemam nikakve simptome sada , grudi lagano bolne i malo losije spavam i to je to al to mi je ono pod normalno

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Missy88
    03. Veljača 2021. 18:24

Lisa27 👶🧸🎀

Missy joj nadam se da će ti krenuti na bolje, ja neznam više što da mislim do prije par dana sam znala tu i tamo osjetiti tu neku mucninu nocu i ujutro, ali sada zadnjih par dana apsolutno nista 😕 moram priznati da sam malo zabrinuta jer nemam nikakve simptome sada , grudi lagano bolne i malo losije spavam i to je to al to mi je ono pod normalno

Kad ti je pregled?
    Ma ne brini, puno cura nema ni mucnine ni neke posebne simptome, a sve je ok 😊

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lisa27 👶🧸🎀
    03. Veljača 2021. 18:30

Missy88

Lisa27 👶🧸🎀

Kad ti je pregled?

17.2. Tek.. inače se dobro osjećam ništa me ne boli samo se valjda trebam opustiti jos malo 🙂  tješim se da mi je tako genetski haha jer ni mama ni sestra nisu nista imale od simptoma, sestra samo padala u nesvjest

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Kiky 🥰
    03. Veljača 2021. 18:34

Dubrovčanka ajde Bogu hvala da je sve u redu, vjerovatno je od pregleda. Ja sam isto primjetila smeđkasti iscjedak dan poslje pregleda, i nakon toga nista. Vjerovatno je od pregleda.
    Meni su pocele mucnine, sto god pojedem mi tesko pada na zeludac, bas uzas. Jedino mi pase jogurt, zobene pahuljice, bademi. Kuham si pilecu juhicu, valjda mi od toga nece biti lose 😞

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Missy88
    03. Veljača 2021. 18:39

Lisa27 👶🧸🎀

Missy88

Lisa27 👶🧸🎀

Kad ti je pregled?

17.2. Tek.. inače se dobro osjećam ništa me ne boli samo se valjda trebam opustiti jos malo 🙂 tješim se da mi je tako genetski haha jer ni mama ni sestra nisu nista imale od simptoma, sestra samo padala u nesvjest

I citala sam da su mucnine i sve to nasljedne, tako da lako moguce da si jedna od sretnica haha. A naravno da brines, ali simptomi nisu nikakav pokazatelj tako da samo polako. Doci ce i taj pregled.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Mišić
    03. Veljača 2021. 18:59

Missy evo jutros bila relativno ok, popodne opet gore. 🥴 mucnina, ali nista ne izlazi iz ndne, samo mi se zeludac grci
    Lisa blago ti se, hehehe! Ja sam se isto nadala da cu potegnuti na mamu koja nije imala nikakve mucnune, kad ono... 🤣
    Dubrovcanka uzivaj jos bez mucnina 😃😃😃
    Kiky samo ti papaj sto ti odgovara. Nadam se da ti mucnine nece postati intenzivnije 🤞🏻

Endzrue
    03. Veljača 2021. 19:10

Missy88

Lisa27 👶🧸🎀

Missy88

Lisa27 👶🧸🎀

Kad ti je pregled?

17.2. Tek.. inače se dobro osjećam ništa me ne boli samo se valjda trebam opustiti jos malo 🙂 tješim se da mi je tako genetski haha jer ni mama ni sestra nisu nista imale od simptoma, sestra samo padala u nesvjest

I citala sam da su mucnine i sve to nasljedne, tako da lako moguce da si jedna od sretnica haha. A naravno da brines, ali simptomi nisu nikakav pokazatelj tako da samo polako. Doci ce i taj pregled.

Nemaju veze mučnine s naslijeđem apsolutno nikakve. Al ima više teorija :D ... Meni je ova mukastija nego prošla al i dalje nemam nagona za povraćanje samo muka kad sam gladna 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.