Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    03. Veljača 2021. 11:23

Dubrovcanka ovo je isto vrlo moguce sto ti je Jana napisala. Ali isto zovi za svaki slucaj! 
    Javi nam kad sto saznas. Mislimo na tebe! 🤗🤗🤗

• kristina25
    03. Veljača 2021. 11:45

Kad sam ga prestala dojit preko noći pio je po 3 boce keksolina, i kad sam rodila malu nju dojim,njemu boce doslovno me iscrpili, njemu je to bila navika i kad sam se oporavila od poroda i imala snage  jednostavno sam mu bocu izbacila, nisam mu davao plakao je bacao se samo dudu u usta zagrlila i zaspao je, prva noć tri puta buđenje plakanje bacanje, druga noć samo jednom, treća noć spavao u komadu..probala sam kao smanjit boce pa maknut ali jednostavno nije išlo tako i morala sam odjednom maknut..tako sam i pelene i dudu maknula,  sad planiram mlađoj tako napravit jer i ona se tako budi popije malo i nastavi spavat al isto popije dvije do tri boce preko noći 🙈

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

• kristina25
    03. Veljača 2021. 11:48

Dubrovčana samo smireno i polako, nadam se da je sve okej i da nije ništa strašno i da će biti sve uredu, mislimo na tebe,javi nam se što prije s dobrim vijestima 🤗🤗

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

Maj4
    03. Veljača 2021. 12:54

Dubrovcanka ja poslje svakog pregleda imam smedkasti iscjedak. Jos sam bila na 5 do sad, jer mi ciklusi nisu redovni i kasnimo po zadnjoj m tako da na uzv pratimo cesto da li cemo uspjet 🤞🏻 mozes se javiti dr da ti prepise duphastol ili nesto tako za cuvanje trudboce. Bit ces dobro 🤞🏻💜

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Zara7
    03. Veljača 2021. 13:40

Dubrovčanka, nadam se da je sad gotovo za sljedećih 8 mjeseci sa šokovima i strahovima i da će sve bit školski nadalje!❤❤
    Kome otići u slučaju krvarenja prvo, na hitnu, kod soc gin, doktoru opće prakse? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Ninuskaa
    03. Veljača 2021. 13:53

Dubrovčanka nadam se da ce od sad pa nadalje sve biti u najboljem redu i da neće biti potrebe za nikakvim strahovima. Stvarno ti želim kao i svim ostalim curama ovdje da vam svi nalazi budu uredni i bez ikakvih komplikacija. ❤

Zara7
    03. Veljača 2021. 13:56

Mišić legendice hvala ti na linkovima i objašnjenjima 💪🏋️‍♀️🤸‍♀️

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Lisa27 👶🧸🎀
    03. Veljača 2021. 13:56

Dubrovčanka

Bok curke evo me iz bolnice. Na ultrazvuku je sve isto kao jučer. Vidi se gestacijska vrećica. Dao mi je da pijem duphaston tri puta dnevno. Ništa posebno nije rekao. Nervira me kako su doktori većinom mutavi. Al krvarenje je stalo koliko mi se čini kad piškim. Nije bila čista krv. Bilo je roskasto al svakako sam se prepala da nije početak nečega. Hvala vam punooooo na podršci. Zaista ste divne ❤️

Drago mi je da je sve ok ❤❤❤ samo budi smirena koliko možeš 😘

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mišić
    03. Veljača 2021. 14:00

Dubrovcanka Bitno da je sve ok! 🤗 sad se probaj malo smiriti i opustiti,  sve ce biti dobro. 🥰
    Zara Nema na cemu! 😃 Danas sam uzela slobodno misleci da ce mi biti koma kao i jucer, a ono sam puno bolje pa imam vremena, hehehehe. 😆😆😆

Endzrue
    03. Veljača 2021. 14:07

Zara7

Dubrovčanka, nadam se da je sad gotovo za sljedećih 8 mjeseci sa šokovima i strahovima i da će sve bit školski nadalje!❤❤
    Kome otići u slučaju krvarenja prvo, na hitnu, kod soc gin, doktoru opće prakse?

Ginekologu koji te vodi. Ako on ne radi pravac hitna. Tu je u 99% slučajeva duphastone i slični i mirovanje. Bolovanje. Držim fige da ne bude. Meni radi polipa svako 10 dana krv. Nekad roza nekad ugrušci, bitno je da stane i da se ne ponavlja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.