Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    03. Veljača 2021. 09:49

kristina25

Mišić

Pitanje za cure koje vec imaju djecicu: jeste li u kojoj trudnoci dojile, odnosno prestajale s dojenjem?

Ja jesam, ostala sam trudna dok je mali imao 7 mj i dojila sam najnormalnije sve dok se sam nije odbio, imao je 10 mj kad je samo odbio i nije htio više, pa to prepisujem da se možda okus mlijeka promjenio i nije htio više..

Hvala ti na odgovoru!  moj će skoro 2 godine, još doji, doduše čini mi se da smanjuje, ali ginekolog forsira da bi trebala što prije prestati. Najviše bih se htjela riješiti noćnih podoja (joooš se uvijek budi i to mi je sad baš problem jer sam umorna).

• Ninuskaa
    03. Veljača 2021. 10:20

Mala_martina1990

Dobro jutro svim curama! Vidim da ste vecina 30+, pa evo da se i ja prikljucim, za par mjeseci cu 31,prva trudnoca,duuugo ocekivana.🥰
    Mene muce i dalje ti grčevi i bolovi dole koji nisu jaki,bude kao javi koji traje minutu i prestane,nemam nikakva krvarenja,samo prozirni/bijeli iscjedak…
    Prepisujem to i nadam se da je normalno,ne zelim si stvarat paniku,al kad ti je to sve novo,onda nisi pametan sta je tu normalno a sta ne…uh…,🤦🤦🙄

To ti je normalno nemaš razloga za brigu i meni je tako..jedan dan bude sve ok već drugi mi se  počinju lagano javljati grčevi i bolovi ali nista strasno...evo ja znam jednu curu koja je imala tako jake bolove da je mislila da joj nešto je i bas su ju svaki dan mučili jako ali sve je uredu. Tako da mislim da se nemoras brinuti, znam i po sebi čim nešto novo primjetim uhvati me lagano panika jer isto mi je sve to novo i neznam sta je normalno sta ne ali nasmijemo si stvarati paniku 🙉🤦🏻‍♀️Nadam se da sam ti bar malo pomogla i olaksala 🙂

Endzrue
    03. Veljača 2021. 10:23

Mišić

Pitanje za cure koje vec imaju djecicu: jeste li u kojoj trudnoci dojile, odnosno prestajale s dojenjem?

Moja je prestala 2 tjedna iza 2.rođendana i 2mj poslije sam ostala trudna :D

Endzrue
    03. Veljača 2021. 10:28

Nema razloga za prestanak dojenja ako ti isto ne stvara kontrakcije maternice il ak, ti je trudnoća rizična. Ne znam jel pratiš rodinu grupu. Mi smo smanjivali postepeno dojenje tj ona. Nekad bi zaspala dok čitamo slikovnicu nekad bi tražila sisati iza tog. Noćno smo tako riješili a dnevna sam ostavila (za uspavljivanje) sama si je ukidala kak je bila u vrtiću i spavala tamo popodne. Kad bi došle doma nebi tražila, a ja nisam nudila. Stvarno je sve završilo lijepo spontano. Došlo je do tog da je vikendom sisala za uspavljivanje a preko tjedna ne. I sama pustila kroz 2-3 tjedna. Dojila bi ja još malo al evo prvotni je plan bio 2 god i ona si je sama to sredila. Od godine dana je samo kijevu sisu sisala 🤣

Kiky 🥰
    03. Veljača 2021. 10:50

Traveler a moj pregled je 19.2 😁
    Ja vise nesmjem piti ni kavu ni kapucino jer mi je odmah muka od toga. Popila kod svekrve kapucino i morala sam se ispovracat kako mi je lose bilo na zelucu.
    Inace se dobro osjecam, tu i tamo osjetim probadanje dolje i sise i dalje bole ali nisu nesto znatno vece.
    I da, nisam ni ja mlada mama 😂 u 9.mj cu 34 i prva je trudnoca 😁

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Jana25
    03. Veljača 2021. 11:03

Dubrovčanka

Cure išla sam na wc sad i lagano mi krv na papiru, šta da radim?

Doktoru odma. Ndmoj dvojit! Koliko si trudna?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mišić
    03. Veljača 2021. 11:16

Dubrovcanka ja bih se na tvom mjestu odmah javila doktoru. Nadam se da je sve ok!!! 

Jana25
    03. Veljača 2021. 11:16

Dubrovčanka

Jučer sam bila na pregledu. Malo sam trudna. Jučer mi je potvrđena gestacijska vrećica i opet pregled za dva tjedna. Vjerovatno 4 tjedna.

Onda je mozda od pregleda. Jel svjeza krv ili? Probaj  barem nazvat.
    Meni je bilo krvarenje u 3+6 ali smeđe. Dobila sam vag. utrogestan.
    Drzim 🤞 
    Javi ako saznas nesto

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mišić
    03. Veljača 2021. 11:20

Endzrue Ajmee koji tajming!! 😁😁😁 
    Moj jos trazi ujutro kad se probudi, popodne kad dodje iz vrtica i ja s posla, navecer pred spavanje, odnosno nakon sto procitamo slikovnicu i jos se nocu budi par puta. E sad ta nocna me jedina ubijaju jer je jako nemiran kad se probudi i samo trazi ciku. 🙈  Pokusavam to rijesiti, a ovo drugo bi ga pustila jos koji mjesec, ako naravno sam ne ukine ranije (i kao sto si rekla, ako ne budem imala kontrakcije, a zasad je sve ok)

• Ninuskaa
    03. Veljača 2021. 11:22

Dubrovcanka najbolje se javi doktoru da čuješ sta ce reci. Nadam se da je sve uredu 🤞🏼🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.