Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vortexmoon
    01. Veljača 2021. 20:18

Kiky 🥰

Vortexmoon

Kiki 🥰 predivno, super da je sve uredu. Slicica vrlo slicna mojoj hehehe isto tako samo mala tacka se vidjela

Ja sam kad sam vidjela ekran pomislila da je ovaj mjehur plod a on govori ne ne ova druga tocka je plod. Kako je sitan 🥰

Ne znam u kojoj si sedmici ali meni sad ona baby aplikacija kaze da je velicine borovnice u 7.sedmici 😀 mrvica

Kiky 🥰
    01. Veljača 2021. 20:43

Dubrovčanka znam tocno kako se osjecas. Ja sam nocas imala nocne more cijelu noc i danas nikako docekat taj pregled. 
    Vortexmoon ja sam danas 5+4 dana trudna. Znaci nisam jos u 6om tjednu. A kad bude sljedeci pregled 19.2 vec ce bit 8 tjedan tako da sad nemogu docekat taj dan 😘 
    Termin mi je 29.9. 🥳

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• MARELA
    01. Veljača 2021. 21:29

Pozdrav svima, evo ja se prijavljujem, ne znam da li je jos rano, danas sam tek saznala za plusic, znaci tek sam u nekakvom 4.tjednu.
    Imam vec sineka koji je predskolac i sada mi je ovo sve...moram se malo prisjetiti😅 
    35 godinica mi je 'tek'.
    Uglavnom, sve mi je to jos rano, i nekako sad samo da proguramo ove faze dal kuca srce i onda do 12.tj
    U prvoj trudnoci sam isto bila dio grupe trudnica i bas nam je bilo lijepo😊

Kiky 🥰
    01. Veljača 2021. 21:54

Marela  Dobro dosla, super pa nas je sve vise 😁😁😁😁
    Dubrovčanka zao mi je za tvoju prijateljicu, ali tu se nista nazalost ne moze. Ne znamo sta donosi dan, ali koliko mozemo se pricuvamo i sve je u Bozjim rukama, ja uvijek kazem. Samo treba mislit pozitivno !!

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Zara7
    01. Veljača 2021. 21:56

Kiky supeeeeer ❤ sad se lijepo opusti i uživaaaj, zaslužila si 🤗
    Dubrovčanka odakle si ehehe? 🙈 dobrodošlaaa 🥰 možda te malo utješi da su mene jajnici bolili, oba dva, ali desni puno jače i dulje i kad sam rekla ginekologu koji je vidio da je sve ok, rekao je "samo neka boli, dobro je to, ima on posla" eto tako da ne brineš 😊
    Marela welcomee 🥳🥳 onda ćemo mi tebe gnjavit za savjete 😊

Ne sjećam se koja cura je pitala za spol, ali moj muž bi prvo dečka jer je on imao traume odrastajući sa dvije starije sestre 😂 al naravno da nam je svejedno zapravo! Možda napravimo ovaj test od Mokosh, ima dobar postotak uspjeha zasad😂
    Trebale bi sve to napravit pa izračunat na kraju statistički uspjeh 😀

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    01. Veljača 2021. 21:58

Kiky kako ti je ispao porod po kalkulatoru? Nešto malo kasnije, jelda? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Kiky 🥰
    01. Veljača 2021. 22:08

Zara7

Kiky kako ti je ispao porod po kalkulatoru? Nešto malo kasnije, jelda?

29.9 mi je termin izracunao ginekolog.

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Zara7
    01. Veljača 2021. 22:12

Dubrovčanka nisaam, al mi je isto grad u nadimku 🤭🤭 
    Kiky to znam, nego po onom kalkulatoru kad si sama računala me zanimalo jel ti ispao kasnije termin nego po ginekološkoj računici. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Maj4
    02. Veljača 2021. 06:58

Jutro cure 👋🏻 jeste dobro? 
    Nove cure dobrodosle 🤰🎉💜 bas lijepo da nam se povecava grupica 👐🏻
    Ja sam jucer bas nesto bila tuzna, bez nekog razloga 🤦🏼‍♀️ 
    Ima i ona Ramzijeva metoda, koja se po slicici s ultrazvuka u 6tt gleda obzirom na polozaj posteljice u maternici. Taman nam stizu sad slicice s prvih pregleda pa mozete i tako gatati 😅 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Veljača 2021. 08:19

Dobro jutro trudnice ❤❤ 
    Dobrodošle nove cure🥰 polako se puni naša grupica.
    lovley jesi se usljela naručiti za pregled?
    Ja nemam ništa posebno za prijaviti, sve po starom.
    Maj nadam se da danas nisi tužna, to nam svima valjda tako dođe povremeno 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.