Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    01. Veljača 2021. 16:56

Evo da javim da su mi našli kandidu s brisom.. Inače imam s njom problema s vremena na vrijeme tak da ništa čudno. Jedino ne znam ima utjecaja na trudnoću. Dala mi je vaginalete 3, stavljaju se aplikatorom il prstima... A ona me ne smije dirat da mi ne bi prenijela bakterije i ne smije me dirat vaginalno da mi ne izazove krvarenje polipa... Kak bi onda ja trebala koristiti il aplikator il prst??? 

Missy88
    01. Veljača 2021. 17:20

Endzrue

Evo da javim da su mi našli kandidu s brisom.. Inače imam s njom problema s vremena na vrijeme tak da ništa čudno. Jedino ne znam ima utjecaja na trudnoću. Dala mi je vaginalete 3, stavljaju se aplikatorom il prstima… A ona me ne smije dirat da mi ne bi prenijela bakterije i ne smije me dirat vaginalno da mi ne izazove krvarenje polipa… Kak bi onda ja trebala koristiti il aplikator il prst???

Znam da se u trudnoci ne koristi aplikator, iako ne znam odsnosi li se to i na ranu trudnocu, ali svakako je sigurnije prstom. Ginekolog ti je rekao da je sigurno ili?

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    01. Veljača 2021. 17:22

ivkica

Mene su evo prošli tjedan tri dana mučnine malo zaobišle ali zato za vikend užas. Jučer sam valjda 20 puta povraćala samo ležala. Ništa mi nije pasalo. Pojela malo pire krumpira. Danas me drži mučnina ali oke je nema povraćanja. Otkrila sam danas da mi paše sok multivitaminski i još kad je malo hladan. Napravila limunadu probat navečer.

Joj, zao mi je, izdrzi nekako. Meni isto sok od narance bude ok, tako da valjda pomazu ti sokovi. Probaj piletinu, makar kuhanu, ja ju od svega cak i mogu pojesti.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Mišić
    01. Veljača 2021. 17:26

Endzrue Candida ti nema nikakvog utjecaja na trudnocu i bebu, ne brini! Samo odrati terapiju vaginaletama i bit ce ok. Koje si dobila? Ja sam isto odradila terapiju Rojazolom, a u prosloj trudnoci sam cak prosla 2-3 ture. Ako si joj i inace sklona, moguce je da ce ti se u trudnoci pojavljivati  kod pada imuniteta.
    Ivkica drzi se!! 

Endzrue
    01. Veljača 2021. 18:08

Missy88

Endzrue

Evo da javim da su mi našli kandidu s brisom.. Inače imam s njom problema s vremena na vrijeme tak da ništa čudno. Jedino ne znam ima utjecaja na trudnoću. Dala mi je vaginalete 3, stavljaju se aplikatorom il prstima… A ona me ne smije dirat da mi ne bi prenijela bakterije i ne smije me dirat vaginalno da mi ne izazove krvarenje polipa… Kak bi onda ja trebala koristiti il aplikator il prst???

Znam da se u trudnoci ne koristi aplikator, iako ne znam odsnosi li se to i na ranu trudnocu, ali svakako je sigurnije prstom. Ginekolog ti je rekao da je sigurno ili?

Sestra je izvalila. U uputama piše da se ne smije koristit aplikator

Endzrue
    01. Veljača 2021. 18:10

Mišić

Endzrue Candida ti nema nikakvog utjecaja na trudnocu i bebu, ne brini! Samo odrati terapiju vaginaletama i bit ce ok. Koje si dobila? Ja sam isto odradila terapiju Rojazolom, a u prosloj trudnoci sam cak prosla 2-3 ture. Ako si joj i inace sklona, moguce je da ce ti se u trudnoci pojavljivati kod pada imuniteta.
    Ivkica drzi se!!

Sklona sam joj. Prošlu nisam imala problema. Ova je očito od starta zeznuta. Lagano sam već frustrirana šta je sljedeće. Rekla sam mužu da je garant muško čim zaj. Od starta

Missy88
    01. Veljača 2021. 18:19

Endzrue

Mišić

Endzrue Candida ti nema nikakvog utjecaja na trudnocu i bebu, ne brini! Samo odrati terapiju vaginaletama i bit ce ok. Koje si dobila? Ja sam isto odradila terapiju Rojazolom, a u prosloj trudnoci sam cak prosla 2-3 ture. Ako si joj i inace sklona, moguce je da ce ti se u trudnoci pojavljivati kod pada imuniteta.
    Ivkica drzi se!!

Sklona sam joj. Prošlu nisam imala problema. Ova je očito od starta zeznuta. Lagano sam već frustrirana šta je sljedeće. Rekla sam mužu da je garant muško čim zaj. Od starta

Polako, rijesit ce se, mozda je samo pocetak problematican pa ce dalje biti sve super ☺

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    01. Veljača 2021. 18:20

Nego cure, mozda je rano, ali nadate se deckicima ili curicama? 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Mokosh
    01. Veljača 2021. 18:28

Missy88

Nego cure, mozda je rano, ali nadate se deckicima ili curicama? 😁

Ja bi voljela jednog deckica buduci da imam vec dvije cure. Bas sam jucer isla na "gatanje" kod suprugove bake, i ispalo mi je da ce biti decko. 🤭 Ne znam jel netko cuo za taj obicaj. Ugl stave se dvije stolice s jastucicima ispod kojih se stavi na jednu stolicu noz, na drugu skare. Trudnica treba izabrati stolicu i sjest na nju. Noz oznacava deckica, dok skare curicu. Meni je svaki put ispalo tocno. Eto, mozete se zabavit ako vam bude dosadno. 🤭 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mišić
    01. Veljača 2021. 18:29

Endzrue 😂😂😂 zafrkana beba 
    Missy88 evo meni je bitno samo da je zivo i zdravo 😃😃 a muz se potajno nada curici 😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.