I pozdrav novim curama! 🤗
Tommy Sretno!!! 🙂🙂🙂
Mokosh ajmee daa, svi ti zivi i nezivi mirisi!! 🙈 znas sto mi jos smrdi u rangu kave? Kuhana paprika! 🥴🥴 znala sam ju prije staviti u sug, a sad mi se dize zeludac na samu pomisao 😂
Nego, je li se uspijete baviti kakvom aktivnoscu? Meni trenutno u obzir dolazi samo joga i to na dane kad mi je bolje. 😅😄
heeej cure,
sve nekak smrdi da vam se pridružujem uskoro :)
piškila sam danas 2 testa, CB i čajniza.. pozitivni su no eto neznam koliko bi trebali biti pozitvni na 11 dpo :D
Lisadaj pliz mi stavi tu/ili mi pošalji svoje sjenice koje su postale beba u stomaku :)
Drzimo fige 🥰 Kad ti treba doci menga? Ja sam radila prvi test, trakicu iz DMa dva dana prije izostanka i bila je crtica, ne pretjerano tamna, ali jasna i opet nakon dva dana kasnjenja da potvrdim, CB test, u sekundi bio tamni plusic. Tako da ce potamniti crtice sigurno iducih dana ☺
ma joj treba ne doći tek u subotu hahah
nikak da si utulim u glavu da imam još 4 dana da potamni hahha biokemijska sindrom XD
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
heeej cure,
sve nekak smrdi da vam se pridružujem uskoro :)
piškila sam danas 2 testa, CB i čajniza.. pozitivni su no eto neznam koliko bi trebali biti pozitvni na 11 dpo :D
Lisadaj pliz mi stavi tu/ili mi pošalji svoje sjenice koje su postale beba u stomaku :)
Drzimo fige 🥰 Kad ti treba doci menga? Ja sam radila prvi test, trakicu iz DMa dva dana prije izostanka i bila je crtica, ne pretjerano tamna, ali jasna i opet nakon dva dana kasnjenja da potvrdim, CB test, u sekundi bio tamni plusic. Tako da ce potamniti crtice sigurno iducih dana ☺
ma joj treba ne doći tek u subotu hahah
nikak da si utulim u glavu da imam još 4 dana da potamni hahha biokemijska sindrom XD
O tomy moja 🥰❤ vidi mi sestre po temperaturi 🤣
Čestitam !!!!! Nisam mogla otvoriti tvoj slike na onoj temi, ali ako si nesigurna, kupi digitalca i da vidiš. Meni je 12 dpo bila slaba linija na najosjetljivijel ali digitalni +
Pusa velika u sesvete ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mišić nista samo setnja haha. Ja sam prije isla redovito u gym, ali otkad je sve zatvoreno jos tamo prvi put izgubila volju, doma se nikad ne mogu natjerati. Morat cu nesto cim mi mucnine popuste.
Tommy zato je najbolje pokusati ne dirati testove barem do dan, dva prije menge hahaha. Ja sam jedva izdrzala, ali prije ako je negativan, samo se razocaras, a ocito nije puno bolje ni ovako kad je blaga crtica 😅 Ali rano je, bit ce to 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Tommyfame sretnoo, navijam za tebe a i vjerujem da ce kroz 2 dana crta bit tamnija. Bas mi je drago da nas ima sve više u grupi i da nam dolazi još bebica 🥰🥰
Mišić zasad mogu sve, osim što me kuhanje ubije od topline mi dode bas muka i znoj me obasipa točno imam osjećaj da ću se srušiti tako da manje kuham dok se to malo ne smiri ostalo sve je ok zasad.
Missy88 i setnja je super! 😚 doci ce ti to na svoje kad ti stanu mucnine. Probaj doma trenirati, meni je to najdraze, hahaha. Em uguras trening kad stignes em ne gubis vrijemd na put. 😎 (ali kuzim ako se ne mozes sama motivirati, vecina mojih frendica mora izaci iz kuce jer inace nista)
Ninuska tako sam i ja smanjila nakuhavanje, samo da se sto manje izlazem miomirisima 😆😆
Nego, je li se uspijete baviti kakvom aktivnoscu? Meni trenutno u obzir dolazi samo joga i to na dane kad mi je bolje. 😅😄
U prvoj trudnoći do mjesec dana prije poroda crossfit (inače sam i prije trudnoće 3god bila u tom). Sad sam prije trudnoće bila na fitnessu u sklopu boxa našeg pa sam se mislila prebacit na crossfit al evo lockdown je pomrsio planove pa sam vježbala doma.... A sam moram mirovat i odbrojavam dane kad ću opet počet trenirat. Ne želim se pomirit da će me možda do kraja vodit ko rizičnu radi polipa
P.s. Missy88 vici ako ti budu trebali linkovi za dobre prenatal vjezbe, stavit cu ti linkove svojih omiljenih na yt-u 😁😁 (nasla ih dok sam prosli put bila trudna)
P.s. Missy88 vici ako ti budu trebali linkovi za dobre prenatal vjezbe, stavit cu ti linkove svojih omiljenih na yt-u 😁😁 (nasla ih dok sam prosli put bila trudna)
Stavi pliz 😁 Da se pokrenem cim cu moci. Sto se tice vjezbanja doma, nekako mi to nije bilo to u usporedbi s odlaskom u gym i vjezbanju s utezima, tamo vidim rezultate haha. Ali sad cu morati doma kako god 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji