Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    01. Veljača 2021. 18:31

Zanimljive metode 😁
    Ja isto navijam za decka 💙

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Mišić
    01. Veljača 2021. 18:32

Mokosh nikad cula!  Ali zvuci zabavno, morat cu nekoga nagovoriti da mi to napravi 😆😆😆

Mokosh
    01. Veljača 2021. 18:35

Ja evo danas imam malo vise energije. Cak sam cistila snijeg vani u dvoristu dok su se cure igrale. Bas mi je godilo malo fizicke aktivnosti. Ali sam zato poslije rucka vec bila spremna za spavanje, po obicaju. Zgaravica je i dalje tu 0-24h. Ono sto sam primjetila je da pomazu ljesnjaci. Bademi gotovo nista. Ali ljesnjaci bas znaju smiriti. Jucer malo grickala kad sam bila kod svojih. Jedina stvar koja mi je smirila zeludac na duze od 5min. 😅 Naravno, nakon ljesnjaka nista nebi smjela pojest ili popit, odma sve iznova. Ja vodu ujutro kad popijem bude mi lose. 😖 Zudim za cokoladom ,slatkim i mlijekom. Mlijeko ne smijem ni polizat... 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Missy88
    01. Veljača 2021. 19:05

Dan po dan. Bar si otkrila sto ti pomaze, nadam se da ce nam svima te muke proci sto prije ☺

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    01. Veljača 2021. 19:19

Ja imam curicu, i opet bi da mogu birati. Dečka svi čekaju jer bi bio jedini u familiji, a ovdje u Dalmaciji su zadrti što se tog tiče pa je to jedan od razloga zašt me to odbija. Njegova sestra je dobila drugu curu, tata joj je rekao sva sreća da je cura, muž joj ionako nema šta ostavit 😠
    Ugl nek je živo i zdravo. Znam da ću do kraja šutit njima
    A određivanje spola, samo ukucajte na google i dobit ćete milijun tih praznovjernih metoda. Od jedenja janjetine posipanja soli i čuda 🤣

Kiky 🥰
    01. Veljača 2021. 19:33

Evo mene isto da vam se javim. Evo slikice sa prvog pregleda
    https://ibb.co/F6LVFBw
    Vidi se sve sto se treba vidjeti u ovome tjednu, gestacijska vrecica i zumanjcana vrecica i plod je ova mala tockica. Narucena sam za sljedeci pregled 19.2 i tad ce se sve vidjeti kako treba. Rekao je da cim vise odmaram i pazim se. Cuo je nekakve trzaje ali nemoze sto posto utvrdit da je to srce jer je jos rano. Ali bit ce i to na sljedecem pregledu ❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Vortexmoon
    01. Veljača 2021. 20:09

Dubrovčanka

Bok curke,
    Moj plusić se pojavio 24.1 nakon ravno godinu dana pokušaja. Taman kad sam se psihički pripremila da idemo na analize(imam 31.god). Sutra mi je prvi pregled bit će 6+5. Cijela sam u strahu jer nemam neke velike simptome. Grudi su me bolile i standardno leđa kao pred mengu. Imam probadanje u lijevom jajniku zato sam u strahu da nešto ne štima. Doduše taj lijevi jajnik stalno osjećam i doktor mi je rekao da imam problem da mi crijeva ga znaju pritiskat pa se nadam da je to. 🙏🏻
    Sretno svima!

Cestitke :)
    Samo se opusti, svi ti bolovi su normalni pogotovo na pocetku. Materica se siri. Osjecat ces se bolje odmah nakon pregleda kad kaze da je sve uredu. Sretno!

Vortexmoon
    01. Veljača 2021. 20:10

Kiki 🥰 predivno, super da je sve uredu. Slicica vrlo slicna mojoj hehehe isto tako samo mala tacka se vidjela

Kiky 🥰
    01. Veljača 2021. 20:13

Vortexmoon

Kiki 🥰 predivno, super da je sve uredu. Slicica vrlo slicna mojoj hehehe isto tako samo mala tacka se vidjela

Ja sam kad sam vidjela ekran pomislila da je ovaj mjehur plod a on govori ne ne ova druga tocka je plod. Kako je sitan 🥰

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    01. Veljača 2021. 20:14

Dubrovčanka

Bok curke,
    Moj plusić se pojavio 24.1 nakon ravno godinu dana pokušaja. Taman kad sam se psihički pripremila da idemo na analize(imam 31.god). Sutra mi je prvi pregled bit će 6+5. Cijela sam u strahu jer nemam neke velike simptome. Grudi su me bolile i standardno leđa kao pred mengu. Imam probadanje u lijevom jajniku zato sam u strahu da nešto ne štima. Doduše taj lijevi jajnik stalno osjećam i doktor mi je rekao da imam problem da mi crijeva ga znaju pritiskat pa se nadam da je to. 🙏🏻
    Sretno svima!

Dobro dosla!!!! Bit ce sve u redu, to je sve normalno. I mene danas bas lagano probada trbuh. Ali valjda od stresa malo jer sam na iglama bila do prvoga pregleda. Sutra ce vec biti bolje

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.