Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    FlipFlop
    02. Veljača 2021. 19:16

Endzrue

…Ne želim se pomirit da će me možda do kraja vodit ko rizičnu radi polipa

Mogu li te pitati koliki je polip u pitanju? 
    Meni je na zadnjem pregledu u 11.mjesecu doktor vidio mali polip od 5 mm i rekao da ako do trudnoće dođe taj polip ne bi trebao predstavljati problem. Zasad tek čekam svoj prvi pregled nakon plusa da čujem je li sve ok, sad me malo zabrinulo ovo što si napisala. 

Mišić
    02. Veljača 2021. 19:24

Endzrue najiskrenije se nadam da ce ti mirovanje sto krace trajati! 🤗🤗🤗
    Dubrovcanka Nego sto, eto srceka uskoro! 🙂🙂

lovely
    02. Veljača 2021. 20:13

Hej curke...
    Narucila sam se za 11.2. Prema aplikaciji tada ću biti 6+3. Jako mi se spava i sise me ubijaju...zna me bolit trbuh i onda se jako uplašim. Stvarno jedva čekam više taj pregled da vidim jel sve u redu. 😐
    Tommy čekamo teee🤗
    Mišić samo šećem za sada...planiram vježbati ako gina dozvoli! 

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Veljača 2021. 21:50

Tommyfame 🔜🤰

heeej cure,
    sve nekak smrdi da vam se pridružujem uskoro :)

piškila sam danas 2 testa, CB i čajniza.. pozitivni su no eto neznam koliko bi trebali biti pozitvni na 11 dpo :D

Lisadaj pliz mi stavi tu/ili mi pošalji svoje sjenice koje su postale beba u stomaku :)

Tommyyy evo me cjeli dan neko ludilo
    Ovo su moje trakice, nadam se da ćeš uspjeti vidjeti šta jer sam ja to sve obljepila u biljeznicu haha
    https://ibb.co/BG7bqNV

https://ibb.co/N2GWpZK

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• MARELA
    02. Veljača 2021. 21:57

Bok cure, ja danas zvala ginicku da se narucim na prvi pregled, pita sestra mene kada je bio zadnji ciklus, ja kazem 7.1. A  ona veli 7.1.?!?! pa to je bilo prije 3 tjedna, kako ste vi to vec trudni😂
    Uglavnom radila sam rani test i pozitivan je, ali mozda sam trebala jos malo pricekati s narucivanjem, tek je 3+5.
    Malo me frkica zbog godina, hoce li sve to biti ok...mislim da cu posijediti do 12.tj dok ne prođu sve te krizne faze 😅😅
    Ima li jos koja 35+ ili ste sve mlade mamice?😄

Vortexmoon
    02. Veljača 2021. 22:07

Ja imam 31 i prva mi je trudnoca. Pa pricekaj barem do 6. sedmice ako uspijes izdrzati 😀

Zara7
    02. Veljača 2021. 22:26

Mišić daaa prva trudnoća i otkad sam saznala stalno se gledam u ogledalo i umišljam da mi već drob raste 🙈🙈 
    Ja sam inače trenirala boks🥊, sad kad je zatvoreno sama doma treniram tako da slobodno ti baci dobre prenatal linkove 💪💪otkako sam saznala sam lagano stala sa svime, samo šećem, al želim se definitivno bavit nečim. Tamo nekad na pola trudnoće planiram upisat jogu za trudnice, svi je hvale pa ćemo vidit 😊
    Traveller na taj hook effect sam i ja naišla uspaničena u bespućima interneta, dobro da si isprobala i razglasila dalje, ovako svašta pada napamet🙄 
    Lovely uhhhh vjerujem da će sve bit super, ali i baš vjerujem da ćeš se tek konačno smirit kad odeš na prvi pregled i zato držim fige da ti dani do pregleda prođu što prije i da što prije dobiješ potvrdu da je sve kako treba biti, a bit će ❤ mene je svašta bolilo baš u tim prvim danima, jajnici, drob itd., sad se smirilo, tako da samo hrabro 💪

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Missy88
    02. Veljača 2021. 23:24

MARELA

Bok cure, ja danas zvala ginicku da se narucim na prvi pregled, pita sestra mene kada je bio zadnji ciklus, ja kazem 7.1. A ona veli 7.1.?!?! pa to je bilo prije 3 tjedna, kako ste vi to vec trudni😂
    Uglavnom radila sam rani test i pozitivan je, ali mozda sam trebala jos malo pricekati s narucivanjem, tek je 3+5.
    Malo me frkica zbog godina, hoce li sve to biti ok…mislim da cu posijediti do 12.tj dok ne prođu sve te krizne faze 😅😅
    Ima li jos koja 35+ ili ste sve mlade mamice?😄

Nisam 35+, ali imam uskoro 33, prva trudnoca, tako da nismo sve tu toliko mlade 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    03. Veljača 2021. 00:08

FlipFlop

Endzrue

…Ne želim se pomirit da će me možda do kraja vodit ko rizičnu radi polipa

Mogu li te pitati koliki je polip u pitanju?
    Meni je na zadnjem pregledu u 11.mjesecu doktor vidio mali polip od 5 mm i rekao da ako do trudnoće dođe taj polip ne bi trebao predstavljati problem. Zasad tek čekam svoj prvi pregled nakon plusa da čujem je li sve ok, sad me malo zabrinulo ovo što si napisala.

Moj ti ne navodno decidualni polip. Nastaje uslijed formiranja posteljice. Veličine zrna graška je i viri kroz grlić maternice. 1 u 10 dana mi bude malo krvi na papiru, na ulošku ne. Pijem 3x2 duphastone tablete. Ne zna se zašto nastaje, navodno radi disbalansa hormona, manjka progesterona 🤷‍♀️ ne utječe na plod i njegov razvoj al je tu. Trebao bi se osušit i otpast ili će bit tu do kraja pa izać s posteljicom. Ginekologinja je rekla da me neće gledat vahinalno da mi ne prenese bateriju pošto preko njega nedaj Bože može uć do posteljice. Nema odnosa do daljnjega i ležat i odmarat dok plod još malo ojača (iako je meni prije 10 dana beba bila 2cm i prošao je rizik). Moja je pedantna i plašljiva tak da razmišljam iza idućeg pregleda otić po još jedno, mišljenje. Ak to planira curkat do kraja trudnoće, ak ne ugrožava plod da mogu nazad u aktivnosti. Zasad se čuvam 

Endzrue
    03. Veljača 2021. 00:12

Za 4 mjeseca ću 33 god :D nego šta smo nego mlade mamice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.