Pozdrav novim curama! ☺️☺️
Kiky diivno da je sve ok!! 🥰
Maj nadam se da si danas veselija, ali te promjene raspolozenja su normalne 🙈
Meni je danas gore nego jucer, jucer su se mucnine standardno pojavile popodne, a jutros mi je cijelo vrijeme lagano mucno i jos me glava mrvicu boli 🤨
Dobro jutro 🌞🌞
Maj nadam se da si već danas ko nova 😊
Mišić drži see, dan po dan progurati, još malo! 💪
Sad mi koje smo kasnije zatrudnile vas tješimo, a uskoro ćete vi nas 🙊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Traveller uf bas se nadam da ce postati lakse i da mi nece biti kao u prvoj trudnoci kada su mi mucnine trajale skoro do polovice trudnoce 🙈🙈🙈
Ajmeee taj okus! 🤨 nadam se da ce ti brzo nestati 🤗
Zara7 bas dan po dan. 🤔 jedino mi je sve teze skrivati na poslu i praviti da je sve ok, hahhah. Ne znam kako vama, ali kavu ne mogu ni primirisati i sad me kolege upitno gledaju zasto ju ne pijem. 😆😆rekla sam da smanjujem unos kofeina, hahhahaha (naglo je pao na 0) 🤣
Hvala vam cure 💜 jutros sam dobro kao da nista nije bilo 🤷🏼♀️ hormoni su cudo 🙈
Uhvatila me malo muka jutros, nije puno pa mi je drago kad me uhvati jer mi je to znak da je sve ok 🎉. Uspjela sam pojesti malo kruha i margarina pa se smirilo, i taman sad caj kuham.
Misic uspijes li jesti, piti? Drzim fige da sto prije prode 🤞🏻
Ivkice i ostale cure s mucninama jeste li bolje?
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Btw za cure trudilice ja sam pila rakiju sa travama koje jedna baka iz Bosne pravi. Piju se dvije doze. Nakon druge moj se plus pojavio 😄.
I ja sam pila isto to😂😂 i meni se nakon druge ture nakon 2mj pokazao plus ❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Zara7 po aplikaciji mi na jednoj ispadne 27.9 a na drugoj 30.9 tako da u biti sve se vrti oko kraja 9.mj.
Ja sam do daljnjega na godisnjem, imam pravo korostit novi go tako da sam doma do 9.3 a onda bi mi ginekolof trebao otvoriti bolovanje a tad cu vec bit skoro u 11 tj. Tako da super. Jucer je rekao da je rana trudnoca i da ne davaju tako rano bolovanje tako da bi morala jos radit. Sva sreca pa imam g.o jer neznam kako bi u trgovini mogla nastavit a da ne dizem teske stvari
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Dobro jutro cure! Kod mene danas nema povracanja muka je onako malo prisutna i malo mi onak cudno u glavi,,ali naspram prijašnjih dana dobro je....
Brine me malo ti grcevi dole,sto u maternici,jajnicima,nije jako,al na momente uhvati...Nedaj Bože kihnut,ajmeee kako me probode 🤦🙄🙄🤔🤔
Bok svima,
čitam vas već par dana, a sad vam se i pridružujem. Prije desetak dana smo dobili naš prvi plusić, čekam prvi pregled (još dugih tjedan dana..). Po aplikacijama sam trudna 5+4 danas. Od simptoma imam doslovno od prvog dana bolove u donjem dijelu trbuha i osjetljive grudi. Mučnina ni drugih simptoma zasad nema.
Veselim se druženju s vama
Ajme koliko novih cura od jucer 😁 Dobrodosle, cestitam svima 🥰
Misic ja isto ne znam vise kako to skrivam na poslu, kad mi netko kaze da izgledam umorno kazem da me bas glava boli nesto, a zapravo umirem tamo cijelo vrijeme, ali nekako se drzim.
Mala Martina drago mi je da si bolje, nadam se da ce biti sve vise dobrih dana. Grcevi su normalni, maternica se siri, probadanje isto. Sve je ok dok ne bude neka bas konstantna bol, onda se treba javiti ginekologu.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Kiky prava jesenska beba 🍁🍂
Mala Martina supeer, nadam se da će tako i ostat 😊
Mišić haha pa ti si dosljedna u svojim odlukama, ili sve ili ništa ☕🚫 jel ti počeo rasti drob već? Ne znam kad to kreće otprilike 🤔
FlipFlop dobrodošla 😊🤗 nas dvije smo obje 5+4 po aplikacijama 🥳
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji