Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    02. Veljača 2021. 11:44

Ja sam trebala možda u ljetnice ahahaha al mi kasno neke su već 20 tjedana a ja tek počela ahahahah. Meni je termin 3.9. Po aplikacijama a ginekologinja mi je stavila 27.8. Zeznula se

ivkica
    02. Veljača 2021. 11:46

Ja sam oke. Jučer bez povraćanja limunada pomaže. Jel normalan pad imuniteta 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Missy88
    02. Veljača 2021. 12:03

Endzrue

Ja sam trebala možda u ljetnice ahahaha al mi kasno neke su već 20 tjedana a ja tek počela ahahahah. Meni je termin 3.9. Po aplikacijama a ginekologinja mi je stavila 27.8. Zeznula se

Ima nas jos koje smo tehnicki ljeto jos haha, ali da, tamo su curke vec na pola trudnoce. Mozes ti i tamo sudjelovati 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Zara7
    02. Veljača 2021. 12:27

Dubrovčanka, čestitam na utvrđenoj trudnoći 🤗 ti se s tako dugim ciklusima ne možeš pouzdati u računanje po kalendarima jer mislim da oni automatski u računicu uzimaju školski ciklus od 28 dana, znači ovulaciju otpr 14.dan ciklusa. Koji datum ti je započela zadnja menstruacija? Znaš li kad je bila ovulacija, jesi li je nekako popratila? Jer ti je velika razlika za uzv jesi li 5+5 ili 6+4 😊 tako da ne brineš 😊 
    ______
    Hahaha lažne jesenske bebe, nemojte ić od nas, mislim da svima nakon 1.9. mentalno počinje jesen😁🍁🍂 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

FlipFlop
    02. Veljača 2021. 12:32

Zara7

….FlipFlop dobrodošla 😊🤗 nas dvije smo obje 5+4 po aplikacijama 🥳

Veselim se, pratit ćemo se 
    Taman što sam napisala da nemam mučnina, počelo je  sve se zavaravam da je možda od kruha jutros jer inače ne jedem često kruh, tko zna. 

Kako smo odlučili da nikom ne govorimo do prvog pregleda (09.02.), a teško mi pada ta šutnja, ovo mi je kao melem za dušu kad mogu tu pisati 

Mokosh
    02. Veljača 2021. 12:49

Mišić

Traveller uf bas se nadam da ce postati lakse i da mi nece biti kao u prvoj trudnoci kada su mi mucnine trajale skoro do polovice trudnoce 🙈🙈🙈
    Ajmeee taj okus! 🤨 nadam se da ce ti brzo nestati 🤗
    Zara7 bas dan po dan. 🤔 jedino mi je sve teze skrivati na poslu i praviti da je sve ok, hahhah. Ne znam kako vama, ali kavu ne mogu ni primirisati i sad me kolege upitno gledaju zasto ju ne pijem. 😆😆rekla sam da smanjujem unos kofeina, hahhahaha (naglo je pao na 0) 🤣

Jao meni bude uzas kad se ustanem ujutro, a ostane miris kave sto si je muz kuhao za posao. Doslovno mi ponekad smrdi kao da se netko 💩. A sebe isto ne mogi vise osjetit, znaci nije do znoja, nego taj neki miris koji se osjeti u mokraci, stolici, pa nekad ga i ovako osjetim kao da mi je u nosu. Bas mi dode muka od toga. Ma ti hormoni su cudo... 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Tommyfame
    02. Veljača 2021. 13:14

heeej cure,
    sve nekak smrdi da vam se pridružujem uskoro :)

piškila sam danas 2 testa, CB i čajniza.. pozitivni su no eto neznam koliko bi trebali biti pozitvni na 11 dpo :D 

Lisa daj pliz mi stavi tu/ili mi pošalji svoje sjenice koje su postale beba u stomaku :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Mokosh
    02. Veljača 2021. 13:35

Tommyfame 🔜🤰

heeej cure,

piškila sam danas 2 testa, CB i čajniza.. pozitivni su no eto neznam koliko bi trebali biti pozitvni na 11 dpo :D

Lisadaj pliz mi stavi tu/ili mi pošalji svoje sjenice koje su postale beba u stomaku :)

Jeeej, navijam za tebe 😃

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Missy88
    02. Veljača 2021. 14:06

Tommyfame 🔜🤰

heeej cure,

Lisadaj pliz mi stavi tu/ili mi pošalji svoje sjenice koje su postale beba u stomaku :)

Drzimo fige 🥰 Kad ti treba doci menga? Ja sam radila prvi test, trakicu iz DMa dva dana prije izostanka i bila je crtica, ne pretjerano tamna, ali jasna i opet nakon dva dana kasnjenja da potvrdim, CB test, u sekundi bio tamni plusic. Tako da ce potamniti crtice sigurno iducih dana ☺

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Mišić
    02. Veljača 2021. 14:28

Maj4 trudim se jesti po malo i skuzila sam da iglavnom vecinu pojedem kroz jutro i onda mi oko 3 popodne krene jaca muka i vise nema sanse jesti 🥴
    Zara hahaha, da, ali jedva ceksm kad cu moci popiti kavu da me glava prestane boliti :nedostatakkofeina: 😆😆😆
    Drob: cini mi se da se lagano napuhuje.😆😆😆 jos se nista ne vidi kad sam obucena, ali kad se pogledam u ogledalo prije tusiranja, vidim da pocinju naznake. Tebi je ovo prva beba, je li tako? Moglo bi ti onda laaagaaano oko 10-12 tjedna, u kasnijim trudnocama ide brze 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.