Jutro bušice. Kako ste jutros? 😊
Ja napunila magicnih 12tt Al nista se magicno nije prominilo 😅
Iako mi je treca trudnoca buše jos nemam pa nemam sta ni slikat.
Kuglica ujutro postojana malo iznad gaćica no cim se dignem iz kreveta propadne i nestane 😅
Tienna velika je bebica to vec 🥰
Ponosna.mama nema druge nego sakrivati stvarcice od muza 😁
Lyra i meni drago sta ne moramo sve kupovat opet. Opremu imamo sve osim kolica i ovaj put cu kupit nosiljku. No robicu cu morat kupovat jer to vise nista nemam. Slazem se za susilicu. Spas 👍🏻
Ivkica i Traveller bravo za prve udarce 🥰
Taya cestitke na malom ❤️
Freyaaaaaaaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️
Nikkas bravo za dobar pregled i zivahnu bebicu 🥰
LadyD welcome ❤️
Plavabosanka meni isto nije pustio jos otkucaje niti mjerio koliki su
Mateja31, Bubi, Ljesnjak, Little baby sretno cure danas 🍀🍀🍀🍀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Helllo. Evo da se i ja javim jučer bila na kombiniranom pregledu. Na UZV sve super nuhalni manji od 1mm nosne kosti uredne sada čekamo nalaz krvi da stigne na mail. Vjerujem da će sve biti ok. Ja kako se bližim +5kg tako naravno sve u trbuh išlo tako da se meni trbuh već vidi neka bebu salo dobro štiti . Danas vadim još briseve i onda sam gotova za ovo razdoblje. Nadam se da će mi prekinuti duphaston koji sam počela piti u 4 tjednu radi predostrožnosti a nisam fala Bogu nikako krvarila do sada. Beba pliva rasteže se maše ruka i nogama i baš je jedna vesela bebica. Sad je duga 5.81 cm
.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Helllo. Evo da se i ja javim jučer bila na kombiniranom pregledu. Na UZV sve super nuhalni manji od 1mm nosne kosti uredne sada čekamo nalaz krvi da stigne na mail. Vjerujem da će sve biti ok. Ja kako se bližim +5kg tako naravno sve u trbuh išlo tako da se meni trbuh već vidi neka bebu salo dobro štiti. Danas vadim još briseve i onda sam gotova za ovo razdoblje. Nadam se da će mi prekinuti duphaston koji sam počela piti u 4 tjednu radi predostrožnosti a nisam fala Bogu nikako krvarila do sada. Beba pliva rasteže se maše ruka i nogama i baš je jedna vesela bebica. Sad je duga 5.81 cm
.
Super ❤️❤️🥰❤️🥰 bravo za aktivnu bebicu
Kad ce ti bit nalazi krvi? To moras doc podignuti?
To i mene ceka sljedeci tjedan
Jutro cure, jel imala koja bolove u pupku, onak osjećaj ko da me nešto iznutra poteže
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Jutro cure, jel imala koja bolove u pupku, onak osjećaj ko da me nešto iznutra poteže
Ja ne. Al ne vjerujem da ti je to povezano s trudnocom
Maternica je jos dosta nisko i nije ni blizu pupka
Mozda kako raste prema gore pa ti radi nekakav pritisak 🤷♀️
Jutro cure :)
Sretno na pregledima danas 🥰
Javljam samo da je došao negativan nalaz na Covid malenome ☺️☺️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jutro cure :)
Sretno na pregledima danas 🥰
Javljam samo da je došao negativan nalaz na Covid malenome ☺️☺️
🥳🥳🥳🥳🥳
Ja ne. Al ne vjerujem da ti je to povezano s trudnocom
Maternica je jos dosta nisko i nije ni blizu pupka
Mozda kako raste prema gore pa ti radi nekakav pritisak 🤷♀️
Za svaki slučaj ću nazvat ginekologicu jer jučer me baš bolilo, toliko da me probudila bol
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Jutro trudnice, kako ste?
Cestitam svima na uspjesnim pregledima i aktivnim bebicama 🥰
Sretno svima danas na pregledima🍀
Ja sam na proslom pregledu s 9 tj cula srce, i mjerio je otkucaje. Culo se ko da netko cekicem nabija, ali meni predivan zvuk ❤️
Obavila sam danas nifty, za tj dana bi trebao nalaz, nadam se da ce doc do pregleda u sri pa da napokon krene sve opusteno!
Sanjarka sretnih ti 12 tjedana 🤗 nadam se da ce sad sve mucnine i tegobe krenut na bolje!
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Jutro trudnice, kako ste?
Cestitam svima na uspjesnim pregledima i aktivnim bebicama 🥰
Sretno svima danas na pregledima🍀
Ja sam na proslom pregledu s 9 tj cula srce, i mjerio je otkucaje. Culo se ko da netko cekicem nabija, ali meni predivan zvuk ❤️
Obavila sam danas nifty, za tj dana bi trebao nalaz, nadam se da ce doc do pregleda u sri pa da napokon krene sve opusteno!
Sanjarka sretnih ti 12 tjedana 🤗 nadam se da ce sad sve mucnine i tegobe krenut na bolje!
🥰
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Za dobre nalaze ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji