🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Travanj:
Bubi001 08.04.
Ljesnjak 08.04.
Little baby 08.04.
Veky004 12.04.
GospodicnaZola 12.04.
Buducamama2021 12.04.
Sanjarka88 13.04.
Hera 14.04.
Monalisa 14.04
Ivkica 14.04.
Angely 14.04.
Leonoah 14.04.
Mala_Martina1990 14.04.
Iva2 14.04.
Kinderica 14.04.
Lorre 15.04.
Kiky 16.04.
LilM 19.04.
Leah 19.94.
Sanja0508 20.04.
Lockica 20.04.
Tonkica111 20.04.
Misic 20 04.
Poklončić13 20.04.
Lisa27 21.04.
Ivkica 21.04.
Bumac 21.04.
Missy88 21.04.
Jana25 23.04.
CarpeDiem 26.04.
Buhtlica34 26.04.
Jackie27 27.04
Petoma93 28.04.
Lollypop 28.04.
Ponosna.mama 28.04.
Lyra 29.04.
Tracy 29.04.
Tommyfame 30.04.
Orhideja13 30..04.
Svibanj:
Sanjalica 04.05.
Nikkas 04.05.
Tienna 05.05.
Taya 05.05.
Ani92 06.05.
Haru 06.05.
Mateja31 06.05.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jos jedno pitanjce za iskusne mame 😁 S cim perete djecju robicu, tetrice itd? Pretpostavljam ne prsaka, omeksivac koji se koristi inace nego ima neki baby? Trebat ce oprati ovo nesto robice koju sam kupila, iako nije hitno nista, ali da znam.
I kad smo vec kod toga, s cim dezinficirate tipa podloge za bebu ili neku igracku koja je npr gumena?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Buhtlica isto nisam mogla ni piti ni jesti dok su bile mucnine koma. Voda mi je bila uzas, od gaziranog bih povratila odmah, pila sam sok od narance, meni je on smirivao zeludac i ledeni caj mi je bio dobar. Ocito sve slatko. Limunada je mogla proci.
Plavabosanka ja sam cula srce kod privatne ginekologice, pustila mi je kratkoni sad kad sam bila na amniocentezi mi je dr isto pustila srce. Ali imam svaki put na nalazu od privatnice broj otkucaja.
Ja upravo dosla iz bolnice, plodova voda negativna na toksoplazmu tako da je ipak stara zaraza i beba je ok
🥰 S obzirom da sam negativna na antitijela i za cmv i parvovirus savjetovao mi doktor da izbjegavam malu djecu da ne pokupim. Nisam bas u kontaktu s malom djecom, samo ne znam sto se tu podrazumijeva jer bi trebali ici posjetiti neke bebe 😬
S obzirom da ce kad sam vec radila amnio napraviti i kariogram, to je kroz neka dva tjedna gotovo. S obzirom da nista nisam radila od prenatalnih testova, nadam se da nece biti los rezultat.
Bože budale... Peta bolest i citomegalovirus.. Evo prvo pročitaj o tim bolestima... Šta je s trudnicama koje imaju djecu. Oće dijete izbjegavat? Kako me živciraju takbi doktori čudo jedno. Da te mogu tolko isplašit nebi da smo svi šugavi.. Corona je sad mala maca s obzirom na ovo dvoje? Kako me ovo sad naživciralo
Drago mi je za plodnu vodu
Helllo. Evo da se i ja javim jučer bila na kombiniranom pregledu. Na UZV sve super nuhalni manji od 1mm nosne kosti uredne sada čekamo nalaz krvi da stigne na mail. Vjerujem da će sve biti ok. Ja kako se bližim +5kg tako naravno sve u trbuh išlo tako da se meni trbuh već vidi neka bebu salo dobro štiti. Danas vadim još briseve i onda sam gotova za ovo razdoblje. Nadam se da će mi prekinuti duphaston koji sam počela piti u 4 tjednu radi predostrožnosti a nisam fala Bogu nikako krvarila do sada. Beba pliva rasteže se maše ruka i nogama i baš je jedna vesela bebica. Sad je duga 5.81 cm
.
Super ❤️❤️🥰❤️🥰 bravo za aktivnu bebicu
Kad ce ti bit nalazi krvi? To moras doc podignuti?
To i mene ceka sljedeci tjedan
Hej draga. Nalaz stigao danas na mail znači za samo 24 sata. Visoki rizik mi je zbog godina jer imam 36 godina, a ostalo mi je niski rizik što mi je bitno. Odlučila sam da je to to neću više ništa raditi od testova. Bebica je aktivna i vesela. Bas sam danas išla napraviti briseve i doktorica kaze ajmo vidit spol imam baš vremena. I kaže može biti muško ili žensko. Baš me nasmijala. kaže izažen je ili klitoris ili testisi pa sa sigurnošću ne može reći.
Sljedeći tjedan krajem mjeseca onda bi trebala biti u 16 tjednu pa će onda već moći sigurno i vidit a ona ima i 3d uzv pa će biti ljepša slika od bolničkog uzv.
Na mail? Splitska bolnica salje nesto na mail? Wow 🤣
Jesi to ti trazila ili?
Super za dobre nalaze 🥰
Da laboratorij ti šalje nalaze mailom. Ja kada sam vadila isto tako neke nalaze proteine ja mislim isto su mi poslali na mail. Mislim da je sada to nešto novo zbog korone. A kada sam vadila krv na patologiji za trombofoliju onda su mi poslali nalaz poštom kući. I da sestra me pitala hoće li mi poslati na mail ili na kućnu za kombinirani rekla na mail da dobijem što prije i došlo jutros oko 10h a jučer u 9.30 bila na uzv i vadila krv. Ja sam inače iz primoštena pa mi je to spas da nemoram nekoga moliti ili ići ponovno u split nije baš da mi je usput
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Pozdrav, evo mene s pregleda. Imali smo samo uzv i to na minutu, nisam oduševljena. Srce kuca ❤️, beba raste, mjerili opseg glave. Šalje me na OGT test, iako mi je šecer 5.1 🤔 idući put idem na morfologiju i to se moram testirati na covid da bih mogla na pregled, dali znate kako se uzima uzorak za covid, iz grla ili? Idući pregled 6.5 dobila sam 1 kg, iako moja kućna vaga pokazuje manje 😂 Beba je dosta nisko, ali nema opasnosti jer doktorica kaže podizat ce se kako raste
Bitno da je bebač dobro ❤️. Spol nije mogla vidit?
Oko 16tt obicno i ide blic uzv. Sljedeci ce biti detaljni 😊
Nije ni gledala spol, pokazala da srce kuca, rukice, noge i izmjerila glavu. I to je to
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jos jedno pitanjce za iskusne mame 😁 S cim perete djecju robicu, tetrice itd? Pretpostavljam ne prsaka, omeksivac koji se koristi inace nego ima neki baby? Trebat ce oprati ovo nesto robice koju sam kupila, iako nije hitno nista, ali da znam.
I kad smo vec kod toga, s cim dezinficirate tipa podloge za bebu ili neku igracku koja je npr gumena?
Igračke prala u toploj vodi i sapunu 🤭, jednom zaronila u vrelu pa se neke stvari otopile pa sam odustala.. Pod vodu i ćao.. Podove svaka 2 dana parnim prolazili jer imamo psa, casmatino sam špricala nekim sredstvom univerzalnim pa vodom iza toga... Od praška.. Imaš frosch u mulleru.. I kasnije sam ariel. Prala sam joj 2 god odvojeno od našeg jer mi je to bilo lakše
Prala sam s obicnim praksom samo odvojeno od naseg.
Nista nisam dezinficirala 😅
Helllo. Evo da se i ja javim jučer bila na kombiniranom pregledu. Na UZV sve super nuhalni manji od 1mm nosne kosti uredne sada čekamo nalaz krvi da stigne na mail. Vjerujem da će sve biti ok. Ja kako se bližim +5kg tako naravno sve u trbuh išlo tako da se meni trbuh već vidi neka bebu salo dobro štiti. Danas vadim još briseve i onda sam gotova za ovo razdoblje. Nadam se da će mi prekinuti duphaston koji sam počela piti u 4 tjednu radi predostrožnosti a nisam fala Bogu nikako krvarila do sada. Beba pliva rasteže se maše ruka i nogama i baš je jedna vesela bebica. Sad je duga 5.81 cm
.
Super ❤️❤️🥰❤️🥰 bravo za aktivnu bebicu
Kad ce ti bit nalazi krvi? To moras doc podignuti?
To i mene ceka sljedeci tjedan
Hej draga. Nalaz stigao danas na mail znači za samo 24 sata. Visoki rizik mi je zbog godina jer imam 36 godina, a ostalo mi je niski rizik što mi je bitno. Odlučila sam da je to to neću više ništa raditi od testova. Bebica je aktivna i vesela. Bas sam danas išla napraviti briseve i doktorica kaze ajmo vidit spol imam baš vremena. I kaže može biti muško ili žensko. Baš me nasmijala. kaže izažen je ili klitoris ili testisi pa sa sigurnošću ne može reći.
Sljedeći tjedan krajem mjeseca onda bi trebala biti u 16 tjednu pa će onda već moći sigurno i vidit a ona ima i 3d uzv pa će biti ljepša slika od bolničkog uzv.
Na mail? Splitska bolnica salje nesto na mail? Wow 🤣
Jesi to ti trazila ili?
Super za dobre nalaze 🥰
Da laboratorij ti šalje nalaze mailom. Ja kada sam vadila isto tako neke nalaze proteine ja mislim isto su mi poslali na mail. Mislim da je sada to nešto novo zbog korone. A kada sam vadila krv na patologiji za trombofoliju onda su mi poslali nalaz poštom kući. I da sestra me pitala hoće li mi poslati na mail ili na kućnu za kombinirani rekla na mail da dobijem što prije i došlo jutros oko 10h a jučer u 9.30 bila na uzv i vadila krv.Ja sam inače iz primoštena pa mi je to spas da nemoram nekoga moliti ili ići ponovno u split nije baš da mi je usput
Ma super. Bas si me sad razveselila 🥳
Buhtlica isto nisam mogla ni piti ni jesti dok su bile mucnine koma. Voda mi je bila uzas, od gaziranog bih povratila odmah, pila sam sok od narance, meni je on smirivao zeludac i ledeni caj mi je bio dobar. Ocito sve slatko. Limunada je mogla proci.
Plavabosanka ja sam cula srce kod privatne ginekologice, pustila mi je kratkoni sad kad sam bila na amniocentezi mi je dr isto pustila srce. Ali imam svaki put na nalazu od privatnice broj otkucaja.
Ja upravo dosla iz bolnice, plodova voda negativna na toksoplazmu tako da je ipak stara zaraza i beba je ok
🥰 S obzirom da sam negativna na antitijela i za cmv i parvovirus savjetovao mi doktor da izbjegavam malu djecu da ne pokupim. Nisam bas u kontaktu s malom djecom, samo ne znam sto se tu podrazumijeva jer bi trebali ici posjetiti neke bebe 😬
S obzirom da ce kad sam vec radila amnio napraviti i kariogram, to je kroz neka dva tjedna gotovo. S obzirom da nista nisam radila od prenatalnih testova, nadam se da nece biti los rezultat.
Bože budale… Peta bolest i citomegalovirus.. Evo prvo pročitaj o tim bolestima… Šta je s trudnicama koje imaju djecu. Oće dijete izbjegavat? Kako me živciraju takbi doktori čudo jedno. Da te mogu tolko isplašit nebi da smo svi šugavi.. Corona je sad mala maca s obzirom na ovo dvoje? Kako me ovo sad naživciralo
Drago mi je za plodnu vodu
Kazem ja, bolje ne raditi nikakve testove, ovako samo briga bezveze. Ispada da nista ne smijes ako si trudna i treba izbjegavati sve i svakoga haha.
Hvala za savjete za pranje, najdraze mi cuti ovako iz prve ruke sto je korisno, sto nije 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji