Pozdrav cure...evo da se i ja pridružim grupi. Trudna sam 7+4. Prosli tjedan sam bila na prvom pregledu...srčeko je kucalo. 🥰
Nemam nikakvih mucnina niti povracanja, vrlo rijetko neka zgaravica. Jedem sve i uglavnom pazim da jedem cesce i manje. Od simptoma mogu navesti samo bolne cice i tu i tamo neke cudne zelje za hranom (mlijecni proizvodi i kiselo).
Eto, to je ukratko to. Ne znam da li da me brine to sto nemam vise trudnickih simptoma ili da budem sretna?! 😊
Lady.D dobro nam došla ☺️ Ne brini, nemam ni ja simptoma osim bolnih grudi. Imala sam period od par dana da mi se gadilo meso i da sam bila osjetljivija na mirise koji bi mi izazvali neke blage mučnine, ali i to me prošlo. Uživaj, sretnice smo što se ne borimo s mučninama i povraćanjem 😊
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Pozz trudnice 🙋♀️, evo mene s pregleda!
Još smo mali prema vama ostalima ali srce nam kuca ❤️❤️ danas nam je tek 6+6 i 0.94 cm.. 😇 Dobila sam duphaston 3x1 i par uputnica za vadit osnovne pretrage.. sljedeći pregled je 05.05. kad nam doktorica otvora komplikacije, do onda koristim godišnji.. naime zbog hematoma sam na strogom mirovanju i terapiji duphastonom.. Je li koja od vas imala slično iskustvo?
Čestitam ☺️ imala sam identično iskustvo kao i ti, hematom otkriven sa 6+4, poslana na mirovanje uz duphaston i magnezij. Kasnije je polako nestajao, a na zadnjem pregledu sa 12+3 mu nije bilo ni traga. Ne boj se, to će biti u redu, samo se psihički pripremi na mirovanje i oboružaj se strpljenjem. Sretno 🍀
Hvala.. 😘
Može inf koji magnezij si koristila? Da i ja to nabavim, doktorica mi ništa nije spomenula..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Još smo mali prema vama ostalima ali srce nam kuca ❤️❤️ danas nam je tek 6+6 i 0.94 cm.. 😇 Dobila sam duphaston 3x1 i par uputnica za vadit osnovne pretrage.. sljedeći pregled je 05.05. kad nam doktorica otvora komplikacije, do onda koristim godišnji.. naime zbog hematoma sam na strogom mirovanju i terapiji duphastonom.. Je li koja od vas imala slično iskustvo?
Čestitam ☺️ imala sam identično iskustvo kao i ti, hematom otkriven sa 6+4, poslana na mirovanje uz duphaston i magnezij. Kasnije je polako nestajao, a na zadnjem pregledu sa 12+3 mu nije bilo ni traga. Ne boj se, to će biti u redu, samo se psihički pripremi na mirovanje i oboružaj se strpljenjem. Sretno 🍀
Hvala.. 😘
Može inf koji magnezij si koristila? Da i ja to nabavim, doktorica mi ništa nije spomenula..
Moj doktor mi je preporučio Biolectrin magnezij Relax koji se u granulama samo stavi u usta i otopi se. Rekao mi je da uzimam 1-2 na dan, a ako osjetim neke bolove da mogu i 2-3.
Hvala.. Svakako ću i to nabaviti.. 😃
Baš mi je drago da si ga uspjela rješiti i da je sad sve u redu.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Cure kod mene na pregledu danas ništa pametno. Doktor mi nije radio uzv pa nisam ni vidjela ni čula bebicu. Ako ništa napokon mogu prestati piti Duphastone. Za 3 tjedna idem na anomaly scan, a ovih dana ću se naručiti privatno na pregled.
Sljedeći pregled je 6.5.
'21. 💙
'24. 💛
Kod mene se na prvom pregledu vidio hematom, dobila sam duphaston 3*1 i kupila sam aspirin protect 100 i pila uz to. Nekoliko puta sam imala smećkasti iscjedak za što je doktor rekao da se hematom cijedi. Do 12 tjedna ga više nije bilo, a danas sam dobila i zeleno svjetlo za prestanak pijenja duphastona. 🙂
Samo miruj, opušteno i bit će sve dobro. 🍀
'21. 💙
'24. 💛
Dobro nam došle nove cure čestitke na plusićima🎉❤
Bas me raduje što nas je sve više i više. Pravi baby boom💥🤰
Čestitke i curama na urednim pregledima 🎉 ❤
Neka cura je pitala za zeljezo I spomenula tardyferon. Za čitavih 10 mjeseci sa njima sam zeljezo digla sa 9 na 12 jedva.
Ako ste u mogućnosti kupite biokativno željezo (nema nadutosti, tamne stolice, dijareje, mucnine itd.) i uz njega vitamin C u liposolmalnom obliku Po mogućnosti tecni, ali ako nema mogu i kapsule. Potpomaze apsorpciju zeljeza maksimalno.
Što se tice magnezijuma, kod nas mislim na Balkan cesto preporučuju te "za pod jezik" u granulama, a najbolje ih je izbjegavati jer su puni šećera.
Magnezijum (citrat) u prahu se preporučuje jer se najbolje apsorbuje i izaziva najmanje problema sa probavom.🤗
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Cure kod mene na pregledu danas ništa pametno. Doktor mi nije radio uzv pa nisam ni vidjela ni čula bebicu. Ako ništa napokon mogu prestati piti Duphastone. Za 3 tjedna idem na anomaly scan, a ovih dana ću se naručiti privatno na pregled.
Sljedeći pregled je 6.5.
Uf meni je nepojmljivo da ne napravi uzv na svakom pregledu, pa samo zbog toga jedva cekam da vidim kako napreduje i da znam da je sve ok 😏 kako onda izgleda pregled bez uzv-a? Sorry mozda je glupo pitanje, al nije mi jasno sta onda gleda?
Sortiraj odgovore
Najstariji