Cestitke svima na super pregledima! 🤗🤗
Ivkica jeeej! Divan je osjecaj, jel’da? 🤩
Zara7 nema na cemu! 🤗 i jos samo racunaj na to da petkom ne vade krv trudnicama 😅
Missy ovako kako su ti cure napisale, desetak komada bi trebalo posluziti, a sve ovisi koliko ce bebica bljuckati i koliko cesto ces prati robicu. 😆 sto se tice vrece za spavanje, ja ju nisam koristila na samom pocetku jer me bilo strah i necu ni ovaj put. Bebu sam pokrivala poplunicem i/ili dekicom. Ovaj put cu kupiti gnijezdo za bebu, sa sinom sam mislila da mi nece trebati, ali sad vidim da bi mi bilo jako korisno.
Netko je pitao za bocice - nije lose imati 2 kuci spremne, za svaki slucaj. Npr., i ja sam kao i Endzrue htjela iskljucivo dojiti, ali nije islo tako glatko. Djecak je koji tjedan morao biti na kombinaciji i onda smo se skroz vratili na dojenje. Hocu reci, nikad ne znate sto vas ceka. 😀
Sto se tice autosjedalice, najbolje je uzeti ond bas za novorodjencad, znaci jaje. I samo bih htjela napomenuti da kad se prelazi u vecu kategoriju, kilaza nije iskljucivi faktor vec vaznu ulogu ima i visina djeteta.
I netko je napisao aspirator za nos. Da i da! Bit ce vam koristan i onaj obican rucni (kao pumpica) i onaj sto ide na usisavac. 😁
Moj ginekolog je savršenstvo. Ja sam prezadovoljna. Samo što pregled košta 650 kn, ali usluga je top, besprijekoran. Svjesna sam da je to dosta, ali nakon iskustva prethodno opisanog, na ovome sam tražila doktora po kriteriju gdje se osjećam da mogu povjeriti svoj život i život svog djeteta u ruke, faktor cijene mi nije bio bitan.
Trudnoću od početka vodim u Medifemu, Dr. Vasilj sa Sv. Duha..
Ja cu si bome isto razmislit, cijena nije bitna, 100kn sim tam, ovo prolazis jednom, 2x u zivotu i kad vec placam hocu da bude kako treba. Jednostavno nemrem probavit losiju uslugu za iste pare.
A kile…hehe😅😭ja sam na 100 muka, nebi trebala dobiti ni grama tam do 20.og tjedna, sad sam na nekih +1,5 u 12./13.tjednu, ali ko za vraga u zimi prije trudnoce sam se udebljala 4 kg. Fakat ne zelim ic roditi ko kit…i sad mi je vec tesko, a beba nema ni 100g jos😅.
Mucnine su mi vise manje prestale, ali desi se da nekad pojedem nesto, pa mi bude zlo ili se instant napuhnem i onda sam bas u banani jer me sve stisce, a trbuh mi bude ko pred porod🙃
Stvarno sve preporuke od mene. Prvo sam bila kod pokojnog Dr. Kernera, on mi je otkrio na prvom pregledu pregradu u maternici koju nitko prije nije nikad primijetio. Nažalost, umro je dva dana prije mog prvog trudnickog pregleda i dodijeljena sam doktoru Vasilju. On me isto oduševio. Imala sam problem jer nisam mogla naći socijalnog ginekologa koji bi me upisao kod sebe jer je prebačaj od drugog doktora i to unutar godine dana, kad sam mu ispričala, uzeo je svoj mobitel, nazvao prijateljicu gibekologicu i riješio mi upis isti dan. Eto, to je ono što meni vrijedi više od bilo kakve uštede. I dobiješ na prvom pregledu stick na kojem ti snima sve slike i snimke od bebija pa možete doma svi gledati kasnije. To mi je odlično.
Traveller, također sam bila kod doktora Kernera, on mi je operirao endometriozu. Nakon svega dobila sam termin redovnog pregleda kod doktora Vasilja i stvarno sam jako zadovoljna. Jos se zezao da se nada da cu mu sljedeci puta doci zbog trudnoce. I nakon mjesec i po dana ja opet kod njega...potvrdio mi je trudnocu 6+3. Ja sam mu odmah rekla da zelim kod njega voditi trudnocu. Tako da me sada narucio 13.05. na novi pregled, kada ce napraviti i nifty test.
Danas prvi udarci bebe ♥️
Mi se totalno pratimo. Isti smo tjedan i dan trudnoce I danas sam i ja prvi put osjetila bebicu. Kao da mi je pokucala po trbuhu dva puta i to je bilo to.
Mi autosjedalice nećemo kupovati jer imamo od necakinja a i frendica nam je rekla dati.
. Zainteresirale ste me za Babybjorn ili kako se vec zove ljuljačka, nisam imala prvo u planu ali čini mi se ipak korisno.
Možda na kraju radimo u istoj bolnici 😂 ko zna. Neka nam bude još puno udaraca bebe
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozz trudnice 🙋♀️, evo mene s pregleda!
Još smo mali prema vama ostalima ali srce nam kuca ❤️❤️ danas nam je tek 6+6 i 0.94 cm.. 😇 Dobila sam duphaston 3x1 i par uputnica za vadit osnovne pretrage.. sljedeći pregled je 05.05. kad nam doktorica otvora komplikacije, do onda koristim godišnji.. naime zbog hematoma sam na strogom mirovanju i terapiji duphastonom.. Je li koja od vas imala slično iskustvo?
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Bok cure!
Evo i mene, danas sam 5+0 po aplikaciji, prvi pregled mi uskoro, javim točno kad mi se doktorica vrati sa godišnjeg.🥰🥰💞
Nakon 8 mjeseci pokušavanja, ugledali smo svoj plusić 😁😁🍻🥳
Hvala dragoj Traveller na bacanju trudničke prašine i što me ohrabrila da se popiškim na test iako je trebala to biti jedna obična popodnevna kava 🤣🤣💖💞
Lucija 16.12.2021.💗
Bok cure!
Evo i mene, danas sam 5+0 po aplikaciji, prvi pregled mi uskoro, javim točno kad mi se doktorica vrati sa godišnjeg.🥰🥰💞
Hvala dragoj Traveller na bacanju trudničke prašine i što me ohrabrila da se popiškim na test iako je trebala to biti jedna obična popodnevna kava 🤣🤣💖💞
Čestitkee i želim urednu i školsku trudnoćuu❤❤🙏
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Sanjarka88, beba je 6,36 cm sada, rasteže se sa svojim malim nogicama. Nevjerojatno da se toliko miče, a nista jos ne osjetim 😄
Ja sam koronu imala pred koji tjedan pa me sada više nije strah, iako pričaju da se može više puta zaraziti (razliciti sojevi)…
Sto se kolica tiče, odlučila sam svakako 2u1 kupiti + maxi cosi AS. Za sada mi se sviđaju Bebetto kolica, otišla bi vidjet u dućan modele pa onda odlučiti. Premisljam se da naručim iz Poljske jer su dosta jeftinija, ali to ćemo vidjet još.
Sori da ti upadam kao padobranac. Muž možda ima koronu, čekamo nalaze ali ima sve simptome. I meni i klincu krenuli neki simptomi. Kako je prošla korona u trudnoći, jesu rekli doktori da utječe na bebu? Ne bojim se za sebe nego me panika za bebu 😪
Dva ginekologa sam ispitivala o tome prije zaraze i oba su mi rekla da nema posebnih razloga za brigu kod trudnica. Ja sam koronu podnesla super, simptomi obične prehlade dva dana i neko vrijeme bez njuha, stvarno ništa posebno. Trebaš voditi računa da ti temperatura ne ode previsoko jer je to potencijalno štetno za razvoj bebe... sretno 🤞
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Pozdrav drage trudnice! Čestitke svima na uspješnim pregledima i na prvim otkucajima! ❤️❤️
Ja sam upravo stigla s pregleda. Mrvica je velika 2,85 cm, točna u dan i skače i mrda nogicama i rukicama!!!! Nešto najslađe šta sam ikada vidjela ☺️☺️☺️ Dobila sam upitnice za sve pretrage, sutra ću poslati mail u ob Pula da me naruče na sve to. I prijavljujem idući termin pregleda 04.05. Tad je rekla ginićka da će mi otvoriti trudničku knjižicu 😊
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Bok cure!
Good to see you 🥰🥰
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Pozz trudnice 🙋♀️, evo mene s pregleda!
Još smo mali prema vama ostalima ali srce nam kuca ❤️❤️ danas nam je tek 6+6 i 0.94 cm.. 😇 Dobila sam duphaston 3x1 i par uputnica za vadit osnovne pretrage.. sljedeći pregled je 05.05. kad nam doktorica otvora komplikacije, do onda koristim godišnji.. naime zbog hematoma sam na strogom mirovanju i terapiji duphastonom.. Je li koja od vas imala slično iskustvo?
Čestitam ☺️ imala sam identično iskustvo kao i ti, hematom otkriven sa 6+4, poslana na mirovanje uz duphaston i magnezij. Kasnije je polako nestajao, a na zadnjem pregledu sa 12+3 mu nije bilo ni traga. Ne boj se, to će biti u redu, samo se psihički pripremi na mirovanje i oboružaj se strpljenjem. Sretno 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji