Missy super! To se vise odnosi na vrticki djecu, oni su rasadnici CMVa 😄
A majko mila
Sad bi kao trebala ic guglat sta je to
Al svejedno nije da sina mogu izbjegavat 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Missy super! To se vise odnosi na vrticki djecu, oni su rasadnici CMVa 😄
A majko mila
Sad bi kao trebala ic guglat sta je to
Al svejedno nije da sina mogu izbjegavat 🤣
Pa mozda ti i imas vec antitijela s obzirom da imas klince. Ocito kad rodim bih trebala ici po vrticima da se zarazim prije iduce trudnoce 😂 Najbolje ne raditi bilo kakve testove, ovako samo brige 😅
Traveller sto se kave tice, ja sam svakako za, ali sljedeci tjedan sam popodne opet. Radim u skoli pa sam u smjenama. Onaj tjedan iza sam ujutro pa mogu popodne kad god 😁 Ali lako se ja prikljucim i neki drugi put ako vi dogovorite kavu kad ja ne mogu 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozdrav, evo mene s pregleda. Imali smo samo uzv i to na minutu, nisam oduševljena. Srce kuca ❤️, beba raste, mjerili opseg glave. Šalje me na OGT test, iako mi je šecer 5.1 🤔 idući put idem na morfologiju i to se moram testirati na covid da bih mogla na pregled, dali znate kako se uzima uzorak za covid, iz grla ili? Idući pregled 6.5 dobila sam 1 kg, iako moja kućna vaga pokazuje manje 😂 Beba je dosta nisko, ali nema opasnosti jer doktorica kaže podizat ce se kako raste
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
A koliko su viroza prebolili kroz jaslicko doba ja se nadam da se sve to odradili a i ja s njima 🤣
Cmv je citomegalovirus. Meni su nalazi krvi pokazali da sam prebolila?! u zadnjih godinu dana. Očito je mali donio iz vrtića, a da nismo ni znali. Očituje se kao slaba prehlada, kod djece u većini slučajeva asimptomatska bolest. Bitno je da se ne dobije u prvom tromjesečju jer često nazalost završi loše. Inače je potpuno bezazlena bolest. Eto, toliko o tome :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozdrav, evo mene s pregleda. Imali smo samo uzv i to na minutu, nisam oduševljena. Srce kuca ❤️, beba raste, mjerili opseg glave. Šalje me na OGT test, iako mi je šecer 5.1 🤔 idući put idem na morfologiju i to se moram testirati na covid da bih mogla na pregled, dali znate kako se uzima uzorak za covid, iz grla ili? Idući pregled 6.5 dobila sam 1 kg, iako moja kućna vaga pokazuje manje 😂 Beba je dosta nisko, ali nema opasnosti jer doktorica kaže podizat ce se kako raste
Super za srceko 🥰 Idem i ja na ogtt, u ponedjeljak, vecina trudnica mislim ide, a meni je secer bio 5.3 jer sam jela iz pekare i pila sokove s tonom secera, ponovila nakon mucnina s normalnom prehranom bio 4.1.
Bris za covid ide iz nosa. Sva sreca bar to jos nisam morala 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cmv je citomegalovirus. Meni su nalazi krvi pokazali da sam prebolila?! u zadnjih godinu dana. Očito je mali donio iz vrtića, a da nismo ni znali. Očituje se kao slaba prehlada, kod djece u većini slučajeva asimptomatska bolest. Bitno je da se ne dobije u prvom tromjesečju jer često nazalost završi loše. Inače je potpuno bezazlena bolest. Eto, toliko o tome :D
Da, kao i za moju toksoplazmu. Sve je bezazleno i bez simptoma, osim ako se zarazis bas u trudnoci. Sva sreca moja je ipak stara zaraza, a za ove ostale viruse necu ni razmisljati. Ne mozemo zivjeti pod staklenim zvonom 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Helllo. Evo da se i ja javim jučer bila na kombiniranom pregledu. Na UZV sve super nuhalni manji od 1mm nosne kosti uredne sada čekamo nalaz krvi da stigne na mail. Vjerujem da će sve biti ok. Ja kako se bližim +5kg tako naravno sve u trbuh išlo tako da se meni trbuh već vidi neka bebu salo dobro štiti. Danas vadim još briseve i onda sam gotova za ovo razdoblje. Nadam se da će mi prekinuti duphaston koji sam počela piti u 4 tjednu radi predostrožnosti a nisam fala Bogu nikako krvarila do sada. Beba pliva rasteže se maše ruka i nogama i baš je jedna vesela bebica. Sad je duga 5.81 cm
.
Super ❤️❤️🥰❤️🥰 bravo za aktivnu bebicu
Kad ce ti bit nalazi krvi? To moras doc podignuti?
To i mene ceka sljedeci tjedan
Hej draga. Nalaz stigao danas na mail znači za samo 24 sata. Visoki rizik mi je zbog godina jer imam 36 godina, a ostalo mi je niski rizik što mi je bitno. Odlučila sam da je to to neću više ništa raditi od testova. Bebica je aktivna i vesela. Bas sam danas išla napraviti briseve i doktorica kaze ajmo vidit spol imam baš vremena. I kaže može biti muško ili žensko . Baš me nasmijala. kaže izažen je ili klitoris ili testisi pa sa sigurnošću ne može reći.
Sljedeći tjedan krajem mjeseca onda bi trebala biti u 16 tjednu pa će onda već moći sigurno i vidit a ona ima i 3d uzv pa će biti ljepša slika od bolničkog uzv.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Bitno da je bebač dobro ❤️. Spol nije mogla vidit?
Oko 16tt obicno i ide blic uzv. Sljedeci ce biti detaljni 😊
Helllo. Evo da se i ja javim jučer bila na kombiniranom pregledu. Na UZV sve super nuhalni manji od 1mm nosne kosti uredne sada čekamo nalaz krvi da stigne na mail. Vjerujem da će sve biti ok. Ja kako se bližim +5kg tako naravno sve u trbuh išlo tako da se meni trbuh već vidi neka bebu salo dobro štiti. Danas vadim još briseve i onda sam gotova za ovo razdoblje. Nadam se da će mi prekinuti duphaston koji sam počela piti u 4 tjednu radi predostrožnosti a nisam fala Bogu nikako krvarila do sada. Beba pliva rasteže se maše ruka i nogama i baš je jedna vesela bebica. Sad je duga 5.81 cm
.
Super ❤️❤️🥰❤️🥰 bravo za aktivnu bebicu
Kad ce ti bit nalazi krvi? To moras doc podignuti?
To i mene ceka sljedeci tjedan
Hej draga. Nalaz stigao danas na mail znači za samo 24 sata. Visoki rizik mi je zbog godina jer imam 36 godina, a ostalo mi je niski rizik što mi je bitno. Odlučila sam da je to to neću više ništa raditi od testova. Bebica je aktivna i vesela. Bas sam danas išla napraviti briseve i doktorica kaze ajmo vidit spol imam baš vremena. I kaže može biti muško ili žensko. Baš me nasmijala. kaže izažen je ili klitoris ili testisi pa sa sigurnošću ne može reći.
Sljedeći tjedan krajem mjeseca onda bi trebala biti u 16 tjednu pa će onda već moći sigurno i vidit a ona ima i 3d uzv pa će biti ljepša slika od bolničkog uzv.
Na mail? Splitska bolnica salje nesto na mail? Wow 🤣
Jesi to ti trazila ili?
Super za dobre nalaze 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji