Ej žene. Ovako imam blage grčeve u trbuhu ali mi se pojavio iscjedak kojem nemogu definirati boju vise mi je svjetlo smeđi ili žuti i jako ga je malo znaci nije obilan. I u zadnja dva dana se pojavio samo kad stavim uložak preko noći pa do podne jer se tada dizem. Danas sam se uplašila jer imam te blage grčeve i još kad sam vidla to srce mi je stalo.
Vjerojatno nije nista, ali javi se ginekologu, mozda da napravis briseve da nije kakva bakterija.
👦 11/2017 👶 9/2020
I razumijem taj strah za vrtiće. Meni nije svejedno pogotovo zbog trudnoće sad. Ali nekako sam si u glavi posložila da se jednostavno ne mogu zatvorit u kuću. Njemu trebaju djeca i bez obzira šta sam ja na komplikacijama svejedno ga vodim u taj vrtić.
Obožava ga doslovno i zao mi ga je držat doma (pogotovo jer nemamo djece za druženje)
Moj je u 9. mj krenuo opet u vrtic bas iz razloga sto obozava djecu i sad ga moram vuci van iz vrtica. Paralelno s tim sam ja rodila drugog malca. Isto sam razmisljala bi li ga slala ili ne, i na kraju je ovako ispalo savrseno. Sad kako je korona, i vrtici se vise ciste, pazi se bas dosta i evo cijela njegova grupa je cijelo vrijeme zdrava 💪
👦 11/2017 👶 9/2020
Danas prvi udarci bebe ♥️
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Obavila dugoocekivani jedva docekani pregled.🤩🤩
Sve je uredu Bogu hvala, beba odgovara tjednima. Nismo mogli utvrditi spol.🙊 propisali su mi Tardyferon za zeljezo, vec mi muka od tih tableta za zeljezo. 🙄
Bitno da je sve ok, drzim fige i drugim curama🤍
Cestitam na urednom pregledu!
Ja sam uzimala Heferol nakon poroda i bas mi je bio uzasan, onda sam nabavila zeljezo od Solgara i to mi je super sjelo pa preporucam ako zelis probati.
👦 11/2017 👶 9/2020
Pisalo se za robicu i opremu - ne mogu vam opisati kako mi je drago da ne moram skoro nista kupovati sad za trece jer imam sve od starijih 😁 al zato iduci tjedan kupujemo veci auto 🙈 a na jesen kolica za blizance jer ce mi srednji jos biti mali 😅
Tko nema susilicu, a u mogucnosti ju je nabavit i postavit - pravac ducan. Jedna od najkorisnijih stvari, kod nas u upotrebi svakih 1-2 dana.
👦 11/2017 👶 9/2020
Ej zene, lijepo vas citat o kupovini, a meni nekako se cini Jos uvijek ranoo o tome razmisljat.. 🤔
Ja jutros, Isla kontrolirat stitnu, vadit krv, I dok Sam cekala voz odjednom Mi je slabo doslo, neka muka, da Sam jedva usla u isti, I sjela, cini MI se u sek. Sam se cijela preznojila. Dobila Sam nagon za povracanjem, (ipak nisam povratila).. Jedva Sam izasla iz voza, sjela na stanicu I cekala komsije da dodju po mene, muz na poslu, a ja nisam imala snage da hodam.. Pa me neka hladnoca uhvatila, bas Sam se bila uplasila 😫. Evo tek sad Sam se ugrijala I dosla Malo do sebe.. 😩
Ajoj :/ jesi nesto jela nakon vadjenja? Nadam se da ti se nece ponoviti 🤞
I ja se nadam.. Uff Koji strah da se ne srusim 🙈
A nisam jela, mozda u tome I je bio problem.. 🤷♀️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Danas prvi udarci bebe ♥️
😍😍 Mogu misliti Koji Predivan osjecaj 😍
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Mišić dada na transfuziju moram, korisne info, hvala tii 😊
Ivkica prekrasno, to i ja jedva čekam 👶🥊
Čestitke na dobrim pregledima svima 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sanjarka88, beba je 6,36 cm sada, rasteže se sa svojim malim nogicama. Nevjerojatno da se toliko miče, a nista jos ne osjetim 😄
Ja sam koronu imala pred koji tjedan pa me sada više nije strah, iako pričaju da se može više puta zaraziti (razliciti sojevi)…
Sto se kolica tiče, odlučila sam svakako 2u1 kupiti + maxi cosi AS. Za sada mi se sviđaju Bebetto kolica, otišla bi vidjet u dućan modele pa onda odlučiti. Premisljam se da naručim iz Poljske jer su dosta jeftinija, ali to ćemo vidjet još.
Sori da ti upadam kao padobranac. Muž možda ima koronu, čekamo nalaze ali ima sve simptome. I meni i klincu krenuli neki simptomi. Kako je prošla korona u trudnoći, jesu rekli doktori da utječe na bebu? Ne bojim se za sebe nego me panika za bebu 😪
Sortiraj odgovore
Najstariji