Jutro cure, trebam savijet, ako je kojoj bilo slično. Meni je naime užasno muka od tekućine. Znači, što god da popijem kao da mi ostaje stajati negdje u grlu i izaziva mi mučninu. Voda pogotovo. Prije bi me gazirano spasilo, ali sad mi se i to gadi. i strah me piti bilo što. Evo, samo mi bioaktiv lgg donekle prođe bez problema.
Ali grozno mi je to, jer znam da moram dosta piti, i inače sam prije trudnoće pila po 3-4 litra vode, i kad sam teh zanijela isto, stalno sam bila žedna, do te mjere da me bilo strah šećera, a sad ovo.
svaki savjet je dobrodošao :D
To se meni dešavalo. Pomogla mi je cedevita i voda s okusom. I to da nisam odmah poslije jela išla ništa piti bez obzira koliko bi bila žedna jer sam skužila da me onda i voda tjera na povraćanje. Onda sačekam nekih 15 min pa onda pijem nešto
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Buhtlice imamo slican problem
Vodu ni pod razno ne mogu
Kao ni cedevitu. Znaci jedine 2 stvari koje sam pila prije t
Prvo sam mogla jedino limunadu, nakon cca 2 tjedna mi se Zgadila, i povracalo mi se na samu pomisao
Pa sam pila colu ko vodu, ista stvar nakon par dana mi se Zgadila
Pa sam otkrila ledeni Caj nakon par dana mi se zgadio 🤣
Sad sam na fanti 🤣
Znaci ne prođu li ove radosti uskoro necu imat sta piti i umrit cu od dehidriranosti 🙄
Ajmeee ista stvar, ista!!! ja sam luda više, svako jutro idem na posao i otkrivam što bi mi taj dan moglo odgovarati...
Jutro cure, trebam savijet, ako je kojoj bilo slično. Meni je naime užasno muka od tekućine. Znači, što god da popijem kao da mi ostaje stajati negdje u grlu i izaziva mi mučninu. Voda pogotovo. Prije bi me gazirano spasilo, ali sad mi se i to gadi. i strah me piti bilo što. Evo, samo mi bioaktiv lgg donekle prođe bez problema.
Ali grozno mi je to, jer znam da moram dosta piti, i inače sam prije trudnoće pila po 3-4 litra vode, i kad sam teh zanijela isto, stalno sam bila žedna, do te mjere da me bilo strah šećera, a sad ovo.
svaki savjet je dobrodošao :D
To se meni dešavalo. Pomogla mi je cedevita i voda s okusom. I to da nisam odmah poslije jela išla ništa piti bez obzira koliko bi bila žedna jer sam skužila da me onda i voda tjera na povraćanje. Onda sačekam nekih 15 min pa onda pijem nešto
I ja sam skužila da ne smije odmah poslije jela, pa pričekam barem sat vremena makar umrem. ali slabo mi i to pomaže... Komica
I mene su pocele te mucnine muciti u tolikoj mjeri da mi je muka kad ne jedem i opet muka kad pojedem nesto... i najgore mi je sto mi je uz tu muku konstantno prisutna neka slabost
Ali uvijek kazem ako sve to treba tako biti da bi nase mrvice bile dobro neka bude nije mi tesko😊
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Buhtlice imamo slican problem
Vodu ni pod razno ne mogu
Kao ni cedevitu. Znaci jedine 2 stvari koje sam pila prije t
Prvo sam mogla jedino limunadu, nakon cca 2 tjedna mi se Zgadila, i povracalo mi se na samu pomisao
Pa sam pila colu ko vodu, ista stvar nakon par dana mi se Zgadila
Pa sam otkrila ledeni Caj nakon par dana mi se zgadio 🤣
Sad sam na fanti 🤣
Znaci ne prođu li ove radosti uskoro necu imat sta piti i umrit cu od dehidriranosti 🙄
Ajmeee ista stvar, ista!!! ja sam luda više, svako jutro idem na posao i otkrivam što bi mi taj dan moglo odgovarati…
Sta da ti kazem
Nego prezivljavaj dok ne bude bolje 🥴
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Buducamama da i meni je uz mučnine uvijek bila prisutna ta neka slabost i malaksalost i onda kad se natrpam vodom da prođe još gore bude. Užas. Rekli su i da čaj od brusnice koristan ja sam svaki put od njega pravac oko školjke 😂
Buhtlica probaj običnu vodu tiskati limun, mene je i to znalo umiriti. Naravno sve ovisi o danu bilo dana kad bi mi se sve gadilo.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Buhtlica isto nisam mogla ni piti ni jesti dok su bile mucnine koma. Voda mi je bila uzas, od gaziranog bih povratila odmah, pila sam sok od narance, meni je on smirivao zeludac i ledeni caj mi je bio dobar. Ocito sve slatko. Limunada je mogla proci.
Plavabosanka ja sam cula srce kod privatne ginekologice, pustila mi je kratkoni sad kad sam bila na amniocentezi mi je dr isto pustila srce. Ali imam svaki put na nalazu od privatnice broj otkucaja.
Ja upravo dosla iz bolnice, plodova voda negativna na toksoplazmu tako da je ipak stara zaraza i beba je ok
🥰 S obzirom da sam negativna na antitijela i za cmv i parvovirus savjetovao mi doktor da izbjegavam malu djecu da ne pokupim. Nisam bas u kontaktu s malom djecom, samo ne znam sto se tu podrazumijeva jer bi trebali ici posjetiti neke bebe 😬
S obzirom da ce kad sam vec radila amnio napraviti i kariogram, to je kroz neka dva tjedna gotovo. S obzirom da nista nisam radila od prenatalnih testova, nadam se da nece biti los rezultat.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Missy bas mi je drago da je sve super! Drzim fige da i drugi nalazi budu uredni 🤗
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Missy super! To se vise odnosi na vrticki djecu, oni su rasadnici CMVa 😄
Buhtlica isto nisam mogla ni piti ni jesti dok su bile mucnine koma. Voda mi je bila uzas, od gaziranog bih povratila odmah, pila sam sok od narance, meni je on smirivao zeludac i ledeni caj mi je bio dobar. Ocito sve slatko. Limunada je mogla proci.
Plavabosanka ja sam cula srce kod privatne ginekologice, pustila mi je kratkoni sad kad sam bila na amniocentezi mi je dr isto pustila srce. Ali imam svaki put na nalazu od privatnice broj otkucaja.
Ja upravo dosla iz bolnice, plodova voda negativna na toksoplazmu tako da je ipak stara zaraza i beba je ok
🥰 S obzirom da sam negativna na antitijela i za cmv i parvovirus savjetovao mi doktor da izbjegavam malu djecu da ne pokupim. Nisam bas u kontaktu s malom djecom, samo ne znam sto se tu podrazumijeva jer bi trebali ici posjetiti neke bebe 😬
S obzirom da ce kad sam vec radila amnio napraviti i kariogram, to je kroz neka dva tjedna gotovo. S obzirom da nista nisam radila od prenatalnih testova, nadam se da nece biti los rezultat.
Joj Missy bas mi je drago ❤️❤️❤️ Uzivaj sad.
A to za te viruse i izbjegavanje djece a jbg sad 🤣
Ja bi zivjela normalno kao i do sada
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji