Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vortexmoon
    26. Siječanj 2021. 16:20

Drage cure ja sam danas bila na pregledu. Sve je uredu, srce kuca 6+3 💕 od terapije samo folna. Nevjerovatno je koliko se lakse osjecam nakon prvog pregleda kad znam da srce kuca :) 
    Od simptoma gotovo nista, oni menstrualni bolovi su gotovo pa nestali, sike rastu ko lude :) 
    Ja imam fiksni aparat i redovna sam kod zubara tako da znam da nemam karijes pa o tome ne brinem.. samo mi nije jasno sta se desi pa mnoge zene u trudnoci izgube zube...
    Sretno svim curama na narednim pregledima!! 

Vortexmoon
    26. Siječanj 2021. 16:21

Btw ja jedem sve normalno i ni od cega mi nije muka. A doktor kaze da probam skroz izbaciti slatko.

Zara7
    26. Siječanj 2021. 16:41

Joj  Vortexmoon prekrasnooo, drago mi je da je sve supeeer 🤗🤗💪
    Mala uf drži se 😥 dan po dan! 
    Hvala curke na odgovoru, otić ću što prije, zadnje sam bila u 11.mjesecu i još mi je ta 6.ostala, al mi se vilica zakočila pa sam malo pauzirala, sad ću morat hitno 🦷 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Siječanj 2021. 16:50

Vortexmoon

Drage cure ja sam danas bila na pregledu. Sve je uredu, srce kuca 6+3 💕 od terapije samo folna. Nevjerovatno je koliko se lakse osjecam nakon prvog pregleda kad znam da srce kuca :)
    Od simptoma gotovo nista, oni menstrualni bolovi su gotovo pa nestali, sike rastu ko lude :)
    Ja imam fiksni aparat i redovna sam kod zubara tako da znam da nemam karijes pa o tome ne brinem.. samo mi nije jasno sta se desi pa mnoge zene u trudnoci izgube zube…
    Sretno svim curama na narednim pregledima!!

Super da je sve ok 🥰🥰  ja isto nosim fiksni i bas se pitam kako cu na kontrolu iduci tjedan ako mi se pogorsaju mucnine 😀 bit ce veselo..

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Siječanj 2021. 16:54

Traveller

Lisa27 👶🧸🎀

Traveller ajme koje komplokacije oko toga, nisam imala pojma da je to tako, ja sam se isto tek u 11mj prijavila kod socijalne i u 12.mj radila papu i sve bilo gotovo u roku od 10 dana baš sam se iznenadila

Imaš sreće, frendica je radila u Sesvetama papu 5.12, evo još nije nalaz gotov. Rekli joj za dva ili 3 mjeseca.

Uglavnom mjesec dana nakon upisa ne mogu ništa tražiti niti ići na pregled itd. Za pregled niti ne planiram, ali uputnice trebam.

E da tako je i meni rekla kao oko 2 mjeseca se ceka i ja neki dan isla bezveze pogledat u e građani i tamo u onoj rubriki portal zdravlja vidim nalaz jos 23.12. stigao, tako da neka pogleda i ona tamo jer ako je sve ok ni ne zovu nego se samo tamo provjeri, tako mi je rekla bas.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

ivkica
    26. Siječanj 2021. 19:50

Kakve ste vi sa gaziranih pićem u trudnoći? Ja evo bez toga ne mogu to mi je za mučnine spas. Ili Fanta ili baš mineralna voda. Vodu običnu nisam pila bome dva tjedna ne mogu je ni vidjeti.

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Vortexmoon
    26. Siječanj 2021. 20:19

ivkica

Kakve ste vi sa gaziranih pićem u trudnoći? Ja evo bez toga ne mogu to mi je za mučnine spas. Ili Fanta ili baš mineralna voda. Vodu običnu nisam pila bome dva tjedna ne mogu je ni vidjeti.

Meni je danas ginekolog rekao da izbjegavam i slatko i gazirana pica ali ako popije sta ja znam jednu kolu u sedam dana to je ok...ne treba pretjerivati..bolje onda kisela ako trazi organizam gazirano 

Maj4
    26. Siječanj 2021. 20:25

ivkica

Ja se iskreno trudim izbjegavati, ali znam da pomaze. Vidjela sam da imas bas problema s mucninama. Mozes li piti cajeve ili juhe malo vise pa da nadomjestis tekucinu? Meni u tim situacijama zna odgovarati juha iz vrecice 🤷🏼‍♀️ 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

ivkica
    26. Siječanj 2021. 20:37

Maj4

ivkica

Ja se iskreno trudim izbjegavati, ali znam da pomaze. Vidjela sam da imas bas problema s mucninama. Mozes li piti cajeve ili juhe malo vise pa da nadomjestis tekucinu? Meni u tim situacijama zna odgovarati juha iz vrecice 🤷🏼‍♀️

Juhe nikako probala samo što je pojedem već je povratim. Evo jedino čajeve nisam probala i baš sam si kupila sa đumbirom. Al evo dva dana Fanta kroz dan i uvečer mineralna i nema povraćanja osim jednom ujutro kad se probudim. Inače je znalo biti popodne 5,6 puta.

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Kiky 🥰
    26. Siječanj 2021. 21:16

Missy88

Planiras odmah na komplikacije?

Planiram ali tek nakon sto iskoristim godisnji odmor. Imam nesto starog i cijeli novi. Otprilike do 5.3 bi bila na go. I onda bi otvorila komplikacije.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.