Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Ožujak 2021. 08:25

Ja apsolutno svaku stranicu pročitam ali kako sam se vratila radit od doma a i u dosadnom sam razdoblju: ne javljam se. Ali upućena sam u sve! 😁
    Netko je pitao za baby watcher:
    https://a.aliexpress.com/_m0oX4zp
    Tu sam ga naručila.
    Za Split: može li se OGTT obavit privatno, imam problem sa vađenjem krvi pa bi mi bilo draže ili iz prsta ili barem dva puta a ne tri kao negdje.. a i ne stoji mi se u čekaoni bolnice 2h. Imam još do toga ali ne znam postoji li u Splitu neko ugodnije mjesto za to sve obaviti?

26. Ožujak 2021. 08:28

Ja nemam tjednima već mučnine, ne pijem više ništa od vitamina, pila sam Solgarove prenatale do 13 tjedna. Sad se trudim jest zdravo i raznovrsno. A i žilava je ovo beba, čim je preživila ovu dramu sa 10 puta većim hematomom.. 😁 Mislim da mi je probava i želudac bio u kaos stanju samo radi tih tableta ali možda mi se samo čini. Pa sam prestala sa svime i sad mi je super.

Sanjarka88
    26. Ožujak 2021. 08:34

Tracy

Ja apsolutno svaku stranicu pročitam ali kako sam se vratila radit od doma a i u dosadnom sam razdoblju: ne javljam se. Ali upućena sam u sve! 😁
    Netko je pitao za baby watcher:
    https://a.aliexpress.com/_m0oX4zp
    Tu sam ga naručila.
    Za Split: može li se OGTT obavit privatno, imam problem sa vađenjem krvi pa bi mi bilo draže ili iz prsta ili barem dva puta a ne tri kao negdje.. a i ne stoji mi se u čekaoni bolnice 2h. Imam još do toga ali ne znam postoji li u Splitu neko ugodnije mjesto za to sve obaviti?

Evo iz cjenika analize, mislim da je to to 

https://ibb.co/6sr5V1Q

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lollypop
    26. Ožujak 2021. 08:38

Jel se mora na taj OGTT u bas svakoj trudnoci? Zadnji put kad sam isla sam se nakon 45min ispovracala od toga i prekinuli su test jer mi je secer na prvom vađenju bio ok, a ne da mi se to ponovno prolazit, pogotovo sad sa maskom na licu a bit ce vruce kad budem u tjednima za obavit tu pretragu 🤪

• buducamama2021
    26. Ožujak 2021. 08:41

Sretno curama koje su na pregledu danaas❤❤

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

Sanjarka88
    26. Ožujak 2021. 08:41

Lollypop

Jel se mora na taj OGTT u bas svakoj trudnoci? Zadnji put kad sam isla sam se nakon 45min ispovracala od toga i prekinuli su test jer mi je secer na prvom vađenju bio ok, a ne da mi se to ponovno prolazit, pogotovo sad sa maskom na licu a bit ce vruce kad budem u tjednima za obavit tu pretragu 🤪

Ovisi o ginekologu 
    Mene moj socijalac u proslim t nije slao

Lollypop
    26. Ožujak 2021. 08:43

Sanjarka88 🌸

Lollypop

Ovisi o ginekologu
    Mene moj socijalac u proslim t nije slao

Ajme nadam se da me nece slat kad joj kazem kako mi je super bilo xD

Lollypop
    26. Ožujak 2021. 08:44

E da, moje mucnine kao da su se smanjila, u biti stalno po malo jedem pa je ok, osim ako pojedem neceg previse onda trk zagrlit skoljku i bude puno bolje.. Bar vise ne traju po cijele dane

26. Ožujak 2021. 08:47

Ajme i ja se nadam da neće ali moja privatnica je by the book i mislim da hoće. Čak me rekla slat ponovo vadit rh faktor u 34 tjednu (?) a 0+ sam i nema mi smisla to i znam da prijateljicu s istom krvnom grupom njen gin nije slao jer nema potrebe.
    Sanjarka hvala tii, provjerim sa njima mogu li u njih bar ležat ta dva sata 😂

Sanjarka88
    26. Ožujak 2021. 08:48

Tracy

Ajme i ja se nadam da neće ali moja privatnica je by the book i mislim da hoće. Čak me rekla slat ponovo vadit rh faktor u 34 tjednu (?) a 0+ sam i nema mi smisla to i znam da prijateljicu s istom krvnom grupom njen gin nije slao jer nema potrebe.
    Sanjarka hvala tii, provjerim sa njima mogu li u njih bar ležat ta dva sata 😂

🤣
    I ja sam 0+ i svaki put mi pise na nalazu ponoviti sa 34tt Al me to nikad gin nije slao 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.