Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    26. Ožujak 2021. 12:05

I ovaj autocorect na mobitelu je užas, pari da ne znam pisat, sve krivo

CarpeDiem
    26. Ožujak 2021. 12:12

Tonkica111

Evo zabave… Ramzijeva teorija otkrivanja spola prema posteljicu…. Navodno na ove ranije ultrazvuk se vidi bolje izraženo gdje je posteljica, bude više bijelo zadebljano. E sada ako je na desnu stranu, odnosno na slici ultrazvuka lijevo onda je muško i obrnuto za curicu… Navodno 97 posto točno… Ja sebi ne mogu uopće služiti na slici gdje mi je posteljica… Vi možda možete hahahah… Eto ako tko hoće probati 🤣🤣

Meni je Ramzi prošlu t. pogodio 🤭

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Missy88
    26. Ožujak 2021. 12:17

Hera✨

bubi001

ponosna.mama

Hera✨

ponosna.mama

Hera✨

ponosna.mama

Cure stiga mi je nalaz secera, pise hemoglobin A1C 5.2 😏 e sad, na nalazu pise ref.interval <6 , al sam procitala da bi trudnicama trebalo bit do 5.1
    Imate li kakvu info sta mi je dalje cinit odnosno je li to toliko strasno da bi trebala na neku djetu ili nesto 😥😔 ..zvat cu sutra dr.i pitat, al eto ne mogu cekat do sutra 🙄

Meni je bio 5.1 i endokrinolog i gin su mi rekli istu stvar. Idealno je da se odrzava ispod 5. Preporucili su prehranu prema glikemijskom indexu i da konzumiram namirnice do glik ind 50. Popis hrane prema indexu imas na internetu. Ja sam se 10 dana drzala toga i secer mi je pao na 4.8. Uz to bilo bi idealno svaki dan bar 30 min aerobne vjezbe po izboru ako trudnoca dopusta. Ja se pokusavam sto vise pridrzavat te prehrane s tim da kad mi se bas nes jede priustim si.

Hvala ti puno, bas cu procitat malo o tome 🥰

Ma nista 😊 nije nista strasno sve dok se drzi pod kontrolom. Isto dosta ovisi kolko znam i o tome sta si dan prije jela i ne jesti iza 18,19h dan prije vadenja krvi.

Ne, bas obrnuto, ovo sta sam ja uspila procitat, pise da se za test na HbA1c ne treba posebno pripremat jer ne utjece na rezultat sta si jela dan-dva prije nego pokazuje prosjecan nivo secera zadnja 3 mjeseca i puno je precizniji od obicnog vađenja secera di mozes pripazit dan prije vađenja. E sad jedino sta mene muci, s obzirom da vec 3 mjeseca uzimam duphalac svaku vecer za probavu, a on je cista laktuloza, mozda to ima utjecaj na secer 🤷🏻‍♀️

E taj HbA1c idem i ja raditi. Jer mi je secer 5.3, povišen za trudnoću jel. to je kao presjek secera kroz 3 mjeseca, tako da nije toliko bitno što se jede par dana prije vađenja.
    Jedino ti tada izvade i trenutni secer pa se tu treba pripaziti par dana. Ja cu sad malo smanjit sokove slatko i voce par dana pa idem izvadiiti. 😔

E ja sam propustila ovaj dio s HbA1. Ovo sam pisala za vadenje obicne glukoze ( upute koje mi je sestra dala).

Mislim da se nema potrebe previse paziti dan prije jer zelis realnu sliku stanja, sto nekome znaci ako svaki dan jede slatko i nezdravo i onda pazi za vađenje krvi, nije to ispit u skoli sto treba poloziti 😁 Tako da slobodno jedi kao inace, samo treba biti bar 8 sati nataste. Negdje pise i 10 ili 12.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    26. Ožujak 2021. 12:18

Tonkica111 ne znam baš. To se može vidjet baš u početku... Meni  je najbolja teorija po obliku lubanje. Drugačije imaju dečki a drugačije cure. I vidi se na ultrazvuku baš razlika pa prouči to

Endzrue
    26. Ožujak 2021. 12:21

Kod mene je netočna teorija 

Endzrue
    26. Ožujak 2021. 12:23

Tonkica111

Evo zabave… Ramzijeva teorija otkrivanja spola prema posteljicu…. Navodno na ove ranije ultrazvuk se vidi bolje izraženo gdje je posteljica, bude više bijelo zadebljano. E sada ako je na desnu stranu, odnosno na slici ultrazvuka lijevo onda je muško i obrnuto za curicu… Navodno 97 posto točno… Ja sebi ne mogu uopće služiti na slici gdje mi je posteljica… Vi možda možete hahahah… Eto ako tko hoće probati 🤣🤣

Aj stavi svoju 

Endzrue
    26. Ožujak 2021. 12:25

https://ibb.co/mhdpTLD

Ak se gleda ovo veće zaokruženo područje onda bi mi moglo bit točno

Mateja32
    26. Ožujak 2021. 12:50

Endzrue

https://ibb.co/mhdpTLD

Ak se gleda ovo veće zaokruženo područje onda bi mi moglo bit točno

Ti vec znas sta nosis, pa nam reći dali je pouzdana metoda 😁

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Tonkica111
    26. Ožujak 2021. 12:54

https://ibb.co/6rqCpM8
    Treba obrnut mobitel doduše hahah. 
    Ne vidim jel ovo dole lijevo zadebljano ili iza ploda... Ništa ja to ne vidim... Kažu da to treba sa nekih 6 tjedana vidit a meni je bilo po ultrazvuku 7 plus 4, a po stvarima 8 plus dva.
    Koja je shema sa lubanjom... Meni ovo prezabavno čačkat 🤣🤣🤣

Sanjarka88
    26. Ožujak 2021. 12:54

Ja ne Kontam po slici di je posteljica 🤣
    Na drugom pregledu pupčana ide lijevo odnosno desno pa je onda valjda i posteljica desno Al nemam pojma 
    Tudum 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.