Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorre
    26. Ožujak 2021. 09:49

Cure, dal znate nakon koliko nalazi vađenja krvi budu vidljivi na portalu zdravlja? Vadila sam krv u utorak i još ih nema 🤔 dal uopće svi nalazi budu vidljivi tamo? 

Baby N 💙

Missy88
    26. Ožujak 2021. 09:51

Jutro cure 😊
    Sanjarka uzas bas, drzi se, prođe i to. Suosjecam skroz, ja sam vegetirala dobrih mjesec i pol, svaki dan isto, od jutra do mraka. Koje olaksanje je kad se smanje samo kroz dan te mucnine. Iako su meni prosle tek s 15 tjedana skroz iako me zadnjih dana neka lagana mukica drzi ujutro na poslu. Ne znam kako je tebi u prijasnjim trudnocama.
    SamoMalo meni su rekli da smeđarenje moze biti od pregleda, odnosa ili naprezanja na wcu. Događa se pucanje kapilarica i bez hematoma. S tim da kad je meni pocelo sam isto umrla od brige jer je doslo u 12. tjednu odjednom i to nedjelja navecer pa pravac hitna. Nista tamo gin nije vidio na uzvu, koji je los. Privatnica par dana kasnije skuzila mali hematom, sad je srecom prosao. Ali i dalje pijem Duphaston za svaki slucaj.
    Sto se vađenja glukoze tice, nije poanta postiti dan prije nego bi bas trebali vidjeti pravo stanje stvari s vasom redovnom prehranom. Samo je bitno barem 8 do 10 sati biti nataste. Ja sam recimo u mucninama popila kasno navecer malo soka od narance i guk mi bio ujutro 5.3. Nisam uopce razmisljala. Isla ga ponoviti sad kad sam pocela opet jesti kao inace bez sokova i pekare i bio je 4.1. Ogtt imam 12.4. tome se ne veselim bas 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    26. Ožujak 2021. 09:52

Lorre

Cure, dal znate nakon koliko nalazi vađenja krvi budu vidljivi na portalu zdravlja? Vadila sam krv u utorak i još ih nema 🤔 dal uopće svi nalazi budu vidljivi tamo?

Od svih nalaza koje imam, tamo su mi samo iz laboratorija Doma zdravlja, kks, guk, urin itd sto sam na pocetku trebala. Radila i testove senzibilizacije, hepatitise, sifilis, torch itd u bolnicama. Toga nema.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

FlipFlop
    26. Ožujak 2021. 09:53

Meni se čini da ne objavljuju sve nalaze. Meni nedostaje nalaz sa transfuziologije za krvnu grupu i rh faktor. Obični laboratorij mi je bio vidljiv odmah drugi dan. 

CarpeDiem
    26. Ožujak 2021. 09:58

Dobro jutro cure. 🌸
    Rita čestitam na urednom pregledu. 
    Anaid, Ane S sretno danas.🍀

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Ožujak 2021. 10:01

Lorre

Meni je bilo sve vidljivo kroz 5 radnih dana, najduze se cekalo za hepatitis, hiv i te bolesti...samo krvna grupa nije tamo jer se to vadi na zavodu za transfuziju i oni ti posalju posebno na mail isti dan

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mišić
    26. Ožujak 2021. 10:06

sunce7, Kiky nisam imala velikih problema s glavoboljom, samo s tim vrtoglavicama. Uvijek sam sa sobom nosila nešto za gricnuti kad bi osjetila da mi padaju šećer i tlak i pomagalo je. što se tiče jutarnjih glavobolja - je li možete doručkovati nedugo nakon buđenja? To bi možda moglo pomoći. I još mi je nešto palo na pamet - u ovoj trudnoći me na početku bolila glava nakon što mi je kava postala bljak i nisam ju više mogla piti, a pomoglo je kad sam unila minimalno kofeina u sebe, tipa preko nessa ili zelenog čaja. Prvo mi nije bilo jasno zašto me stalno boli, a onda sam shvatila da mi zapravo fali kofein

Sanjarka88
    26. Ožujak 2021. 10:07

Missy u prvoj trudnoci nisam imala ni dana mucnina. U drugoj je bilo kao i sada
    Cca 6tjedana uzasa...s tim da sad vise povracam nego tada, a tada mi je muka bila non stop sad ide na valove. I tada i sada nisam mogla nista jest osim stapica, krekera, baškotina.... 
    Trajalo je do 12tt na taj nacin a onda je postalo neopisivo lakse. Do 16tt bi me jos znale uhvatit mucnine Al ne svaki dan i to samo navecer 
    Ugl od svega mi je najgore sta ne mogu jesti i sta apetit mi je cista nula.
    S tim da mi povracanja ne izaziva samo hrana nego i razne druge stvari, mirisi itd 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mišić
    26. Ožujak 2021. 10:07

Matejja, Endzrue drago mi je da vam je sve dobro prošlo na pregledima!

Mišić
    26. Ožujak 2021. 10:11

SamoMalo, FlipFlop nalazi obično dođu nakon 5-6 dana na mail ginekologa. Meni je isto bio pon kod vađenja krvi, a nalaz su poslali u subotu. Izdržite još malo, a znam kako užasno spooorooo dani prolaze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.