Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    25. Ožujak 2021. 21:09

Kiky 🥰

Ajme koliko stranica, dok sam sve procitala 🙂 Drago mi je za uspjesne preglede, sve nas je vise 🥳🥳
    Ja sam malo ove dane u poslu, farbala sam zid u sobi. Kako mi je muz na brodu do kraja trudnoce, vecina toga je na meni pa tako da pomalo krecem sa nekim stvarima dok mogu sama.
    Mucnine su se jos uvijek svele samo navecer, ulovi me riganje svake veceri i nista ne pomaze. Nekako me vise brine to sto se jos nisam nista udebljala, nisam nista dobila na kilazi i trbusic jedva vidljiv. Jedva cekam da pocne rast.
    Zelim curama koje imaju sutra pregled sretno!!!

Meni se trbuh stvarno vidi vec poprilicno, a nisam nista dobila na kilazi, tek zadnja dva dana primjecujem da sam negdje 1.5 kg u plusu 😁
    Sto se glavobolja tice, meni nista ne pomaze, uhvate me po par dana bez prestanka, a smijemo do 3 Lupoceta dnevno mo on mi ne pomaze. Pokusavam s oblozima, masazom, istezanjem, nista. Ginekologica mi preporucila sad magnezij 375 svaki dan, kaze da bi on trebao pomoci i s glavoboljama.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Matejjja
    25. Ožujak 2021. 21:52

Tommyfame

Jutro mamasite ❤ jeste mi dobro?

Joj tema ovulacije i svega 🤣 znaci ja sam na tako blesav nacin ostala trudna da eto ni sami ne vjerujemo haha

O pratim putem sluzi i LH trakica, i potvrdujem je mjerenjem temparature..tesko da me moze gin uvjeriti da mi je O bila ranije/kasnije 🙈🤣

A kako sam ostala trudna.. krenuli smo u Betu+ na IUI. I vele oni da od nalaza jos trebam papu,briseve i markere. Zovem ja svoju gin i veli ona meni Aj dodi na briseve,a papu odi privatno jer se dugo ceka na nalaz. Aj odradim ja briseve, javljaju oni Imas Candidu saljem ti kremu i vaginalete. Meni taman ovulacija,otpisali mi ciklus. Imali smo jedan i pol ses. I aj odem ja kod privatnika na papu i uvz. I veli ona meni Dobro kak ti planiras ic u postupak a imas polip?? Ja u soku!! Prvi glas! Veli pa da,morate prvo na operaciju..ja potonula! Velim ja njoj Dajte pogledajte jer mi prosla ovulacija (to je bilo taman par dana nakon pika). Veli ona na desnom jajniku niste a lijevi ne mogu naci,negdje je u CRIJEVIMA!!
    Dođem doma,taman mi dosli markeri. Vele imaš antitijela za Hepatitis A! Suza suzu sustize haha
    Izlazim iz klinike i izvan sebe sam! Zovem svoju gin i sredi ona da za 2 dana idem u Merkur da mi pogledaju taj polip i odg op. Dosla ja u Merkur, narucena cekala 2 i pol sata..zavalim se u stolac i dr.gleda.. Tommy od 1 do 10 koliko si hrabra? 15! Vadite ga van!! I za 10min polip je bio vani!! Velim ja njemu da mi ova nije mogla naci lijevi jajnik,covjek u 2min ga nasao i veli Jaooo gle kak imas lijepo zuto tijelo 😍

Reko aj napokon nesto pozitivno krenulo ❤ dosla ja doma i bolio me lijevi jajnik,no reko tu negdje je bio polip ili mi se cijela utroba vise izmorila od svega. sutradan ujutro se probudila,pad temparature (implatacijski pad), reko maaaa daaaj! Odem na wc, ono neko smeđarenje 😳😳😳 aj reko idem pratit dalje..temparatura rasteee! Taman za 2 dana mi dosla puna kutija testova od nase Sanjarke i ladna ko spricer otisla popisat test, kad ono 5 dana prije M plus vidljiv iz aviona!!! Malo za reci koliko smo muz i ja bili u soku 🤣🤣

No eto, cuda se desavaju ❤ sad cekamo pregled da nam potvrde da je nas borac super 🙏😍😍

Isprike na dugom postu hahah

Predivno ♥️ Sreca prati hrabre!!

• Matejjja
    25. Ožujak 2021. 22:28

Draga Pingo, puno pozdrava i tebi i jako je lijepo sto nam se ovako nesebicno javis tu ♥️ Zelimo te puno puno srece!!!

Jana25 cestitke na super pregledu!! Koja je to sreca i olaksanje!! 💙 I ja sam danas imala pregled tak da razmem :) pisem malo nize...

Mala Ive i Zara7, pricale ste o seceru.. Ja sam isto imala 5.2 na prvom pregledu i onda mi je gin rekla da ponovim ali da postim dan prije. I postila sam i bio mi je 4.5. Doslovno dva dana razmaka. Ali doslovno sam taj dan prije jela povrce, salate, file oslica i posni sir i to je to. Znaci bez voca, kruha, ugljikohidrata...

I ja sam danas imala pregled. Radila sam mini anomaly scan u Ginekosu i sve je ok, stize nam jos jedan 💙 Lijepo se sve vec vidlo mozak, ruke, prsti...Bas smo bili sretni 🤗😁 
    I daaa preko trbuha je bio uzv , to volim 🤗

bubi001
    25. Ožujak 2021. 22:42

Tommyfame

simtome? hmmm 2 dana prije očekivane su mi krenule mučnine a danas sam baš počela pošteno se družit sa školjkom :/ danas mi je baaaš baš loše

no neka, vele što je meni lošije to je bebi bolje..pa ako je to cijena..
    a ti?
    e sa koliko si imala prvi pregled? moj je sa 7+0 pa se nadam da će sve biti jasno da se neću morat sekirat haha

Od simptoma samo osjetljive grudi i zatvor, al taj zatvor je takva klasika kod mene da ono...sad je jos gore. 
    1.pregled je bio prosli tjedan 5t i vidjela se GV i ŽV 

Bila sam na pregledu i od uzbudenja nisam pitala kaj da uzmem za zatvor da mi bude lakse. Jer bilo je i suza i smijeha. 
    Eto uzv pokazuje samo 6+2 i vidim kako kuca. Ne mogu vjerovat. Jako je rano za veseliti se. Ali nema veze, kaze gin da je bolje da budem pozitivna nego da se sekiram. 
    Poslala me izvadit neke pretrage krvi i to ti je to. 

Za dva tjedna idem opet. Točnije 8.4, možete me zapisati 😁.

Juhuuu ❤️

Endzrue
    25. Ožujak 2021. 22:43

lovely

https://ibb.co/YhkhJS5
    Evo bebe :))

Sanjarka hvala što pitaš…malo je bolje ali nije prestalo 🙊

Ovo ti je vjerojatno cura :) 

bubi001
    25. Ožujak 2021. 22:49

Ane_ši

Ja sutra imam.pregled u 13.40 i bas me strah hvata. U zadnjoj trudnoci mi srce stalo sa 9+5. Nemogu od panike. Jedino od simptoma ima jos uvijek bolne grudi mucnine su prestale i stalno sam gladna. Nemogu od straha. Znam da je to normalno ali panika me bas hvata 😔

Sve će biti dobro. Nemoj se sekirati. Meni je gin rekla da samo time štetim plodu. Budi pozitivna kaj god da se dogodi. Znam da je lakše to reći....

Endzrue
    25. Ožujak 2021. 22:53

https://ibb.co/Kyn7g5W

Gornja slika je stopalo od 1.74cm i cijela nogica 
    Donja je glava iz profila, čelo, nos, usta... 

Polip je na ulazu u grlić, zatvara ga ko čep, zatvorena sam inače, nema sexa, mirovanje i šetnje su dopuštene.ne trebam strogo ležat al ono nema treniranja i dizanja puno..
    Cista je unutar posteljice, ne zna se odakle, može nestat il se smanjit do idućeg puta. Ima 2cm cista.. 
    Beba je oko 14cm velika
    Ugl jako poštuje moju ginekologinju i rekla je da je jako dobra i da se ne bojim, da mi je rekla sve kako je. Nema ugroze za bebu, nema ni za mene.
    Spol smo saznali, još nećemo prijavit :) 

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Ožujak 2021. 07:03

Matejjja

Draga Pingo, puno pozdrava i tebi i jako je lijepo sto nam se ovako nesebicno javis tu ♥️ Zelimo te puno puno srece!!!

Jana25 cestitke na super pregledu!! Koja je to sreca i olaksanje!! 💙 I ja sam danas imala pregled tak da razmem :) pisem malo nize…

Mala Ive i Zara7, pricale ste o seceru.. Ja sam isto imala 5.2 na prvom pregledu i onda mi je gin rekla da ponovim ali da postim dan prije. I postila sam i bio mi je 4.5. Doslovno dva dana razmaka. Ali doslovno sam taj dan prije jela povrce, salate, file oslica i posni sir i to je to. Znaci bez voca, kruha, ugljikohidrata…

I ja sam danas imala pregled. Radila sam mini anomaly scan u Ginekosu i sve je ok, stize nam jos jedan 💙 Lijepo se sve vec vidlo mozak, ruke, prsti…Bas smo bili sretni 🤗😁
    I daaa preko trbuha je bio uzv , to volim 🤗

Čestitam na dečku 💙

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• buducamama2021
    26. Ožujak 2021. 07:20

Dobro jutroo trudnice ranoranilicee😸
    Mi smo jos maleniii jako tako da nemam bas nekih simptoma osim kad malo duze hodam ili stojim nelagoda mi se stvara u dnu stomaka i u dnu ledja i primjetila sam da sam vise gladnaaa nego inace 
    Sta ima kod vas novo kako ste mi?❤

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

Sanjarka88
    26. Ožujak 2021. 07:44

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    Ožujak :
    Anaid 26.03.
    Ane_Ši 26.03.
    Pokloncic13 29.03.
    SweetDream 29.03.
    Buhtlica34 29.03.
    Lyra 29.03.
    CarpeDiem 29.03.
    Tommyfame 30.03.
    Lollypop 30.03.
    Plavabosanka 31.03.
    Ani92 31.03.
    Sayuri 31.03.
    Travanj:
    Orhideja 01. 04.
    Tracy 01.04.
    Tienna 01.04.
    Bilja1212 01.04.
    Ponosnamama 02.04.
    Sanjalica5 06.04.
    Haru 07.04.
    Mala_Ive 07.04.
    Sanjaaa 07.04.
    Taya 07.04.
    Nikkas 07.04.
    Sunce7 07.04.
    Mateja31 08.04.
    Bubi001 08.04.
    Veky004 12.04.
    Sanjarka88 13.04.
    Hera 14.04.
    Monalisa 14.04
    Ivkica 14.04.
    Angely 14.04.
    Leonoah 14.04.
    Mala_Martina1990 14.04.
    Iva2 14.04.
    Lorre 15.04.
    LilM 19.04.
    Leah 19.94.
    Sanja0508 20.04.
    Lockica 20.04.
    Tonkica111 20.04.
    Misic 20 04.
    Lisa27 21.04.
    Ivkica 21.04. 
    Bumac 21.04.
    Missy88 21.04.
    Jana25 23.04.
    Jackie27 27.04
    Petoma93 28.04.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.