Cure stiga mi je nalaz secera, pise hemoglobin A1C 5.2 😏 e sad, na nalazu pise ref.interval <6 , al sam procitala da bi trudnicama trebalo bit do 5.1
Imate li kakvu info sta mi je dalje cinit odnosno je li to toliko strasno da bi trebala na neku djetu ili nesto 😥😔 ..zvat cu sutra dr.i pitat, al eto ne mogu cekat do sutra 🙄
Meni je bio 5.1 i endokrinolog i gin su mi rekli istu stvar. Idealno je da se odrzava ispod 5. Preporucili su prehranu prema glikemijskom indexu i da konzumiram namirnice do glik ind 50. Popis hrane prema indexu imas na internetu. Ja sam se 10 dana drzala toga i secer mi je pao na 4.8. Uz to bilo bi idealno svaki dan bar 30 min aerobne vjezbe po izboru ako trudnoca dopusta. Ja se pokusavam sto vise pridrzavat te prehrane s tim da kad mi se bas nes jede priustim si.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ajme koliko stranica, dok sam sve procitala 🙂 Drago mi je za uspjesne preglede, sve nas je vise 🥳🥳
Ja sam malo ove dane u poslu, farbala sam zid u sobi. Kako mi je muz na brodu do kraja trudnoce, vecina toga je na meni pa tako da pomalo krecem sa nekim stvarima dok mogu sama.
Mucnine su se jos uvijek svele samo navecer, ulovi me riganje svake veceri i nista ne pomaze. Nekako me vise brine to sto se jos nisam nista udebljala, nisam nista dobila na kilazi i trbusic jedva vidljiv. Jedva cekam da pocne rast.
Zelim curama koje imaju sutra pregled sretno!!!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Večer curkee...evo ja nikako da pohvatam sve, cjeli dan mi je neka akcija, posao pa setnja, branje šparoga u šumi i tako 😀😀
Za početak čestitam svima na super pregledima 😍
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hera moguce da ti je to od niskog secera ili tlaka. Jmala sam vrtoglavice u prvoj trudnoci i bile su od tlaka. Bas si probaj izmjeriti
Isto imam grozne glavobolje😒 i nizak tlak. Da li si ih ti uspjela u prvoj trudnoci ikako ublaziti?
Cure stiga mi je nalaz secera, pise hemoglobin A1C 5.2 😏 e sad, na nalazu pise ref.interval &lt;6 , al sam procitala da bi trudnicama trebalo bit do 5.1
Imate li kakvu info sta mi je dalje cinit odnosno je li to toliko strasno da bi trebala na neku djetu ili nesto 😥😔 ..zvat cu sutra dr.i pitat, al eto ne mogu cekat do sutra 🙄
Meni je bio 5.1 i endokrinolog i gin su mi rekli istu stvar. Idealno je da se odrzava ispod 5. Preporucili su prehranu prema glikemijskom indexu i da konzumiram namirnice do glik ind 50. Popis hrane prema indexu imas na internetu. Ja sam se 10 dana drzala toga i secer mi je pao na 4.8. Uz to bilo bi idealno svaki dan bar 30 min aerobne vjezbe po izboru ako trudnoca dopusta. Ja se pokusavam sto vise pridrzavat te prehrane s tim da kad mi se bas nes jede priustim si.
Hvala ti puno, bas cu procitat malo o tome 🥰
Hera moguce da ti je to od niskog secera ili tlaka. Jmala sam vrtoglavice u prvoj trudnoci i bile su od tlaka. Bas si probaj izmjeriti
Isto imam grozne glavobolje😒 i nizak tlak. Da li si ih ti uspjela u prvoj trudnoci ikako ublaziti?
I ja imam glavobolje ucestale, najvise ujutro kad se dignem. I mene zanima kako ublazit glavobolju?
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hvalaaa svima ❤❤
Lisa ti si bas produktivna danas ..odlicno🤗
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Dobro jutro!🌞
Evo i ja se pridružujem ovoj velikoj zajednici.🥰
Danas smo 13+3, jučer sam bila na pregledu, sve se čini ok. Inače sam na Fragminu zbog trombofilije pa se nadam da će sve biti ok do kraja (prošla trudnoća je, uz terapiju. uspješno dovedena do kraja.🙏🏻
Sljedeći pregled je 14.04., a termin poroda 27.09.💞💞
Dobro dosla.. Termin na moj rodjendan 💗
Neka je srecno
Već druga ženica koja ima rođendan na moj termin, baš lijepo🥰 Puno hvala!❤️ Hvala svima na dobrodošlici💞
Cure stiga mi je nalaz secera, pise hemoglobin A1C 5.2 😏 e sad, na nalazu pise ref.interval &amp;lt;6 , al sam procitala da bi trudnicama trebalo bit do 5.1
Hvala ti puno, bas cu procitat malo o tome 🥰
Ma nista 😊 nije nista strasno sve dok se drzi pod kontrolom. Isto dosta ovisi kolko znam i o tome sta si dan prije jela i ne jesti iza 18,19h dan prije vadenja krvi.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Jel se koja od vas farba? Meni je ginekologica rekla kao ako baš ne moram da ne sad nego pred kraj trudnoće
Jooooj ja sam se ofarbala dan prije nego sam popiskila plus 🤣 no eto nadam se da je sve okej
A sad ovak da se ne farbam 3mj..huuuuh inace sijedim ko da je farbanje besplatno. I baaas ne mogu sebe gledat sa tim sijedima 😒
Pitat cu frizerku jel ima neko rješenje..farba bez amonijaka ili nesto..🤷♀️
Anciooo 😘😘 skicam teee
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji