Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Ožujak 2021. 08:50

Lollypop

E da, moje mucnine kao da su se smanjila, u biti stalno po malo jedem pa je ok, osim ako pojedem neceg previse onda trk zagrlit skoljku i bude puno bolje.. Bar vise ne traju po cijele dane

Koliko si trudna? Super da propuštaju 👍🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lollypop
    26. Ožujak 2021. 08:54

Sanjarka88 🌸

Lollypop

E da, moje mucnine kao da su se smanjila, u biti stalno po malo jedem pa je ok, osim ako pojedem neceg previse onda trk zagrlit skoljku i bude puno bolje.. Bar vise ne traju po cijele dane

Koliko si trudna? Super da propuštaju 👍🏻

10+5 je danas,nadam se da ce stat skroz kroz 2-3tjedna

• ponosna.mama
    26. Ožujak 2021. 09:00

Tracy

Ja apsolutno svaku stranicu pročitam ali kako sam se vratila radit od doma a i u dosadnom sam razdoblju: ne javljam se. Ali upućena sam u sve! 😁
    Netko je pitao za baby watcher:
    https://a.aliexpress.com/_m0oX4zp
    Tu sam ga naručila.
    Za Split: može li se OGTT obavit privatno, imam problem sa vađenjem krvi pa bi mi bilo draže ili iz prsta ili barem dva puta a ne tri kao negdje.. a i ne stoji mi se u čekaoni bolnice 2h. Imam još do toga ali ne znam postoji li u Splitu neko ugodnije mjesto za to sve obaviti?

Ne znan kakvo je sada stanje, ja sam OGTT oba puta radila u starom rodilistu, dođes ujutro u 7 izvade ti krv, popijes pola litre one tekucine sa secerom i limunom i kaze ti da ides prosetat ili popit kavu dva sata pa da se vratis. Nakon toga ponovo vađenje krvi i gotovo. Ja sam teska panicarka sta se tice vađenja krvi tako da viruj mi nije prestrasno 🥰 ..kuma mi je sad u 28tt i nije je sla dr.ni u prvoj trudnoci ni sada, a imamo istog dr.tako da moguce da on procjeni koga triba poslat 🤷🏻‍♀️

Snivalica
    26. Ožujak 2021. 09:04

Pozdrav svim trudnicama! 
    Ja sam OGTT u prošloj trudnoći radila baš kad smo bili na godišnjem, a moju soc. gin je mijenjao dr. koji ima nije bio uopće u sustavu, pa sam  čekala da srede papirologiju. Inače u Šibeniku u bolnici. I isto me bilo strah toga - ljeto, vrućine, ja ne volim vaditi krv, a niti piti šećer. I bila sam čula razne reakcije, no najveća hajka je na kraju bila oko te uputnice i baba  i didova koji su se gurali ispred šaltera tko je prvi došao. A sestra kad je vidjela mene kaže - vi ste trudnica, vi imate prednost. 
    U svakom slučaju, sam test je ok prošao. Iako se nadam da me neće slati ovog puta, isto mi je na redu vjerojatno negdje u ljeto. Doduše sad nosim blizance pa pretpostavljam da će me slati na sve...

3/2013 - biokemijska
    2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
    12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
    7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
    11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
    1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
    Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍

Sanjarka88
    26. Ožujak 2021. 09:06

ponosna.mama

Tracy

Ja apsolutno svaku stranicu pročitam ali kako sam se vratila radit od doma a i u dosadnom sam razdoblju: ne javljam se. Ali upućena sam u sve! 😁
    Netko je pitao za baby watcher:
    https://a.aliexpress.com/_m0oX4zp
    Tu sam ga naručila.
    Za Split: može li se OGTT obavit privatno, imam problem sa vađenjem krvi pa bi mi bilo draže ili iz prsta ili barem dva puta a ne tri kao negdje.. a i ne stoji mi se u čekaoni bolnice 2h. Imam još do toga ali ne znam postoji li u Splitu neko ugodnije mjesto za to sve obaviti?

Ne znan kakvo je sada stanje, ja sam OGTT oba puta radila u starom rodilistu, dođes ujutro u 7 izvade ti krv, popijes pola litre one tekucine sa secerom i limunom i kaze ti da ides prosetat ili popit kavu dva sata pa da se vratis. Nakon toga ponovo vađenje krvi i gotovo. Ja sam teska panicarka sta se tice vađenja krvi tako da viruj mi nije prestrasno 🥰 ..kuma mi je sad u 28tt i nije je sla dr.ni u prvoj trudnoci ni sada, a imamo istog dr.tako da moguce da on procjeni koga triba poslat 🤷🏻‍♀️

Pola litre? 😲
    Koliko vremena imas za to popit haha 

SamoMalo
    26. Ožujak 2021. 09:18

Meni je ona OGTT voda bas bila fina 😋
    Hvala na utjesi cure, valjda je samo kapilarica

Rita37🤰
    26. Ožujak 2021. 09:21

Juhu citam vas poslje.. Samo da javim u srijedu kontrola je bila super... Zavorena sam maternica se digla gdje treba uzv super moja ribica pliva uziva...  I napravila sam  nipt... To je kao vas nifty koliko se kuzim... E sad idem danas svojima dole.. A rezultati su slj tjedan... Valda ce na emal poslat... Nezz.... Uglavnom trudim se ne mislit o tome...  Razlog zasto sam pravila je godine..... Pusa svima drzite.. 😘

Sanjarka88
    26. Ožujak 2021. 09:25

Rita37🤰

Juhu citam vas poslje.. Samo da javim u srijedu kontrola je bila super… Zavorena sam maternica se digla gdje treba uzv super moja ribica pliva uziva… I napravila sam nipt… To je kao vas nifty koliko se kuzim… E sad idem danas svojima dole.. A rezultati su slj tjedan… Valda ce na emal poslat… Nezz…. Uglavnom trudim se ne mislit o tome… Razlog zasto sam pravila je godine….. Pusa svima drzite.. 😘

Super da je sve u redu, samo neka bebica pliva 🥰

FlipFlop
    26. Ožujak 2021. 09:39

Drage cure, koliko toga ima za pohvatati 😅
    Zara terminušo, drago mi je da si se javila ♥️ I meni je doktor razmišljao pomaknuti termin na koji dan ranije jer je beba veća stalno, ali zasad ostaje kako je po menstruaciji. 
    Kiky mi smo otprilike isto trudne, ja isto nisam još ništa dobila na kilaži a trbuh mi se vidi samo navečer, ujutro je sve kao i prije. Ja mislim da će to sad nama krenuti u drugom tromjesječju, ne brini ☺️
    SamoMalo mislim da si ti napisala da čekaš nifty, ja isto i stvarno mi dani presporo prolaze. Kad si ti vadila krv? Ja sam u ponedjeljak, znači još nema šanse da zovu, vjerojatno tek iza vikenda. 

sanja0508
    26. Ožujak 2021. 09:43

Rita37🤰

Juhu citam vas poslje.. Samo da javim u srijedu kontrola je bila super… Zavorena sam maternica se digla gdje treba uzv super moja ribica pliva uziva… I napravila sam nipt… To je kao vas nifty koliko se kuzim… E sad idem danas svojima dole.. A rezultati su slj tjedan… Valda ce na emal poslat… Nezz…. Uglavnom trudim se ne mislit o tome… Razlog zasto sam pravila je godine….. Pusa svima drzite.. 😘

Bravo, uzivaj sa svojima. Javi rezultate 😘😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.