Jutrooo 🥰
Sretno danas na pregledima ❤
Evo ja prespavala prvu noc sa trudničkim jastukom 😀 super je za odmaranje i izležavanje, ali bas za spavanje mi je malo predebel za glavu i vrat pa sam ga ja nakraju okrenula naopako 😀 znači na svom normalnom jastuku glava a ovog sam okrenula bas kao slovo U 😀🙂
Što se ovulacije tiče, po trakicama i bazalnoj bila mi je 11.1. a cjeli tjedan prije smo pokrili, dan o i dan posle o nismo pokrili i uspjelo je 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lisa jesu prestale mucnine skroz? 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure, kako ste? ☺️
Petoma super za pregled! 🥰
Iva cestitam i dobrodosla 🤗
Sretno svima dana na pregledima, nek se nastave ovako lijepe vijesti i slikice 🍀
Sto se ovulacije tice ja sam inace ko svicarski sat s ciklusima haha uvijek osjetim ovulaciju, nekih 12h me probija jajnik pa nemrem fulat. Dobitni mjesec sam 14. Dpo (29.1.) imala pozitivnu ovulacijsku trakicu i navecer je pocela bol koje trajala do iduci dan popodne. Imali smo odnose 28. I 30.1. I eto nas tu 🥰 s tim da mislim da je 30. Na kraju nastupila ovulacija jer je beba dva dana manja po ultrazvuku.
Netko je pisao za baby watcher i pracenje otkucaja, ja nisam imala pojma da to postoji, ali kad sam rekla mami da sam trudna mi je rekla da je ona meni to vec narucila s Alija i cekam kod da dode. Zvuci mi ko spas s neba 😂
Mateja31 sam inace jos u virozi, za grlo koristim islu jer to smiju trudnice posto je prirodno al ogranicim na max dve dnevno, a smije 6.
Ne smedarim vise tako da sam sad mirna i znam sigurno da je bilo od pregleda.😅
Takoder netko je pitao za bol u kukovima. Meni je to krenulo prije neka dva tj i onako kad bi lezala i pomaknem se ko da mi se zdjelica razdvaja, uzas. Onda je stalo i sad kako samo lezim opet krenulo. Mislim da je to normalno zbog svega sta se sa zdjelicom dogada tijekom trudnoce. Meni setnja jako tu pomaze.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Lisa jesu prestale mucnine skroz? 😊
Nisu 😀😀😀 ako ne pojedem nista u roku od 5 min od buđenja gotovo haha..al inace ostatak dana je super.. vise mi je problem ovih dana umor
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ja sam ovulaciju pratila po aplikaciji i nije mi dobro izracunalo cak ni blizu ispada po ultrazvuku da je ovulacija kasnila 10 dana... tako da se cudim sto sam i ostala trudna s obzirom da nismo bas taj period ni imali odnose cestoo ali etoo✌ i sretno cure na pregledimaa🥰
🤰🍀 👶 🌸
Vadila sam jucer krv i mokracu, zvala me maloprije sestra da mi je povisena glukoza i da imam povisene leukocite u mokraci. Uglavnom, cure iz splita, ne mogu se sjetit, neko je vec pisao, znate li od kad do kad vade u bolnici krv za glukozu?
Ako je samo guk u pitanju, privatno ti kosta 15, 20 kn to, ja sam isla tako kad sam trebala jos sad naknadno testirati jer mi se nije dalo cekati 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Vadila sam jucer krv i mokracu, zvala me maloprije sestra da mi je povisena glukoza i da imam povisene leukocite u mokraci. Uglavnom, cure iz splita, ne mogu se sjetit, neko je vec pisao, znate li od kad do kad vade u bolnici krv za glukozu?
Ako je samo guk u pitanju, privatno ti kosta 15, 20 kn to, ja sam isla tako kad sam trebala jos sad naknadno testirati jer mi se nije dalo cekati 😁
Uf da sam znala 😏 cekam red u bolnici od 8h, sad je broj 193, a ja imam 231 🙄 valjda cu doc na red za pola sata 😔
Uf da sam znala 😏 cekam red u bolnici od 8h, sad je broj 193, a ja imam 231 🙄 valjda cu doc na red za pola sata 😔
Uf
A nemaju trudnice prednost?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Petoma čestitam na pregledu .
Iva čestitam i dobro nam došla.
Hera jeste meni je bio spas, prije porucivanja sam mislila da ću ga stalno koristiti, medjutim baš sam samo onda kad se uspanicim nakon što se beba umiri. 🤭🙌
Cure sretno vam na pregledima danas🍀🍀
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Uf
A nemaju trudnice prednost?
Ne, uzimaju se brojevi, ali su ugasili slovo B di pise da se uzimaju brojevi za trudnice i invalide 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji