Zenice, POMOOOC! Vec sam pisala u cetvrtak mi je beta bila 37222, a danas je 47 681 , nije se uduplala 😐😐😐 jel ima to kakve veze ??
Beta se nakon 1000 već ne dupla svaka dva dana, nego svaka tri, a kasnije još usporava. Inače bi to bio eksponencijalan rast i jako brzo bi bila nenormalno visoka. Na tako visokim brojkama više ne možeš pratiti pravilan rast, zato je suludo uopće vaditi je i ne znam zašto te doktor poslao na to. Rasponi po tjednu su ogromni, nema pravila kakva treba biti u kojem tjednu.
Hvala ti puno na ovom objasnjenu! Dr me trazio betu jer je rekao da se plod bas i ne vidi,aa kao moguce su naznake otkucaja, ali nije bio siguran, a tada sam kao bila 6+4, i onda me slao betu da vadim..
Ja mislim da ti trebas drugog doktora. Meni to nema smisla sta on prica...plod mu se bas i ne vidi, ali mozda su ipak moguce naznake otkucaja. Ali ipak nije siguran. Nema smisla sta je on tu tebi bas rekao. Mislim da te bezveze stresira, a tebi sada treba mir da beba normalno raste.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jana i Leonoah hvala na odgovorima 🤗 mislim da je Elenatal moja prošlost...i onako ide kao do 12.tjednq, a onda se preporučuje neki drugi zaboravila sam kako se zove.
Sto se tice kolica, a kao racunam da cu po kuci gurati, a neka ostane i za drugu bebolinu...iaaaako dok ne krenem kupovati tko zna koliko ću mišljenja promijeniti 😅😅
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Meni je drugi caraki bio uzasno tezak. Jako sam krvarila za vrijeme operacije, pa su mi stavili dren koji mi je uzasno otezavao kretanje i dojenje. Bolovi su meni bili 10 puta jaci. Vjerojatno sam imala dosta priraslica. Ugl meni se i rana od drena ugnojila, pokupila neku bolnicku bakteriju. Doslovno sam imala rupu. Stvarno je uzasno izgledalo. Sreca rez od carskog je bio super. Jako sam se dugo oporavljala nakon drugog carskog. Stvarno sam se napatila na sve moguce nacine. Sto zbog bolova, sto zbog komplikacija s ranom od drena zbog koje sam morala piti antibiotike zbog kojih nisam smjela dojiti 7 dana pa sam ronila suze jer je dijete htjelo iskljucivo sisati. A baby blues me prao samo tako. Ma ne volim se ni prisjecati... Ali netko je vec pisao da je sve to individualno. Bilo vaginalni porod ili carski. Kod mene je vjerojatno igralo ulogu to sto sam imala dosta priraslica. Imala sam vec operaciju u abdomenu i prije prvog carakog. Moja gin. mi je cak rekla da po pitanju priraslica, moj drugi carski je bio kao treci. Iskreno se nadam da se necu tako napatiti i ovaj put.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro curke, vi koje ste prvo rodile carakim jel planirate opet carski ili cete probati prirodno? Ja se uzasavam ponovnog oporavka od operacije sad kad imam dvogodisnje dijete 🤪
A sa druge strane, strah me i prirodne opcije 🤦🏼♀️
Izgleda da bih radije da netko umjesto mene rodi🤣😅🙈
Hej, ja sam probala prirodno, bila je razlika 2g 9mj, ali nije uspjelo. Dogodila mi se ruptura maternice i opet hitan carski. Da sam mogla unaprijed birati, ne bih ni pokusala prirodno jer sam imala traume od prvog poroda jos, ali sta je, tu je. Bar ce mi sad treci porod biti dogovoreni carski 😅
👦 11/2017 👶 9/2020
E da, ako neka koristi Elebaby htjela bih pokloniti 🤗, popila sam 9 tableta, ostala 21 😃
Pa da se ne baci 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH IL MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija............https://clck.ru/RZVTh
Jana i Leonoahhvala na odgovorima 🤗 mislim da je Elenatal moja prošlost…i onako ide kao do 12.tjednq, a onda se preporučuje neki drugi zaboravila sam kako se zove.
Sto se tice kolica, a kao racunam da cu po kuci gurati, a neka ostane i za drugu bebolinu…iaaaako dok ne krenem kupovati tko zna koliko ću mišljenja promijeniti 😅😅
Ja sam pila Solgarov prenatal koji ima i folne, stala sam nakon 12.tjedna i ne mislim više ništa osim ako mi krvne pretrage pokažu nedostatak nečeg ili bude potreba za magnezijem.
Lovely ja koristim Novalac na preporuku ginekologa i super mi je. Nemam osjecaj da ikako utjece na mene, uz to mi je dao i pola folbelle i to ok mi je zasad. Citala sam da neke cure na tu folnu losije reagiraju, da se debljaju itd. Tako da mislim da je to sve individualno.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Dobro vam jutro 😊
Hvala na dobrodošlici ❤️
Hvala vam na slikicama i rijecima utjehe nadam se da ce sve bit uredu na sljedećem pregledu, prva trudnoća nakon 3 biokemijske i sad sam sva u strahu osluškujem tijelo na sve reagiram odma guglam da vidim sta je 🤦♀️ zato sam se i javila za savjet jer ste iskusnije 😊
Bas mi je drago da ste uspjeli sada!❤ Zdravo i normalno je da osjećaš dozu straha, (i sama je osjećam, brojim sekunde do prvog pregleda 🙈), ali pokusaj se opustiti što više možeš. Odi negdje u prirodu šetaj, slusaj neku muziku koja te opusta i podiže raspoloženje, kad se uhvatis da mislis o tome, probaj preusmjeriti svjesno misao negdje drugo da sebi malo olaksas brigu i stres. Ili radi nešto što te usrećuje samo da ne misliš da neki glupi scenarij. I obecaj i sebi i bebi da nećeš googlati simptome🙌 Bit će sve ok 🙏
Trudim se nemislit,a opet u podsvijesti mislim… Priroda i setnje me jako opustaju i uopce nemislim o nicem tako da se trudim sta vise bit vanka uhhhh…
Bas to nesmin vise guglat nista hahah samo se dodatno stresiram a netrba mi to samo stetim bebi…
Hvala ti na tim ricima❤️
Koji si ti tjedan i kad ti je pregled?😊
Ja sam po mom proračunu oko 5 tjedana, plus-minus koji dan, pregled mi je 29.3, ali baš sam pisala da me neobično boli s jedne strane stomaka, tako da ću najvjerojatnije otići noćas/ujutro do klinike da provjerim da li je sve ok. Nema potrebe da se dodatno stresiram narednih dana do pregleda, još ako bol bude intenzivnija definitivno nema dvojbe.
❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji