Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem
    19. Ožujak 2021. 23:01

Jackie27

CarpeDiem

Haru

Jackie27

CarpeDiem

plavabosanka

CarpeDiem Iskreno ne znam šta su provjeravali jer gin me prije više od godinu dana poslala na sistematski pregled kod moje doktorice da bi se ona isčuđavala da šta će mi to i kakve to veze ima sa trudnoćom i onda mi je vadila krv, e sad što mi je vadila šta ne ja ne znam jer nalaz nikad nisam dobila samo su me nazvali i rekli da je sve u redu. I kad sam prije par mjeseci došla zbog grčeva u kičmi i niskog tlaka rekla mi je da nema potrebe za ponovnim vađenjem krvi pošto smo vadili početkom godine. (to meni nije normalno). Ja mislim baš da sam okružena sa nekim glupim doktorima. Hvala ti puuno❣️

Nije, ti svaki put možeš traziti da ti isprintaju tvoj nalaz. Samo trazi🙈❤

Jučer na pregledu ja zamolila mogu li mi isprintati nalaz krvi i urina koje sam radila u Domu zdravlja i direktno rezultati poslani ginekologici.
    Samo mi onako osorno rekla da je sve upisano u trudničku knjižicu. Gledam kasnije upisane 4 vrijednosti jako nečitkim rukopisom.
    Baš sam se naživcirala onda 😑😑
    Mislim valjda bi mi rekla da nešto nije u redu. Ali opet htjela bih i sama vidjeti rezultate, pošto sam cijeli život anemična a prije par godina liječila sam i štitnjaču.
    Te vrijednosti me baš zanimaju kakve su sada.
    Pitat ću u DZ da mi oni isprintaju ako se to može.

Mogu isprintati, a ako imaš eGrađani tamo na portalu zdravlja možeš sve pregledati. Nalaze, lijekove, sve , sve 🙂 Meni je to otkriće otkako sam ovdje pročitala za to.

Pišemo za De…

Ja sam pisala za Hrv.
    Znam da ste vi prije spominjale za De, pa ja nastavila samo na taj post. Bez da sam naglasila točno 🤷‍♀️

A ok ,mislila sam da nisi  skuzila, pa sam samo u žurbi odgovorila, ali sam i ja sada tek procitala  sve.😘

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jana25
    19. Ožujak 2021. 23:05

Cestotam na dobrim pregledima 🥰
    Bebice su vam divne 🥰❤
    Imam pita je. Poslje 13 tjedna odnosno u 13. Tjedu pocwla sam pite Elebaby do tad sam pila Elenatal.
    S elenatal.mi je bilo sve super. Od kako sam pocela piti Elebaby, ajme meni, majko moja. Vjetrovi, nadutost, proljev, muku mucim sa stolicom.
    Elebaby sadrzi omegu.
    Inace sam intolerantna na ribu, odnosno teske metale u ribi. Uzasno mi tesko sjeda na zeludac. Bolovi, povracanje.
    S elebaby nemam problema sa zeludcem, nego s crijevima.
    Da mijenjam prenatale? Ne mogu svaki dan imat proljev, ak nije projev jako je mekana stolica 😒😔

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

CarpeDiem
    19. Ožujak 2021. 23:09

Ore2021

Pozdrav svima 😊
    10.3. Sam bila kod gin. koji minje potvrdio trudnocu, 6 tjedana i 2 dana. Sadanje vec 7 tjedana valjda ako dobro racunam. Ovo mi je prva trudnoca pa se malo teze snalazim. Zanima me jeli normalno da boli stomak onako kao pred menstraciju i da se ima potreba poslije otici ma wc? Nekad i po dva puta dnevno. Danas mi ti bolovi u trbuhu traju cijeli dan i svaki put imam veliku nuzdu. Isprike na ovakvom postu ali nista mi nije jasno.

Poz i dobro nam došla. 💝
    Normalna je takva bol jer se beba ljepo smjestila, maternica se širi pa to bolucka a, s njom i misici stomaka. Mislim da će ti i ostale curke potvrditi da imaju istu bol povremeno. Ne brini sve je ok🤗
    P.s ja xxx puta vidim da gramaticki nepravilno pišem, ali mi se ne daa vraćati i ispravljati 😆🙈🙊

CarpeDiem
    19. Ožujak 2021. 23:11

Jana25

Cestotam na dobrim pregledima 🥰
    Bebice su vam divne 🥰❤
    Imam pita je. Poslje 13 tjedna odnosno u 13. Tjedu pocwla sam pite Elebaby do tad sam pila Elenatal.
    S elenatal.mi je bilo sve super. Od kako sam pocela piti Elebaby, ajme meni, majko moja. Vjetrovi, nadutost, proljev, muku mucim sa stolicom.
    Elebaby sadrzi omegu.
    Inace sam intolerantna na ribu, odnosno teske metale u ribi. Uzasno mi tesko sjeda na zeludac. Bolovi, povracanje.
    S elebaby nemam problema sa zeludcem, nego s crijevima.
    Da mijenjam prenatale? Ne mogu svaki dan imat proljev, ak nije projev jako je mekana stolica 😒😔

Mjenjaj slobodno i uzmi onaj što ti odgovara. Nekome odgovara prenatal od jednog proizvođača, nekom od drugog🙌

CarpeDiem
    19. Ožujak 2021. 23:16

Mokosh

Matejjja

Pozdrav curke, vidim danas dosta pozitive.. cestitke svima na predivnim slikicama i uspjesnim pregledima!! 😘🤞

Mene išijas muci zadnjih par dana, boli me iz lijevog guza dolje niz nogu. I u prosloj trudnoci me mucio isijas.. jel ima netko iskustva?

Mokosh, vidjela sam u potpisu da ti za curke pise dvije carice, na carski si obje rodila? Vidim da je 2 godine razmak.
    Kolko preporucaju da bi trebao biti razmak izmedu dva carska?

I jeste cule za francuski rez? Poceo se i u Hrvatskoj raditi..

Da, rodila sam ih obje na carski. Nakon prvog carskog mi je rekla da moram pricekati bar godinu dana od carskog do nove trudnoce. Za ovu trecu trudnocu mi je savjetovala razmak od carskog do nove trudnoce da bude barem 2 godine. Ugl nakon jednog carskog moguc je vaginalni porod ukoliko sve bude u redu. Ja se nazalost nisam nista otvorila do termina, tako da sam ponovo isla pod noz. S tim da sam ja imala i nesto povisem tlak u obje teudnoce i pojacano oticanje stopala (koja su mi inace otecena zbog limfedema), sto mi bas nije islo u prilog. Prvi carski je bio hitan, drugi dogovoren. Ako te nesto jos zanima, slobodno pitaj.
    Cula sam za francuski, mislim da ga rade samo u Zagrebu, no nisam sigurna.

...Ja sam prvi porod imala na carski rez, zanima me da li si u 2 trudnoći imala komplikacija zbog tog prvog poroda na carski, ili je sve bilo ok. 🤗
    Mene uvijek potajno nekako sada strah i zbog toga.🥴
    Francuski rade i ovdje ali slabo mogu pročitati iskustva drugih žena pa se ne bih upuštala dok to još malo nekako ne zaživi kao praksa...

• Ore2021
    19. Ožujak 2021. 23:24

CarpeDiem

Ore2021

Pozdrav svima 😊
    10.3. Sam bila kod gin. koji minje potvrdio trudnocu, 6 tjedana i 2 dana. Sadanje vec 7 tjedana valjda ako dobro racunam. Ovo mi je prva trudnoca pa se malo teze snalazim. Zanima me jeli normalno da boli stomak onako kao pred menstraciju i da se ima potreba poslije otici ma wc? Nekad i po dva puta dnevno. Danas mi ti bolovi u trbuhu traju cijeli dan i svaki put imam veliku nuzdu. Isprike na ovakvom postu ali nista mi nije jasno.

Poz i dobro nam došla. 💝
    Normalna je takva bol jer se beba ljepo smjestila, maternica se širi pa to bolucka a, s njom i misici stomaka. Mislim da će ti i ostale curke potvrditi da imaju istu bol povremeno. Ne brini sve je ok🤗
    P.s ja xxx puta vidim da gramaticki nepravilno pišem, ali mi se ne daa vraćati i ispravljati 😆🙈🙊

Puno ti hvala na ovako lijepom odgovoru. 🥰♥️

bumac95
    19. Ožujak 2021. 23:41

Nisam sigurna jel netko već stavio, ali evo moje slikice sa 3D ultrazvuka. Prvi put sam vidjela tako nešto i bilo mi je jako zanimljivo pa možda bude i vama! :D 
    https://ibb.co/5GNpZpX
    10+2 ja mislim da je bio pregled.

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Missy88
    20. Ožujak 2021. 00:24

bumac95

Nisam sigurna jel netko već stavio, ali evo moje slikice sa 3D ultrazvuka. Prvi put sam vidjela tako nešto i bilo mi je jako zanimljivo pa možda bude i vama! :D
    https://ibb.co/5GNpZpX
    10+2 ja mislim da je bio pregled.

Preslatko 😍

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lela🍀
    20. Ožujak 2021. 06:49

Hej jsvljsm se u vezi teme kolicaa😅 mi smo bili prvo kupili za malog betrice 3 u 1 kolicaa i naravno koristili ih samo 6 mj i na tavaan jer su jako velikaa i neprakticna nisu tako teska ali ja volim svuda ic autom i malog vodit na vikendice i svaki dan lutamo negdje ali kolica nisu ispunila nasa ocekivanja plus to kad smo na more isli jedva smo sve stavili u gepek jer ta kolica zauzmu doslovno cjeli gepek... nakon njih smo uzeli babyzen kolicaa znaci preporooood koloca su tolko crvstaa laganaa mala kad se sklopee odusevljena sam s njimaa prosle su stv sve i svasta i dalje ko novaa jako su kvalitetna i cuvamo ih za novog bebaca deff prednost je sto se moze i kosara posebno kupit za bebe tako da deff to kupujemo ako bude sve ureduu✌

🤰🍀 👶 🌸

little baby
    20. Ožujak 2021. 07:11

Vidim da pisete o kolicima,ja imam kolica od starijih dvoje. Kolica su stvarno u super stanju,imala sam ih s malom i s malim i sad cemo ih i za trecu bebicu imat. Necu kupovat jer mi zao,zato sto su ova stvarno super uscuvana. Imamo peg perego book 3u1,jako puno smo ih platili prije 6 godina. Jedino sta sam planirala od te opreme je ona neka ljuljacka tipa nuna ili tako nesto. Sve drugo stvarno imam,i za curu i za decka robicu sve sve

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.