Pozdrav ženice evo i mene nakon tjedan dana.
U petak sam bila kod doktorice, sa 15+6 i curica jeeešš
Usput, malo me boli grlo Ŕto se smije za grlobolju?
šššššĀ
Curr drage samo sam se doÅ”la pozdraviti. MiÄem se s teme jer veÄ tri dana krvarim pomalo i beta je pala na 160 i nemam se viÅ”e Äemu nadati.šĀ
Želim vam svima sve najbolje i nadam se da Äu se uskoro vratiti. Puse svima i Äuvajte seĀ
4/20 spontani š
3/21 drugi š
Jako mi je žao. BaÅ” puno spontanih, držite se. Znam da nema utjehe ali doÄekati Äete svoj miriÅ”ljave smotuljke. ā¤
Dobro vam jutro š
Hvala na dobrodoÅ”lici ā¤ļø
Hvala vam na slikicama i rijecima utjehe nadam se da ce sve bit uredu na sljedeÄem pregledu, prva trudnoÄa nakon 3 biokemijske i sad sam sva u strahu osluÅ”kujem tijelo na sve reagiram odma guglam da vidim sta je š¤¦āāļø zato sam se i javila za savjet jer ste iskusnije š
Bas mi je drago da ste uspjeli sada!⤠Zdravo i normalno je da osjeÄaÅ” dozu straha, (i sama je osjeÄam, brojim sekunde do prvog pregleda š), ali pokusaj se opustiti Å”to viÅ”e možeÅ”. Odi negdje u prirodu Å”etaj, slusaj neku muziku koja te opusta i podiže raspoloženje, kad se uhvatis da mislis o tome, probaj preusmjeriti svjesno misao negdje drugo da sebi malo olaksas brigu i stres. Ili radi neÅ”to Å”to te usreÄuje samo da ne misliÅ” da neki glupi scenarij. I obecaj i sebi i bebi da neÄeÅ” googlati simptomeš Bit Äe sve ok š
Trudim se nemislit,a opet u podsvijesti mislim⦠Priroda i setnje me jako opustaju i uopce nemislim o nicem tako da se trudim sta vise bit vanka uhhhhā¦
Bas to nesmin vise guglat nista hahah samo se dodatno stresiram a netrba mi to samo stetim bebiā¦
Hvala ti na tim ricimaā¤ļø
Koji si ti tjedan i kad ti je pregled?š
Ja sam po mom proraÄunu oko 5 tjedana, plus-minus koji dan, pregled mi je 29.3, ali baÅ” sam pisala da me neobiÄno boli s jedne strane stomaka, tako da Äu najvjerojatnije otiÄi noÄas/ujutro do klinike da provjerim da li je sve ok. Nema potrebe da se dodatno stresiram narednih dana do pregleda, joÅ” ako bol bude intenzivnija definitivno nema dvojbe.
ā¤
Heeeej, jesi isla na pregled?
Drzim fige da je sve ok šā¤
Ja sam si nekak u uvjerenju da dok nema nikakvih krvarenja dobro je š
Hej, evo taman Äekam za pregled u klinici. TreÄa sam po redu. Možda maloĀ potraje, pa vam se odmah javim.ššā¤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Curr drage samo sam se doÅ”la pozdraviti. MiÄem se s teme jer veÄ tri dana krvarim pomalo i beta je pala na 160 i nemam se viÅ”e Äemu nadati.š
Želim vam svima sve najbolje i nadam se da Äu se uskoro vratiti. Puse svima i Äuvajte se
Žao mi ješš!
Nadam se da ÄeÅ” se Å”to prije oporaviti i vratiti š
Grlim te
Äestitam na djevojÄici š
Dobro vam jutro š
Hvala na dobrodoÅ”lici ā¤ļø
Hvala vam na slikicama i rijecima utjehe nadam se da ce sve bit uredu na sljedeÄem pregledu, prva trudnoÄa nakon 3 biokemijske i sad sam sva u strahu osluÅ”kujem tijelo na sve reagiram odma guglam da vidim sta je š¤¦āāļø zato sam se i javila za savjet jer ste iskusnije š
Bas mi je drago da ste uspjeli sada!⤠Zdravo i normalno je da osjeÄaÅ” dozu straha, (i sama je osjeÄam, brojim sekunde do prvog pregleda š), ali pokusaj se opustiti Å”to viÅ”e možeÅ”. Odi negdje u prirodu Å”etaj, slusaj neku muziku koja te opusta i podiže raspoloženje, kad se uhvatis da mislis o tome, probaj preusmjeriti svjesno misao negdje drugo da sebi malo olaksas brigu i stres. Ili radi neÅ”to Å”to te usreÄuje samo da ne misliÅ” da neki glupi scenarij. I obecaj i sebi i bebi da neÄeÅ” googlati simptomeš Bit Äe sve ok š
Trudim se nemislit,a opet u podsvijesti mislim⦠Priroda i setnje me jako opustaju i uopce nemislim o nicem tako da se trudim sta vise bit vanka uhhhhā¦
Bas to nesmin vise guglat nista hahah samo se dodatno stresiram a netrba mi to samo stetim bebiā¦
Hvala ti na tim ricimaā¤ļø
Koji si ti tjedan i kad ti je pregled?š
Ja imam istu situaciju bila sam sa nepunih 5 tjedana na uzv i naravno nije vidio nego me slao vaditi betu koja je potvrdila trudnoÄu s time da je dokt drugi dan rekao po onome sta vidi da je 90% sve uredu. Evo sada sam 7+4 i Äekam sutra pregled ko ozebli sunce.Ā
Sve me strah iÄi neznam sta me Äeka ali pozitiva i ako imam crne misli od kad sam saznala za trudnoÄu. Imala sam bolova sada su se 95% smirili.Ā
Mislim da se trebamo opustiti i pokuÅ”ati misliti pozitivno. šš
Mala2323 cestitam na curici ! āŗļø
Vidim dosta vas kontrolira Betu, to se mora ili ? Ja sam narucena kod gin tek 7.4 na prvi pregled u privatnika a tek 26.4 prvi pregled kod socialnog. Htjela sam biti sigurna da je sve dobro pa sam se narucila i u privatnika, prva mi je beba pa sam skroz nova u svemu. :)
Zanima me i sta uzimate za zatvor ? S obzirom da sam i prije imala problema s tim, te sto sam prije koristila sad ne smijem. Ā Jeste posjecivali doktora opce prakse vezano za ista sto se tice trudnoce, jelā se njemu mora javiti sta ili ?Ā
Mala2323 cestitam na curici ! āŗļø
Vidim dosta vas kontrolira Betu, to se mora ili ? Ja sam narucena kod gin tek 7.4 na prvi pregled u privatnika a tek 26.4 prvi pregled kod socialnog. Htjela sam biti sigurna da je sve dobro pa sam se narucila i u privatnika, prva mi je beba pa sam skroz nova u svemu. :)
Zanima me i sta uzimate za zatvor ? S obzirom da sam i prije imala problema s tim, te sto sam prije koristila sad ne smijem. Jeste posjecivali doktora opce prakse vezano za ista sto se tice trudnoce, jelā se njemu mora javiti sta ili ?
Ja cu pisat svoje iskustvo.. Na prva dva pregleda Mi je vadjena krv(predpostavljam zbog bete?), uz to Urin, vaganje I mjerenje pritiska..
Kucnom dr idem samo zbog problema zbog stitne, pa moram svake 4 sedmice da kontrolisem.. A zatvor.. Pijem Mg 500, jednu ujutru I jednu navece, I nemam nekih problema Sa zatvorom vjerujem da Mg Radi svoje... S Tim da I Jogurt dosta pijem pa mozda I to pomaze.. Probaj I Sa suhim sljivama kazu da su dobre..Ā
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ā¤ļøā¤ļø
Drage dame,dva testa pozitivna,na uz se nista ne vidi samo zadebljanje maternice.Uradila sam prvu betu 690.60 sutra radim drugu.Blago me boli ispod stomaka,ucestalo mokrim.Sta vi mislite da li je to trudnoca?
Sortiraj odgovore
Najstariji