Jesenske bebe 2021. šŸ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    21. Ožujak 2021. 12:36

Mala2323

Pozdrav ženice evo i mene nakon tjedan dana.
    U petak sam bila kod doktorice, sa 15+6 i curica jeeešŸ˜šŸ˜
    Usput, malo me boli grlo Ŕto se smije za grlobolju?

šŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜Ā 

Scarlett
    21. Ožujak 2021. 13:36

Curr drage samo sam se doÅ”la pozdraviti. Mičem se s teme jer već tri dana krvarim pomalo i beta je pala na 160 i nemam se viÅ”e čemu nadati.šŸ’”Ā 
    Želim vam svima sve najbolje i nadam se da ću se uskoro vratiti. Puse svima i čuvajte seĀ 

4/20 spontani šŸ’”
    3/21 drugi šŸ’”

SamoMalo
    21. Ožujak 2021. 13:42

Jako mi je žao. BaÅ” puno spontanih, držite se. Znam da nema utjehe ali dočekati ćete svoj miriÅ”ljave smotuljke. ā¤

CarpeDiem
    21. Ožujak 2021. 13:45

Tommyfame

CarpeDiem

Garava 123

CarpeDiem

Garava 123

Dobro vam jutro 😊
    Hvala na dobrodoÅ”lici ā¤ļø
    Hvala vam na slikicama i rijecima utjehe nadam se da ce sve bit uredu na sljedećem pregledu, prva trudnoća nakon 3 biokemijske i sad sam sva u strahu osluÅ”kujem tijelo na sve reagiram odma guglam da vidim sta je šŸ¤¦ā€ā™€ļø zato sam se i javila za savjet jer ste iskusnije 😊

Bas mi je drago da ste uspjeli sada!ā¤ Zdravo i normalno je da osjećaÅ” dozu straha, (i sama je osjećam, brojim sekunde do prvog pregleda šŸ™ˆ), ali pokusaj se opustiti Å”to viÅ”e možeÅ”. Odi negdje u prirodu Å”etaj, slusaj neku muziku koja te opusta i podiže raspoloženje, kad se uhvatis da mislis o tome, probaj preusmjeriti svjesno misao negdje drugo da sebi malo olaksas brigu i stres. Ili radi neÅ”to Å”to te usrećuje samo da ne misliÅ” da neki glupi scenarij. I obecaj i sebi i bebi da nećeÅ” googlati simptomešŸ™Œ Bit će sve ok šŸ™

Trudim se nemislit,a opet u podsvijesti mislim… Priroda i setnje me jako opustaju i uopce nemislim o nicem tako da se trudim sta vise bit vanka uhhhh…
    Bas to nesmin vise guglat nista hahah samo se dodatno stresiram a netrba mi to samo stetim bebi…
    Hvala ti na tim ricimaā¤ļø
    Koji si ti tjedan i kad ti je pregled?😊

Ja sam po mom proračunu oko 5 tjedana, plus-minus koji dan, pregled mi je 29.3, ali baÅ” sam pisala da me neobično boli s jedne strane stomaka, tako da ću najvjerojatnije otići noćas/ujutro do klinike da provjerim da li je sve ok. Nema potrebe da se dodatno stresiram narednih dana do pregleda, joÅ” ako bol bude intenzivnija definitivno nema dvojbe.
    ā¤

Heeeej, jesi isla na pregled?
    Drzim fige da je sve ok šŸ™ā¤
    Ja sam si nekak u uvjerenju da dok nema nikakvih krvarenja dobro je 😊

Hej, evo taman čekam za pregled u klinici. Treća sam po redu. Možda maloĀ  potraje, pa vam se odmah javim.šŸ™ˆšŸ™ā¤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

CarpeDiem
    21. Ožujak 2021. 13:47

Scarlett

Curr drage samo sam se doÅ”la pozdraviti. Mičem se s teme jer već tri dana krvarim pomalo i beta je pala na 160 i nemam se viÅ”e čemu nadati.šŸ’”
    Želim vam svima sve najbolje i nadam se da ću se uskoro vratiti. Puse svima i čuvajte se

Žao mi ješŸ’”šŸ’”!
    Nadam se da ćeÅ” se Å”to prije oporaviti i vratiti šŸ™
    Grlim te

CarpeDiem
    21. Ožujak 2021. 13:54

Mala2323

Mala2323

Čestitam na djevojčici šŸ’

• malenabeba8
    21. Ožujak 2021. 14:03

Garava 123

CarpeDiem

Garava 123

Dobro vam jutro 😊
    Hvala na dobrodoÅ”lici ā¤ļø
    Hvala vam na slikicama i rijecima utjehe nadam se da ce sve bit uredu na sljedećem pregledu, prva trudnoća nakon 3 biokemijske i sad sam sva u strahu osluÅ”kujem tijelo na sve reagiram odma guglam da vidim sta je šŸ¤¦ā€ā™€ļø zato sam se i javila za savjet jer ste iskusnije 😊

Bas mi je drago da ste uspjeli sada!ā¤ Zdravo i normalno je da osjećaÅ” dozu straha, (i sama je osjećam, brojim sekunde do prvog pregleda šŸ™ˆ), ali pokusaj se opustiti Å”to viÅ”e možeÅ”. Odi negdje u prirodu Å”etaj, slusaj neku muziku koja te opusta i podiže raspoloženje, kad se uhvatis da mislis o tome, probaj preusmjeriti svjesno misao negdje drugo da sebi malo olaksas brigu i stres. Ili radi neÅ”to Å”to te usrećuje samo da ne misliÅ” da neki glupi scenarij. I obecaj i sebi i bebi da nećeÅ” googlati simptomešŸ™Œ Bit će sve ok šŸ™

Trudim se nemislit,a opet u podsvijesti mislim… Priroda i setnje me jako opustaju i uopce nemislim o nicem tako da se trudim sta vise bit vanka uhhhh…
    Bas to nesmin vise guglat nista hahah samo se dodatno stresiram a netrba mi to samo stetim bebi…
    Hvala ti na tim ricimaā¤ļø
    Koji si ti tjedan i kad ti je pregled?😊

Ja imam istu situaciju bila sam sa nepunih 5 tjedana na uzv i naravno nije vidio nego me slao vaditi betu koja je potvrdila trudnoću s time da je dokt drugi dan rekao po onome sta vidi da je 90% sve uredu. Evo sada sam 7+4 i čekam sutra pregled ko ozebli sunce.Ā 
    Sve me strah ići neznam sta me čeka ali pozitiva i ako imam crne misli od kad sam saznala za trudnoću. Imala sam bolova sada su se 95% smirili.Ā 
    Mislim da se trebamo opustiti i pokuÅ”ati misliti pozitivno. šŸ˜˜šŸ˜

sanjaaa
    21. Ožujak 2021. 15:16

Mala2323 cestitam na curici ! ā˜ŗļø
    Vidim dosta vas kontrolira Betu, to se mora ili ? Ja sam narucena kod gin tek 7.4 na prvi pregled u privatnika a tek 26.4 prvi pregled kod socialnog. Htjela sam biti sigurna da je sve dobro pa sam se narucila i u privatnika, prva mi je beba pa sam skroz nova u svemu. :)
    Zanima me i sta uzimate za zatvor ? S obzirom da sam i prije imala problema s tim, te sto sam prije koristila sad ne smijem. Ā Jeste posjecivali doktora opce prakse vezano za ista sto se tice trudnoce, jel’ se njemu mora javiti sta ili ?Ā 

Orhideja13
    21. Ožujak 2021. 16:46

sanjaaa

Mala2323 cestitam na curici ! ā˜ŗļø
    Vidim dosta vas kontrolira Betu, to se mora ili ? Ja sam narucena kod gin tek 7.4 na prvi pregled u privatnika a tek 26.4 prvi pregled kod socialnog. Htjela sam biti sigurna da je sve dobro pa sam se narucila i u privatnika, prva mi je beba pa sam skroz nova u svemu. :)
    Zanima me i sta uzimate za zatvor ? S obzirom da sam i prije imala problema s tim, te sto sam prije koristila sad ne smijem. Jeste posjecivali doktora opce prakse vezano za ista sto se tice trudnoce, jel’ se njemu mora javiti sta ili ?

Ja cu pisat svoje iskustvo.. Na prva dva pregleda Mi je vadjena krv(predpostavljam zbog bete?), uz to Urin, vaganje I mjerenje pritiska..
    Kucnom dr idem samo zbog problema zbog stitne, pa moram svake 4 sedmice da kontrolisem.. A zatvor.. Pijem Mg 500, jednu ujutru I jednu navece, I nemam nekih problema Sa zatvorom vjerujem da Mg Radi svoje... S Tim da I Jogurt dosta pijem pa mozda I to pomaze.. Probaj I Sa suhim sljivama kazu da su dobre..Ā 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ā¤ļøā¤ļø

Edina91
    21. Ožujak 2021. 16:47

Drage dame,dva testa pozitivna,na uz se nista ne vidi samo zadebljanje maternice.Uradila sam prvu betu 690.60 sutra radim drugu.Blago me boli ispod stomaka,ucestalo mokrim.Sta vi mislite da li je to trudnoca?

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.