Drage dame,dva testa pozitivna,na uz se nista ne vidi samo zadebljanje maternice.Uradila sam prvu betu 690.60 sutra radim drugu.Blago me boli ispod stomaka,ucestalo mokrim.Sutra idem na bregled nadam se najbolje.
Evo i mene cure.
Dr. je potvrdio ranu trudnoću, 5 tjedana po njegovom U.Z.
Bol na desnoj strani stomaka je vjerojatno zbog ciste na jajniku. (Nisam je do sad imala)
Bar sam isključila vanmatericnu, a više ću znati kod svog gina na terminu, tada će biti i tjedan dana starija beba.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Drage dame,dva testa pozitivna,na uz se nista ne vidi samo zadebljanje maternice.Uradila sam prvu betu 690.60 sutra radim drugu.Blago me boli ispod stomaka,ucestalo mokrim.Sta vi mislite da li je to trudnoca?
Hej, hej.. Kako Sam negdje citala beta iznad 500 oznacava trudnocu... A kod tebe je I preko 😊😊
Koliko si trudna? Mozda je samo prerano da se vidi nesto.. 🤷♀️
Sretno u svakom slucaju 🙏🙏❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Drage dame,dva testa pozitivna,na uz se nista ne vidi samo zadebljanje maternice.Uradila sam prvu betu 690.60 sutra radim drugu.Blago me boli ispod stomaka,ucestalo mokrim.Sta vi mislite da li je to trudnoca?
Koliko ti je kasnila menstruacija pa si tako brzo radila test? Ne kužim se u betu, prošlu trudnoću mi nitko nije ni spominjao.🙈 Možda da sacekas koji tjedan još pa onda opet U.Z.
Iskreno se nadam da je T.🤞❤
Koliko ti je kasnila menstruacija pa si tako brzo radila test? Ne kužim se u betu, prošlu trudnoću mi nitko nije ni spominjao.🙈 Možda da sacekas koji tjedan još pa onda opet U.Z.
Iskreno se nadam da je T.🤞❤
Ja pijem duhaston da bih dobila mjesecnicu jer mi ne neredovna,trebala sam dobiti 15-16 i svekrva mi kaze sto nisi uradila test uradim druga crta se pojavi,kupim onaj clearblue odma + se pokaza.
Trudnoća je sve preko 5.
Na UZV se ne može vidjeti ništa dok beta nije preko 1000-1200. Ovo ti je vjerojatno jako mala trudnoća, tek oko 4tt + par dana, tada se nikad ništa ne vidi.
Idi opet za barem tjedan dana, prije toga nema smisla.
💔💔💔
Mala2323 cestitam na curici ! ☺️
Vidim dosta vas kontrolira Betu, to se mora ili ? Ja sam narucena kod gin tek 7.4 na prvi pregled u privatnika a tek 26.4 prvi pregled kod socialnog. Htjela sam biti sigurna da je sve dobro pa sam se narucila i u privatnika, prva mi je beba pa sam skroz nova u svemu. :)
Zanima me i sta uzimate za zatvor ? S obzirom da sam i prije imala problema s tim, te sto sam prije koristila sad ne smijem. Jeste posjecivali doktora opce prakse vezano za ista sto se tice trudnoce, jel’ se njemu mora javiti sta ili ?
Ja nisam vadila betu, mislim da bi me dr.uputio da misli da trebam 🤷🏻♀️ ..sto se tice probave i zatvora, meni je doktorica opce prakse dala duphalac tako da mi jedino on pomaze 😏
Vidim dosta vas kontrolira Betu, to se mora ili ? Ja sam narucena kod gin tek 7.4 na prvi pregled u privatnika a tek 26.4 prvi pregled kod socialnog. Htjela sam biti sigurna da je sve dobro pa sam se narucila i u privatnika, prva mi je beba pa sam skroz nova u svemu. :)
Zanima me i sta uzimate za zatvor ? S obzirom da sam i prije imala problema s tim, te sto sam prije koristila sad ne smijem. Jeste posjecivali doktora opce prakse vezano za ista sto se tice trudnoce, jel’ se njemu mora javiti sta ili ?
Ja nisam vadila betu, mislim da bi me dr.uputio da misli da trebam 🤷🏻♀️ ..sto se tice probave i zatvora, meni je doktorica opce prakse dala duphalac tako da mi jedino on pomaze 😏
Hvala puno :) budem sutra zvala doktoricu, jer nista biljko mi ne pomaze bas pa trebam nesto jace nazalost
Trudnoća je sve preko 5.
Na UZV se ne može vidjeti ništa dok beta nije preko 1000-1200. Ovo ti je vjerojatno jako mala trudnoća, tek oko 4tt + par dana, tada se nikad ništa ne vidi.
Idi opet za barem tjedan dana, prije toga nema smisla.
Ma da, 7 dana igra ulogu, kod mene danas bilo 5+0 i mogao je potvrditi trudnoću.
Hvala puno :) budem sutra zvala doktoricu, jer nista biljko mi ne pomaze bas pa trebam nesto jace nazalost
A da probas sa probioticima?
Sortiraj odgovore
Najstariji