Jutro curke :) zanima me ako znate, koje vazne ultrazvuke bi se moglo/trebalo obavit privatno, znaci da se detaljnije vidi sve, ukoliko trudnocu ne vodimo privatno? Hvala
Pozdrav drage trudnice
Po ZM danas sam 5+6
Bila sam na kontroli kad sam bila oko 4 tj nije se niata vidilo ali gin mi je na neku foru reka da se rasi o trudnoći dao mi folnu i duphaston
Danas sam bila opet na pregledu i nije se vidjelo kako spada u knjižicu mi je gin napisao gv se nevidi jasno
Nije mi dao sliku ni nista pa sam ja nacrtala to sto sam vidila da vam mogu ovdje pokazat 😂 https://ibb.co/qnRhX42q
Reka mi je da dodem u utorak ponovno da vidimo sto se desava produzuja mi folnu i duphaston
Ima li koja da je imala slicno iskustvo sa pozitivnim zavrsetkom
Od simptoma imam bolne grudi mucnine piskim svako malo, i, umor…
Pozitivnu lh trakicu sam uvatila pred vecer 23.02
Eto svaki odgovor je dobro dosao…
Hvala i isprike na dugom postu
😊😊😊
Ne mogu otvoriti slikicu 😕 ali vrlo moguce da se na 5+ 6 još nevidi 🙂
https://ibb.co/qnRhX42
Evo ja i moja ujetnina…
Tako sam ja vidila na uzv… Aaa on je samo napisao gv se nevidi jasno i reka mi da dodem u utorak… Jel to malo vremena da se nesto pokaze?
Hvala ti na odgovoru 😊
Ma vjv je jako rana trudnoća pa zato. Evo moja slika 5+1 . Tako da ne brini napredovati će to, kod svakog je bila u drukčije vrijeme oplodnja, i ciklusi i sve. 😄
https://ibb.co/PQbNTfz
Hej Garava, ne moras mo brinuti. Evo i ja ti šaljem primjer mog uzva sa 5+tjedana. Isto samo GV i mala točkica ŽV. Tako da rano je još i ne brini se, sve će bit u redu 🥰
https://i.postimg.cc/nrSC4sNq/IMG-20210320-080605.jpg
Jutro curke, vi koje ste prvo rodile carakim jel planirate opet carski ili cete probati prirodno? Ja se uzasavam ponovnog oporavka od operacije sad kad imam dvogodisnje dijete 🤪
A sa druge strane, strah me i prirodne opcije 🤦🏼♀️
Izgleda da bih radije da netko umjesto mene rodi🤣😅🙈
Cure bok :)
Moja beta u srijedu bila 1035 a jucer 2796. Dakle i vise nego dupla, a razmak manji od 48 sati.
Simptome nemm i dalje, osim bol u ledima i povremeno dolje osjetim nesto...
Danas mi 5+0, dakle ulazim u 6 tjedan i cekam ko ozeblo sunce da pocnu grudi bolit..
Jana mjenjaj tablete, ima dosta izbora tih prenatala pa nemoras bas elebabay.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jutro curke, vi koje ste prvo rodile carakim jel planirate opet carski ili cete probati prirodno? Ja se uzasavam ponovnog oporavka od operacije sad kad imam dvogodisnje dijete 🤪
Ja sam prvi carski i kod nas rade i drugi carski jer rijetko rizikuju s prirodnim da ne bude komplikacija tako sam čula, vala kazu svi da je lakse drugi put a i ja kontam spremna sam znam sta me ceka pa ce valjda biti lakse..
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Ja ću opet na carski. 3. dan sam otpustena kući, 5-og dana sam usisavala po kući sa bebom u marami na cici. Jedino me bolilo 1 i 2 dan najviše baš kad se maternica tec pocela vraćati u prvobitni oblik, ali i tad sam ustajala odmah I brinula o bebi u bolnici. Rez kao rez mi je baš nekako brzo i zarastao.
Možda ja tu OP. dozivljavam drugačije jer sam imala dosta operacija prije (lomovi), pa mi nekako taj postoperativni oporavak poznat teren 🥴🤣
Oporavak od carskog i od prirodnog poroda je individualan. Netko se dugo oporavlja i od prirodnog poroda, pogotovo ako pukne Ili se dugo poradja ili šta znam. Dosta zavisi i od telerancije na bol, nismo sve iste.
I da mogu ne bih prirodno zbog "gospodje"🤣🙈🙊😋
Mene je jedino malo strah sada u trudnoći zbog prošlog carskog, kako će to maternica iznjeti, a drugo ništa.
Razmisli i vidi šta će biti najsigurnije za tebe i bebu u tom trenutku.🙌
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jutro, vidim da se piše o kolicima. Meni je odličan blog od strollerice, ima i face i objavljuje recenzije kolica.
Da li već koristite neke kreme za strije i koje su ok?
Cure bok :)
Moja beta u srijedu bila 1035 a jucer 2796. Dakle i vise nego dupla, a razmak manji od 48 sati.
Simptome nemm i dalje, osim bol u ledima i povremeno dolje osjetim nesto…
Danas mi 5+0, dakle ulazim u 6 tjedan i cekam ko ozeblo sunce da pocnu grudi bolit..
Jana mjenjaj tablete, ima dosta izbora tih prenatala pa nemoras bas elebabay.
Možda te neće boliti, neke žene uopće ne bole. Ja ih u prošloj trudnoći nisam uopće osjećala, u ovoj su malo osjetljivije.
Beta ti je super.
💔💔💔
Ja ću opet na carski. 3. dan sam otpustena kući, 5-og dana sam usisavala po kući sa bebom u marami na cici. Jedino me bolilo 1 i 2 dan najviše baš kad se maternica tec pocela vraćati u prvobitni oblik, ali i tad sam ustajala odmah I brinula o bebi u bolnici. Rez kao rez mi je baš nekako brzo i zarastao.
Možda ja tu OP. dozivljavam drugačije jer sam imala dosta operacija prije (lomovi), pa mi nekako taj postoperativni oporavak poznat teren 🥴🤣
Oporavak od carskog i od prirodnog poroda je individualan. Netko se dugo oporavlja i od prirodnog poroda, pogotovo ako pukne Ili se dugo poradja ili šta znam. Dosta zavisi i od telerancije na bol, nismo sve iste.
Mene je jedino malo strah sada u trudnoći zbog prošlog carskog, kako će to maternica iznjeti, a drugo ništa.
Pa da.. Jer na prvom su me drzali u bolnici, dali drip, nista se ne desava pa tek nakon 26sati rekli e necemo vas vise patit idemo na carski.. Budemo vidjeli.. Radije bih na dogovoreni cr pa da dođem ko gospođa sa sminkom i frizurom na porod 😅
Cure prvorotke, oprostite ako sam vas uplasila
Pa da.. Jer na prvom su me drzali u bolnici, dali drip, nista se ne desava pa tek nakon 26sati rekli e necemo vas vise patit idemo na carski.. Budemo vidjeli.. Radije bih na dogovoreni cr pa da dođem ko gospođa sa sminkom i frizurom na porod 😅
Cure prvorotke, oprostite ako sam vas uplasila
Pa da, gledajmo taj carski sa vedrije strane🤣 bar ćemo se dotjerati. Ali ja nisam mogla ni to 1 put, carski dogovoren petkom, a meni pukao vodenjak srijedom oko 23h i vec sam se porodila hitnim c. u 00:28😅 ...
i to dosla otvorena gotovo skroz, ali nije beba bila u porodjanom kanalu pa su uspjeli pravovremeno reagirati. Nadam se da ću se sad bar dotjerati i otići spremnija i bez stresa 🤣 ali šta bude bit ce 😅
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji