Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem
    20. Ožujak 2021. 09:31

bumac95

Nisam sigurna jel netko već stavio, ali evo moje slikice sa 3D ultrazvuka. Prvi put sam vidjela tako nešto i bilo mi je jako zanimljivo pa možda bude i vama! :D
    https://ibb.co/5GNpZpX
    10+2 ja mislim da je bio pregled.

Predivno 😍😍

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Pokloncic13
    20. Ožujak 2021. 09:45

Kaj se strollerice tiče,ja sam se njoj javila po savjet i rekla svoje životne navike,preferencije,putovanja pa mi je sugerirala joolz. 
    Ali gdje je još jesen 😇 mislim da ću za yoyo samo kupiti tekstil  novi za promijeniti,a ova glavna kolica ću još razmisliti 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem
    20. Ožujak 2021. 09:50

Garava 123

Dobro vam jutro 😊
    Hvala na dobrodošlici ❤️
    Hvala vam na slikicama i rijecima utjehe nadam se da ce sve bit uredu na sljedećem pregledu, prva trudnoća nakon 3 biokemijske i sad sam sva u strahu osluškujem tijelo na sve reagiram odma guglam da vidim sta je 🤦‍♀️ zato sam se i javila za savjet jer ste iskusnije 😊

Bas mi je drago da ste uspjeli sada!❤ Zdravo i normalno je da osjećaš dozu straha, (i sama je osjećam, brojim sekunde do prvog pregleda 🙈), ali pokusaj se opustiti što više možeš. Odi negdje u prirodu šetaj, slusaj neku muziku koja te opusta i podiže raspoloženje, kad se uhvatis da mislis o tome, probaj preusmjeriti svjesno misao negdje  drugo da sebi malo olaksas brigu i stres. Ili radi nešto što te usrećuje samo da ne misliš da neki glupi scenarij. I obecaj i sebi i bebi da nećeš googlati simptome🙌  Bit će sve ok 🙏

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Mala_martina1990
    20. Ožujak 2021. 09:56

Jutro curee! Vidim spominje se carski....Ja imam dosta visoku dioptriju,tocnije,urođena,od malena,doktor mi je rekao kako bi to mogle biti indikacije za carski rez....Ali kao to cu napomenit kad krenem na Ctg pred kraj trudnoce pa ce oni odluciti sto i kako ce samnom...Jel netko ima iskustva s visokom dioptrijom i da je radi toga morao na carski rez?🙄🙄

Hera✨
    20. Ožujak 2021. 10:00

Dobro jutro curke, eve mene nakon male pauze 😊
    Nadam se da ste mi dobro i da trbuscici rastu!
    Ja sam se malo odmorila ovaj tjedan iako kad sam bacila pogled na forum vidjela neke lose vjesti i bas me rastuzilo.
    Vidim da nam grupica i dalje raste, bas divno! Cestitam svim novim curama i zelim vam dosadnu trudnocu 😄
    Cestitam i svima na uspjesnim pregledima, slikice su vam za rastopit se🥰
    Kod mene nema nis novo osim sta sam se uspjela razboljet prije par dana, grlo, glava, sinusi... ugl. osjecam se ko da me nesto pregazilo, jucer radila test na koronu i toplo se nadam da ce bit negativan da mi ne propadne pregled u utorak...

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Endzrue
    20. Ožujak 2021. 10:23

Mateja31

Jeste gledale kolica marke kinderkraft, meni se svidaju, cijenu su realne i ok. Moram uzeti, jer sam od mojih cura poklonila, tj. Od zadnje kceri ona je sad 5 godina. Najstarija 11,i srednja 9 godina

Super su kinderkraft al je jaje premalo i nekvalitetni tak da bi bilo dobro da si jaje posebno uzmeš. 

Tratinčica12
    20. Ožujak 2021. 12:02

Endzrue

Mateja31

Jeste gledale kolica marke kinderkraft, meni se svidaju, cijenu su realne i ok. Moram uzeti, jer sam od mojih cura poklonila, tj. Od zadnje kceri ona je sad 5 godina. Najstarija 11,i srednja 9 godina

Super su kinderkraft al je jaje premalo i nekvalitetni tak da bi bilo dobro da si jaje posebno uzmeš.

Je li itko možda gledao Joie kolica/autosjedalice ili ima iskustva s njima? 😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

mala_ive
    20. Ožujak 2021. 12:08

Moja sestra ima Joie autosjedalicu do 4god i zadovoljni su. Moze u dva smjera i vozili su dosta dugo malca u kontra smjeru. Mi imamo cybex isti raspon i sira je i komotnija od Joie ali msm da je cisto OK. Oni se ne zale ni na sta

• ancicaa12
    20. Ožujak 2021. 12:52

Zenice, POMOOOC! Vec sam pisala u cetvrtak mi je beta bila 37222, a danas je 47 681 , nije se uduplala 😐😐😐 jel ima to kakve veze ?? 

lovely
    20. Ožujak 2021. 12:57

Hej curke....
    Sanjarka odlicno da je pregled super prošao 🤩🤩🤩🤩 slikica je super!!
    Bumac ajme koja fotka...wow!
    Sto se tice kolica mi se dvoumimo između Chico 3u1 i Nuna triv 2u1, pa jaje uzeti drugo neko...
    Vidim da ste pisale i prenatalima.... ja pijem Elenatal i mrzim ga iz dna duše jer mi je mučno od njega. Pijem magnezij jer mi je spasio odlaska na wc. Ono sto mene zanima je da li netko od vas nije i neće piti ništa? Zaista se raznovrsno hranim (osim sada zbog mučnina pa jedem ono što mogu) i od svih tih dodataka mi je mučno pa kao koliku štetu bi radila da prestanem piti?

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.