Lim, Sanjarka 88 potpuno me je slomilo, prvi put mi je bilo lakse reko desava se, ali sad po 2 put, ne znam pitam se sto sam bogu toliko zgrijesila pa da mi se ovo sve desava. Nitko u familiji ni s jedne ni s druge strane nije imao probleme, a vidi nas, ne znam… Odlucila sam da idem na valumaku kiretazu jer ne mogu opet prolazit klasicnu, jednostavno ne mogu. Nakon toga kompletna obrada da se vidi zasto dolazi do svega toga. Pitala sam je za trombofiliju i rekla je da ne vjeruje da je to da sam premlada i da je u pitanju trombofilija spontani bi bio puno kasnije. Srce mi se kida 😭💔
Ako te to može imalo utješit reci ću ti samo da sam nakon dva spontana dobila zdravog dječaka. Potom opet spontani i biokemijska i evo sad u 13 tjednu guramo. Želim ti samo rec da ne odustaješ. Znam kako boli, ali ne odustaj! Šaljem zagrljaje ❤️
Ne odustajem, ali ova bol...uzas. 100 pitanja mi se vrti po glavi. Hvala na podrsci nadam se da cu i ja imat jednog dana svoje zlato ❤️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Draga NanaJ, zelim ti svu srecu ovoga svijeta. Nemas pojma koliko me ovo pogodilo, suze same teku, tesko je ovo citati, a tek tebi prozivjeti😥 ..drzi se draga i ne boj se, znam da ces jednom biti divna mama ♥️
NanaJ, inzistiraj na svim pretragam, brisevi, trombofilija, naravno krv, štitna..
Znam jako puno takvih priča i svi su dočekali svoje čudo pa ćeš i ti! ❤
Bok curke,skicam vas svako malo jer se nadam da cu uskoro i ja na ovakvu temu. Cestitam svakoj na pregledu da vam bebe samo sve vise rastu i da nemate velikih trudnickih problema,bar ne onih velikih. Morala sam se javiti zbog nase NanaJ..u mom potpisu mozes vidjeti kakvu povijest imam,moja sestra godinu starija od mene,nema ni 30 (ako je potrebno mozda naglasiti) imala je u razmaku od 6mj dva spontana.. jedna u 7+3, a drugi u 7+5tt..nama svima oko nje je bilo jako tesko,necu ni zamisljati kako je tek njoj bilo,kao sto je i svakoj koja to mora prolaziti. Nakon 2 spontanog je PRISILILA doktoricu da ispise uputnice na trombofiliju,da se plod preda na analizu da se nade uzrok (nista nije nadeno,sve je bilo ok),napravili su kariogram,genetiku cijelu da ne bi bilo do neke kromosomske greske kod nje,sve je bilo ok..nakon godinu dana od zadnjeg spontanog u kojih je obavila SVE preglede i sve je Hvala Bogu bilo ok,prije nepuna 4mj je rodila predivnu curicu koja sada vec polako guguce,smije se i prica nam svima nesto a ne razumijemo sto. Znam da boli,ne mogu ni zamisliti koja je to tek bol,a znam kako je meni bilo s biokemijskima,ali skupi hrabrosti i natjeraj doktore da ispisu uputnice jer na zahtjev pacijenta moraju,ne smiju to odbiti,a vecinom se vade na to da nisu bila 3 spontana za redom,da si mlada itd, sve te klasicne isprike jer samo kariogram kosta 3000kn pa je jasno zasto su teski za te pretrage,ali NE DAJ se. Zelim ti od srca da skupis snage da napravis te pretrage koje ce sigurno pokazati da je sve u redu i da ces jako jako brzo biti sretna i cudesna beba s Vama. Drzi se,znam da se raspadas,nema rijeci utjehe,ali nemoj dopustiti u toj boli da te i doktori gaze, ta bol ti ako nista treba biti snaga da ih natjeras da ispisu uputnice. Drzi se ❤️
Bebi je stalo srce. Moram se maknut iz grupe, cure zelim vam svu srecu i najdivnije bebice ❤️
Zao mi je i zelim ti svu srecu da iduci puta bude sve kak treba ❤❤❤
NanaJ Jako mi je zao sto ti se dogodilo, znam da je jako tesko ali ne odustaj, jer mlada si kao sto su i cure rekle. Nemoj uopce mislit na to da neces imat djecu, imat ces, sljedeca trudnoca ce bit u redu vidjet ces ❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure, ja sam bila na svome pregledu danas, sa bebom je sve u redu, vidjela sam ju kako se mice, bas je nemirna bila, rukice i nogice rade 🥰 Pricala sam sa ginek.o nifty testu i odlucila sam se ipak na njega iako sam se dvoumila. Preporucio mi je polikliniku i zvala sam ih, vec su me sutra narucili tako da sutra idem obavit Nifty i kroz par dana ce biti nalazi.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Kada mi dodju nalazi Niftya onda cu se javit svome ginekologu pa cemo se onda dogovoriti za sljedeci pregled. Nisu mi sada dali termin
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Nanaj uzasno mi je zao. Znam da te nista sad nece utjesiti, ali stvarno ti zelim da prebrodis ovo, oporavis se sto prije fizicki i psihicki i da docekas svoje malo cudo ❤️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
NanaJ zao mi je, budi jaka, izdrzat ces i ovo ce proči, dat ce ti Bog snage, imaj vjere i imat ces i ti svoje malo zlato. 🙏
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji