Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    15. Ožujak 2021. 19:48

Kiky 🥰

Cure, ja sam bila na svome pregledu danas, sa bebom je sve u redu, vidjela sam ju kako se mice, bas je nemirna bila, rukice i nogice rade 🥰 Pricala sam sa ginek.o nifty testu i odlucila sam se ipak na njega iako sam se dvoumila. Preporucio mi je polikliniku i zvala sam ih, vec su me sutra narucili tako da sutra idem obavit Nifty i kroz par dana ce biti nalazi.

Jeeeeej ❤❤ samo nek bebica raste jujujuju 🥰🥰 
    E da te pitam,zasto si se odlucila za Nifty? Ne mi zasto na njega vec zasto generalno na taj test? 
    Ja jedan dan hocu,drugi dan necu..koma sam 🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• anaid
    15. Ožujak 2021. 19:57

Dobro vecer curama u jesenskim bebama... dolazim k vama iz grupe LH trakice :)
    Nanaj nema toga sto te moze utjesiti, placi, psuj ako treba, zena si, izgurat  ces i vratiti se jaca u nove pobjede 🙏🙏
    I sama imam iza sebe 2 spontana i evo u petak sam dobila + na testu i nadam se od sveg srca da bude treca sreca... sutra ujutro idem na vadenje krvi, ceka me bockanje heparinima (potvrdena trombofilija) ali ne i da je ona razlog mojim spontanima..
    Pa evo ako budem imala srece, moja beba bi trebala biti jesenski skorpijon 😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Kiky 🥰
    15. Ožujak 2021. 20:27

Tommyfame

Kiky 🥰

Cure, ja sam bila na svome pregledu danas, sa bebom je sve u redu, vidjela sam ju kako se mice, bas je nemirna bila, rukice i nogice rade 🥰 Pricala sam sa ginek.o nifty testu i odlucila sam se ipak na njega iako sam se dvoumila. Preporucio mi je polikliniku i zvala sam ih, vec su me sutra narucili tako da sutra idem obavit Nifty i kroz par dana ce biti nalazi.

Jeeeeej ❤❤ samo nek bebica raste jujujuju 🥰🥰
    E da te pitam,zasto si se odlucila za Nifty? Ne mi zasto na njega vec zasto generalno na taj test?
    Ja jedan dan hocu,drugi dan necu..koma sam 🤣

Ja sam isto kao i ti, jos sam mislila da necu. I danas kad sam bila u ordinaciji sa dok. tako smo malo pricali i rekao mi je ako imamo novaca da je to jako dobar nacin da sve vidimo i da sam do kraja trudnice mirna. I samo sam odlucila da cu to napravit i to je to. Preporucio mi je jednu polikliniku a i cula sam za njih, i zvala poslje pregleda i vec me za sutra narucili.
    Mislila sam ici na taj kombinirani ali rekao mi je da to nema smisla da ako zelim test najbolji je taj Nifty tako da sam se odlucila za to. U pola sata 🙂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

CarpeDiem
    15. Ožujak 2021. 20:33

Pozdrav mame i buduće mame.🙏
    Želim da vam se pridruzim u nadi da će sve biti ok.
    Upravo sam ugledala plusic na testu, te se nadam da će i kod gina biti sve ok.
    Nisam vas čitala do sada, ali ću vas pokusati pohvatati i biti u tijeku i potpora što više mogu. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Kiky 🥰
    15. Ožujak 2021. 20:34

anaid

Dobro vecer curama u jesenskim bebama… dolazim k vama iz grupe LH trakice :)
    Nanajnema toga sto te moze utjesiti, placi, psuj ako treba, zena si, izgurat ces i vratiti se jaca u nove pobjede 🙏🙏
    I sama imam iza sebe 2 spontana i evo u petak sam dobila + na testu i nadam se od sveg srca da bude treca sreca… sutra ujutro idem na vadenje krvi, ceka me bockanje heparinima (potvrdena trombofilija) ali ne i da je ona razlog mojim spontanima..

Pa napokoooon 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
    Cestitam na plusicu. Koliko si trudna?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Lyra
    15. Ožujak 2021. 20:35

anaid

Dobro vecer curama u jesenskim bebama… dolazim k vama iz grupe LH trakice :)
    Nanajnema toga sto te moze utjesiti, placi, psuj ako treba, zena si, izgurat ces i vratiti se jaca u nove pobjede 🙏🙏
    I sama imam iza sebe 2 spontana i evo u petak sam dobila + na testu i nadam se od sveg srca da bude treca sreca… sutra ujutro idem na vadenje krvi, ceka me bockanje heparinima (potvrdena trombofilija) ali ne i da je ona razlog mojim spontanima..

Dobrodosla ❤️ Sretno sutra i nek bude sve u redu 🤞

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    15. Ožujak 2021. 20:38

Dannna

Pozdrav svim curkama evo me kod vas ponovo nakon vase pomoći sa detektovanjem plusića. Bile ste u pravu kad ni sama nisam vjerovala. Sada sam na početku 12tt. Termin je izmedju 29.09. i 02.10. Htjela sam vas pitati ima li vas ovdje sa insulinskom rezistencijom i jeste li na nekoj terapiji uprkos trudnoći? Kako podnosite hormonske promjene?
    Ja sam danas bila na kontroli, doktor kod kojeg idem mi je i ustanovio IR i uveo terapiju, bila sam godinu dana na Glukofaz i kada sam rekla da želim bebu pila sam Clomifen. Posrećilo nam se od prvog puta, ostali smo u čudu i on i ja. 😊 Na prvoj kontroli sam bila u 5tt i sada u 12tt. Danas sam čula otkucaje srca prvi put, rekao mi je da je beba 5cm i vidjela sam kako se mrda neprestano i okreće. Idem kod jednog starog doktora u privatnu kliniku i on smatra da za stalnim kontrolama nema potrebe (osim ako nešto ne štima) tako da mi je rekao da sl put dodjem za dva mjeseca. Glukofaz mi je ukinuo u 6tt a danas mi je rekao samo magnezijum da uzimam.

Zdravo, cestitke na super pregledu :) ja imam PCOS i IR, uzimam Glucophage, uzimala sam ga i u prosloj trudnoci i u ovoj, jedino prekinem myoinositol u trudnoci. Moja endo je u Vinogradskoj. Preporuke za Glucophage se jako razlikuju od bolnice do bolnice.

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    15. Ožujak 2021. 20:58

Majac

Jel vas cure strah da zbog korone nećete smjeti imati pratnju na porodu? Mene stvarno je. Jako bi htjela da muž bude sa mnom. Ne znam uopće kako ću sama preživjeti

Ja sam drugo dijete rodila prosle godine. Prvo me jako to opterecivalo, kako cu ja to sama, pogotovo jer sam imala kompliciran i dug prvi porod i on mi je bio velika podrska. U cijeloj trudnoci nije bio sa mnom ni na jednom uzv-u, u bolnicu nije smio ni uci kad sam isla na porod i vidio je dijete i mene uzivo tek cetiri dana poslije poroda. Mogu reci da kako se sami porod priblizavao i znala sam da ne bude pratnje, tako sam se psihicki pripremila na to. Na kraju mi je najteze palo sto sam bila odvojena od starijeg sina.

👦 11/2017 👶 9/2020

Rita37🤰
    15. Ožujak 2021. 21:02

@NanaJ prezao mi je.. Stavrno ne znam naci prave rijeci. Od tuguj al ne odustaji… Sretno od srca!
    ❤️❤️❤️❤️      
    Sve nove.... Dobro nam dosle! 🍀 🍀 🍀 🍀  Ja cekam svoj pregled u srijedu.  Kopnim.  I molim Boga da je sve u redu...  

• Lyra
    15. Ožujak 2021. 21:03

Dannna

Lyra

Dannna

Pozdrav svim curkama evo me kod vas ponovo nakon vase pomoći sa detektovanjem plusića. Bile ste u pravu kad ni sama nisam vjerovala. Sada sam na početku 12tt. Termin je izmedju 29.09. i 02.10. Htjela sam vas pitati ima li vas ovdje sa insulinskom rezistencijom i jeste li na nekoj terapiji uprkos trudnoći? Kako podnosite hormonske promjene?
    Ja sam danas bila na kontroli, doktor kod kojeg idem mi je i ustanovio IR i uveo terapiju, bila sam godinu dana na Glukofaz i kada sam rekla da želim bebu pila sam Clomifen. Posrećilo nam se od prvog puta, ostali smo u čudu i on i ja. 😊 Na prvoj kontroli sam bila u 5tt i sada u 12tt. Danas sam čula otkucaje srca prvi put, rekao mi je da je beba 5cm i vidjela sam kako se mrda neprestano i okreće. Idem kod jednog starog doktora u privatnu kliniku i on smatra da za stalnim kontrolama nema potrebe (osim ako nešto ne štima) tako da mi je rekao da sl put dodjem za dva mjeseca. Glukofaz mi je ukinuo u 6tt a danas mi je rekao samo magnezijum da uzimam.

Zdravo, cestitke na super pregledu :) ja imam PCOS i IR, uzimam Glucophage, uzimala sam ga i u prosloj trudnoci i u ovoj, jedino prekinem myoinositol u trudnoci. Moja endo je u Vinogradskoj. Preporuke za Glucophage se jako razlikuju od bolnice do bolnice.

Hvala ti na odgovoru, nemaš pojma koliko mi znači. Ja sam u Bosni inače, klinika na kojoj vodim trudnoću je u Orašju. Ovo mi je prva trudnoća a znaš kako i problema malo sa štitnom i IR i nasleđeni mikrocisticni jajnici a i imam 32 godine. Čak sam mislila da će ići mnogo teže. Još sam malo isprepadana ali me tješi to što je doktor tako optimističan i nije zabrinut. Čak sam malo šokirana što je i pored svega sljedeća kontrola zakazana za dva mjeseca. Ali onda kontamto je doktor sa 27 godina radnog iskustva i svi imaju samo pohvale pa se opustim. I bude mi neizmjerno lakše kad vidim da su žene sa istim problemima uspjele. ❤️

Ja imam 33, blizu smo :) moj prvi je spontano zacet, drugi je bio MPO nakon vise od godine dana pokusaja, a zadnji je uspio iz drugog pokusaja 😅 nade uvijek ima. 

Bitno da je s bebom sve ok ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.