Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Ožujak 2021. 16:23

NanaJ jesi osjetila sta? Simptome jos imas ili?
    Boze kako mi je žao 💔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Orhideja13
    15. Ožujak 2021. 16:24

NanaJ

Bebi je stalo srce. Moram se maknut iz grupe, cure zelim vam svu srecu i najdivnije bebice ❤️

Srtasno Mi je zao 😭😭
    Drzi se ❤️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Tommyfame
    15. Ožujak 2021. 16:27

NanaJ

Bebi je stalo srce. Moram se maknut iz grupe, cure zelim vam svu srecu i najdivnije bebice ❤️

jaaao žao mi je :(

saljem ti biig biig hug <3

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

NanaJ
    15. Ožujak 2021. 16:34

Sanjarka88 🌸

Boze kako mi je žao 💔

Nista nisam osjetla. Od simptoma i dalje mucnine koje nisu bile svakodnevne ali su bile dosta jake, zatezanje maternice, bol u donjem dijelu leda nista sto bi posumljala na spontani. Dusa mi se raspala na 1000 komada i samo mi glavom prolazi boze mozda nikad necu biti mama. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Haru
    15. Ožujak 2021. 16:38

NanaJ

Jako mi je žao! 😟❤️

'21. 💙
    '24. 💛

• sunce7
    15. Ožujak 2021. 16:39

NanaJ

Sanjarka88 🌸

Boze kako mi je žao 💔

Nista nisam osjetla. Od simptoma i dalje mucnine koje nisu bile svakodnevne ali su bile dosta jake, zatezanje maternice, bol u donjem dijelu leda nista sto bi posumljala na spontani. Dusa mi se raspala na 1000 komada i samo mi glavom prolazi boze mozda nikad necu biti mama.

O boze.. pa zasto😢 brz oporavak i sto prije se vratila medu nas.🙏

• LilM
    15. Ožujak 2021. 16:46

NanaJ

Sanjarka88 🌸

Boze kako mi je žao 💔

Nikad ali nikad nemoj odustati! Srce me zabolilo kad sam ovo procitala! Samo nemoj gubiti nadu i vjeru i biti ces mama vjeruj ❤️

Sanjarka88
    15. Ožujak 2021. 16:50

NanaJ

Sanjarka88 🌸

Boze kako mi je žao 💔

💔💔💔💔💔
    Budi jaka, mlada si i bit ces mama hrpi dječice ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

NanaJ
    15. Ožujak 2021. 17:03

Lim, Sanjarka 88 potpuno me je slomilo, prvi put mi je bilo lakse reko desava se, ali sad po 2 put, ne znam pitam se sto sam bogu toliko zgrijesila pa da mi se ovo sve desava. Nitko u familiji ni s jedne ni s druge strane nije imao probleme, a vidi nas, ne znam... Odlucila sam da idem na valumaku kiretazu jer ne mogu opet prolazit klasicnu, jednostavno ne mogu. Nakon toga kompletna obrada da se vidi zasto dolazi do svega toga. Pitala sam je za trombofiliju i rekla je da ne vjeruje da je to da sam premlada i da je u pitanju trombofilija spontani bi bio puno kasnije. Srce mi se kida 😭💔

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

bumac95
    15. Ožujak 2021. 17:15

NanaJ

Lim, Sanjarka 88 potpuno me je slomilo, prvi put mi je bilo lakse reko desava se, ali sad po 2 put, ne znam pitam se sto sam bogu toliko zgrijesila pa da mi se ovo sve desava. Nitko u familiji ni s jedne ni s druge strane nije imao probleme, a vidi nas, ne znam… Odlucila sam da idem na valumaku kiretazu jer ne mogu opet prolazit klasicnu, jednostavno ne mogu. Nakon toga kompletna obrada da se vidi zasto dolazi do svega toga. Pitala sam je za trombofiliju i rekla je da ne vjeruje da je to da sam premlada i da je u pitanju trombofilija spontani bi bio puno kasnije. Srce mi se kida 😭💔

Ako te to može imalo utješit reci ću ti samo da sam nakon dva spontana dobila zdravog dječaka. Potom opet spontani i biokemijska i evo sad u 13 tjednu guramo. Želim ti samo rec da ne odustaješ. Znam kako boli, ali ne odustaj! Šaljem zagrljaje ❤️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.