Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    15. Ožujak 2021. 15:10

Sanjarka88 🌸

Majac

Jel vas cure strah da zbog korone nećete smjeti imati pratnju na porodu? Mene stvarno je. Jako bi htjela da muž bude sa mnom. Ne znam uopće kako ću sama preživjeti

Ja ne zelim nikoga kraj sebe pa mi je tako svejedno 😅

Također... Eventualno će biti sestra sa mnom, ali i to ću vidjeti...

Ja pazim, trudim se jesti svega ali šećera najmanje, i čak me niti ne vuče da jedem junk. Čak sam i kavu srezala, popijem samo ujutro jednu šalicu crne bez šećera, ali eto to mi na primjer baš jako fali, jer inače popijem 3-4  dnevno. Umrem lagano svaki put kada kolege na poslu popodne piju kavu pa mi zamiriše :(

little baby
    15. Ožujak 2021. 15:12

buhtlica34

little baby

Meni su isto postupno krenule,sa negdje 5+tjedana,i svaki dan je drugacije. Nekad je jace nekad slabije ond podnosljivije,kako koji dan. Cijeli vikend nisam mogla nikud i par dana prije,a danas je lakse kao i odma panika u mojoj glavi. Zato jedva cekam sutra taj UZV

Je li ti to prvi uzv?

Nije,treci. Prvi bio sa 5 tjedana,drugi sa 6 jer se tad s 5 tjedana nisu culi otkucaji pa sam morala ponovno prije uvodenja Fragmina ici na UZV da se vide otkucaji 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

little baby
    15. Ožujak 2021. 15:14

Meni ce tesko past to ako cu korat bez muza jer oba puta je bio s menom i meni je to puno znacilo. Ne znam opet sam rekla kako bude neka bude,mozda se i to sve smiri a nozda budu dopustene jos tada te mjere da moze druga pratnja na porod. Od jela jedem sve,uglavnom ono sta ne treba jer to mi jedino sada odgovara i jedem ono sta mogu ne sekiram se oko toga jer sva sreca pa mogu i to nesto pojest

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

NanaJ
    15. Ožujak 2021. 15:24

Bebi je stalo srce. Moram se maknut iz grupe, cure zelim vam svu srecu i najdivnije bebice ❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• petoma93
    15. Ožujak 2021. 15:35

NanaJ

Bebi je stalo srce. Moram se maknut iz grupe, cure zelim vam svu srecu i najdivnije bebice ❤️

😔 bas mi je žao,drži se i da što prije dočekaš drugu sa kojom ce sve biti u redu ❤

Prva trudnoća 🥰
    Svi nalazi uredni
    Prvi pregled 24.3. - 7+6 🤗
    Drugi pregled 28.04. - 13+2
    .... 28.5. -17+1 stize nam dečko 💙
    ....30.6 - 21+6 sve u redu 🙈veseli Noa
    ...24.7 - ogtt -u redu
    ...30.7- 26+1 rastemo 💙
    ...30.8

• buhtlica34
    15. Ožujak 2021. 15:39

NanaJ

Jako mi je žao, drži se <3

• Matejjja
    15. Ožujak 2021. 16:00

Haru

Majac

Jel vas cure strah da zbog korone nećete smjeti imati pratnju na porodu? Mene stvarno je. Jako bi htjela da muž bude sa mnom. Ne znam uopće kako ću sama preživjeti

Ja stalno govorim :" Ma daleko je to!", a opet sve je bliže . Trudim se ne razmišljati o tome još uvijek.

Tocno tak i ja. Pravim se da je to jos daleko i da ce se do tada sve promijeniti.

• Matejjja
    15. Ožujak 2021. 16:03

NanaJ

♥️ Zelimo ti svu utjehu sada a kasnije svu srecu svijeta!

Sanjarka88
    15. Ožujak 2021. 16:07

NanaJ

Ajme NanaJ uzasno mi je zao 😭😭😭😭
    Nemam riječi kojima bi ti rekla koliko mi je zao sta ovo opet prolazis

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sanja0508
    15. Ožujak 2021. 16:10

NanaJ

Jako mi je zao 😪❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.