Jel vas cure strah da zbog korone nećete smjeti imati pratnju na porodu? Mene stvarno je. Jako bi htjela da muž bude sa mnom. Ne znam uopće kako ću sama preživjeti
Ja ne zelim nikoga kraj sebe pa mi je tako svejedno 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jel vas cure strah da zbog korone nećete smjeti imati pratnju na porodu? Mene stvarno je. Jako bi htjela da muž bude sa mnom. Ne znam uopće kako ću sama preživjeti
Ja stalno govorim :" Ma daleko je to!", a opet sve je bliže . Trudim se ne razmišljati o tome još uvijek.
'21. 💙
'24. 💛
Ja ne zelim nikoga kraj sebe pa mi je tako svejedno 😅
Također, mislim da bi mi bilo gore da je muž kraj mene. 😅
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Dali pazite sto jede u trudnoći? Pazim da nije sirova i neobrađena hrana, ostalo sve jedem. Danas sam kuhala mahune, i unutra dodala zlićicu kurkume, volim ju, i ljepu boju da jelu. Sad citam da se treba umjereno u trudnoći koristiti, i cak izbjegavati
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Dali pazite sto jede u trudnoći? Pazim da nije sirova i neobrađena hrana, ostalo sve jedem. Danas sam kuhala mahune, i unutra dodala zlićicu kurkume, volim ju, i ljepu boju da jelu. Sad citam da se treba umjereno u trudnoći koristiti, i cak izbjegavati
Ja inače pazim što i kako jedem, a sada pogotovo. Kavu ne mogu i da hoću, sirovu ribu sam izbacila, tunu također. Čokolada mi se gadi od prije nego sam saznala da sam trudna. Suhomesnato jedem (iako mislim da ne bi smjela), ali samo domaće i malo. Čajeve imam naviku piti barem šalicu dnevnu. Sada sam izbacila biljne. Dodatno sam smanjila slatko.
Ne pazim bas
Ok sad bas ne jedem puno toga
Al inace cu jest sve
Tunu ne volim, suhomesnato imamo domaće koje prođe analizu....
A drugo zasto ne?
Ja se nekako tješim da u 9 i 10 mjesecu još neće biti lockdowna. Nekako oko 11 - 12 su krenuli prošle godine pa neka tako bude i ove ako već mora 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ja jedem sve šta se zadrži u meni, nemam trenutno taj luksuz biranja 😄
Porod me ne muči toliko koliko da nema posjeta kasnije. Super me spasilo to kad je muž donio frišku kavu, kolač i nosao malca tih sat vremena dok se ja malo opuštam.
Ja jedem sve šta se zadrži u meni, nemam trenutno taj luksuz biranja 😄
Porod me ne muči toliko koliko da nema posjeta kasnije. Super me spasilo to kad je muž donio frišku kavu, kolač i nosao malca tih sat vremena dok se ja malo opuštam.
E da
Taj dio mi se Def ne sviđa
Toga vjeroatno nece biti zasigurno
Jos ako dobijemo žuticu pa se produzi boravak u rodilištu ajme meni
Meni su pomagali iz Mullera neki bomboni od dumbira i limuna. To mi je bas pasalo. Iza 11 tjedana su mi vec lagano nestale mucnine.. Sada mi je ok i apetit mi je onooo nezasitan! 🐽
Dodajem se na listu: termin 19.9. Zagreb. Sljedeci pregled 25.3.
Ponedjeeeeeljak 🙈😓🙈😓 Koliko mi se ne da raditi, prestrasno. Nemam volju ni motivaciju. Kak vi stojite s tim?
Užassss, ja cijeli dan samo čitam gluposti i ne mogu se natjerat da odradim išta šta bih trebala. Sve ću morati sutra pa će mi prisjesti. Znači - nikako :D
Sortiraj odgovore
Najstariji