Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Ožujak 2021. 12:26

Tonkica111

Missy88

Tonkica111

Cure s mučninama jedno pitanjce… Jesu li vam naglo počele na najgore ili postepeno.. Evo jutros bljak u ustima… Ni burek mi nije sjeo dobro ko inače… Baš mi je u ustima neugodan osjećaj pa me strah da ne kulminira na gore naredne dane jer ne znam kako ću na poslu glumit da sam ok 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Meni su postepeno krenule, pomalo sve gore. Moja kulminacija je trajala mjesec i pol 😅 Ne znam kako sam izdrzala na poslu, ali nekako jesam i nitko nije skuzio, ali sve ovisi kakav posao imas. U najgorem slucaju uzmi bolovanje dok se ne smire, ako bude bas gadno.

Omg… Morat ću… Još sam se hvalila kako nemam simptoma ni ništa a eto njih na vratanca 🤦🏻‍♀️🙄… Imam osjećaj da mi se u po ure sve okrenilo… 😭

Koliko si sad trudna? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Haru
    15. Ožujak 2021. 12:55

Cure hvala vam na lijepim riječima! Ja sam mislila da je curica, bez nekog posebnog razloga. 😄
    Želim vam svima koje imate mučnine da što prije prođu pa da se pošteno najedete. 🙂 I sve koje još radite da uspješno preživite ovaj novi radni tjedan. 
    Ja sam na bolovanju od početka zbog hematoma, prvo mi je trebalo da se sama sa sobom dogovorim da je sada tako kako je i da ću biti kod kuće, a sada sam se već toliko naviknula da sam sretna što mogu ležati i odmarati. 
    Mene zadnjih dana nešto grlo boli kada ujutro ustanem, balava sam kao puž... Nadam se da će brzo proći. 
    Svim koji imaju preglede ovih dana, sretnooo! ❤️🤞🏻

'21. 💙
    '24. 💛

FlipFlop
    15. Ožujak 2021. 13:00

Znate li možda da li u trudnoći šteti stavljanje trajnog laka? Voljela bih otići na pedikuru nakon što mi doktor (nadam se) ukine mirovanje, dosad sam na nogama uvijek imala trajni lak. Ne mogu naći baš neke informacije na internetu može li to štetiti bebi.  Kakva su vam iskustva? 

Haru
    15. Ožujak 2021. 13:03

FlipFlop

Znate li možda da li u trudnoći šteti stavljanje trajnog laka? Voljela bih otići na pedikuru nakon što mi doktor (nadam se) ukine mirovanje, dosad sam na nogama uvijek imala trajni lak. Ne mogu naći baš neke informacije na internetu može li to štetiti bebi. Kakva su vam iskustva?

Ne znam sa sigurnošću, ali ja stavljam trajni lak na rukama. Cura kod koje idem ima puno nas trudnih mušterija. 😄 Znam puno cura koje su imale i trajni i gel dok su bile trudne, nikada nisu spomenule da se ne smije. Čula sam da se ne može s njim na porod pa ću ga svakako skinuti koji mjesec prije. 

'21. 💙
    '24. 💛

FlipFlop
    15. Ožujak 2021. 13:06

Super, Haru, hvala ti na odgovoru 😘

Missy88
    15. Ožujak 2021. 13:21

Sanjarka88 🌸

Missy nemas se zasto osjecat lose
    Ja se ne osjecam lose zato sta se uglavnom osjecam ko govance 🙈
    Pa ne mogu glumit da sam super kad nisam
    Niti smatram da trebam za vid drugih trudnocu prikazivati divnom i krasnom kad ona to trenutno nije
    To ne znaci da nije Željena trudnoca, i da beba nije voljena i slicno
    I nece bebi nista bit. Jos sam i gora bila u prosloj t prva 3 miseca a mali ne moze biti veselije dijete 😍😁

Imas pravo, hvala 🥰
    Ja se divim vama koje imate klince vec, treba to izgurati sve, a jos i oni trebaju mamu, a ti ne mozes nista, koma. Ali proci ce i to 😁
    Sto se laka tice, citala sam da se ne preporuca u trudnoci zbog stetnih sastojaka, a ima nekih koji ne sadrze to sto je upitno, ali ti i kostaju. A opet, isto vrijedi i za ostalu kozmetiku, mislim da ne mozemo bas na svaku sitnicu paziti, ali svatko ima svoje.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Tonkica111
    15. Ožujak 2021. 13:26

Sanjarka88 🌸

Tonkica111

Missy88

Tonkica111

Cure s mučninama jedno pitanjce… Jesu li vam naglo počele na najgore ili postepeno.. Evo jutros bljak u ustima… Ni burek mi nije sjeo dobro ko inače… Baš mi je u ustima neugodan osjećaj pa me strah da ne kulminira na gore naredne dane jer ne znam kako ću na poslu glumit da sam ok 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Meni su postepeno krenule, pomalo sve gore. Moja kulminacija je trajala mjesec i pol 😅 Ne znam kako sam izdrzala na poslu, ali nekako jesam i nitko nije skuzio, ali sve ovisi kakav posao imas. U najgorem slucaju uzmi bolovanje dok se ne smire, ako bude bas gadno.

Omg… Morat ću… Još sam se hvalila kako nemam simptoma ni ništa a eto njih na vratanca 🤦🏻‍♀️🙄… Imam osjećaj da mi se u po ure sve okrenilo… 😭

Koliko si sad trudna?

Sad sam 7 tjedana i 1 dan... Dobro sam i prošla do sad 🤣

little baby
    15. Ožujak 2021. 14:04

Meni su isto postupno krenule,sa negdje 5+tjedana,i svaki dan je drugacije. Nekad je jace nekad slabije ond podnosljivije,kako koji dan. Cijeli vikend nisam mogla nikud i par dana prije,a danas je lakse kao i odma panika u mojoj glavi. Zato jedva cekam sutra taj UZV

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• buhtlica34
    15. Ožujak 2021. 14:08

little baby

Meni su isto postupno krenule,sa negdje 5+tjedana,i svaki dan je drugacije. Nekad je jace nekad slabije ond podnosljivije,kako koji dan. Cijeli vikend nisam mogla nikud i par dana prije,a danas je lakse kao i odma panika u mojoj glavi. Zato jedva cekam sutra taj UZV

Je li ti to prvi uzv? 

• Majac
    15. Ožujak 2021. 14:14

Jel vas cure strah da zbog korone nećete smjeti imati pratnju na porodu? Mene stvarno je. Jako bi htjela da muž bude sa mnom. Ne znam uopće kako ću sama preživjeti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.