Traveller nisam 🙈 pretpostavljam kad je bila ali uhvatila je nisam ... hopsali nismo prije O jer smo bili na antiobotiku pa smo tek nakon O pa sta bude :) kako si ti?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Velicina nokta je ta sukrvica. Ustvari je samo smedjkasto nista jako. A nebi zvala jos jer danas kad sam zvala da se narucim za pregled me sestra oprala da sta jos zovem neka zovem kad prodje 15 dana jer to je jos rano. I onda me narucila za 1.2
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure, jel imate iscjedak? Ako da kakve vam je boje? Meni danas nije cisto bijel a nije ni žut,nesto između....
Traveller ma daaa moguce je hhaha ma ako je uopce bila O posto je nisam ulovila neznam :P imali smo odnose odmah dan nakon a mozda i na O i 2 dana nakon ma neznam zbunjola ovaj mjesec sta bude bit ce :P
Nema mucnin jos ? Jojj bas lijepo uzivaj draga ❤️
Kiky ma ako je tako stvarno malo onda je vj sve ok poprati pa ces i ti sama znat procjenit 🥰
Oprostite cure sta ovako upadam u razgovore🙈 ali bas ste mi draga grupica nadam se da cu vam se pridruzit :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ne boli me nista samo lagani grcevi
Ja sam u prvoj imala kad sam trebala dobit (tj kad mi je trebala bit ovulacija. I više se nije ponovilo. Sad sam imala isto smeđe par puta i pila duphastone pa išla na pregled. Dala mi ih je još i evo 10 dana i dalje imam 1 dnevno smeđe. Ak ti se ponovi odi da ti pogleda jel sve ok. Da nije neki hematom. Realno baš si rana trudnoća. Jedino možeš dobit te tabletice i mirovanje. Ostalo je na višoj sili
Cure, jel imate iscjedak? Ako da kakve vam je boje? Meni danas nije cisto bijel a nije ni žut,nesto između….
To ti se zove sunčani iscjedak. Malo pročačkaj naziv. Kažu da je normalno imat pojačan iscjedak i da je ok malo druge boje jer tijelo izbacuje mrtve stanice, viruse i bakterija da zaštite bebu. Pa eto ja sam se s tim utješila
Cure, jel imate iscjedak? Ako da kakve vam je boje? Meni danas nije cisto bijel a nije ni žut,nesto između….
To ti se zove sunčani iscjedak. Malo pročačkaj naziv. Kažu da je normalno imat pojačan iscjedak i da je ok malo druge boje jer tijelo izbacuje mrtve stanice, viruse i bakterija da zaštite bebu. Pa eto ja sam se s tim utješila
Hvala na utjehi 😇 jooj toliko se radujes tome svemu ovo na pocetku totalno covjek poludi...🤔 Od simptoma do psihe...
Hvala na odgovorima:) meni su danas opet malo bolnije tako da vjerujem da to sve varira i ništa ne mora biti konstantno..iscjedak je meni na samom početku bio skroz svijetle boje i onda sam primjetila da je isto malo tamniji(ali s vremena na vrijeme) i nekada ga ima više, a nekada manje.. ja sam isto čitala da je to sve normalno i da se tijelo rješava svih bakterija tim putem..možete možda piti čaj od brusnice jer on dodatno pomaže u ispiranju bakterija i ja sam primjetila da što više tekućine pijem to mi je iscjedak normalniji🤷♀️
Pozdrav cure svima, nove dobro došle, traveller drago mi je zbog tebe da je sve uredu i da će ti tako biti do kraja trudnoće 😍😍😘
Što se tiče iscjedka , prije pregleda dva puta sam na papiru sam vidla roskastu krv i uplasila sam se i onda nakon par dana sam došla na pregled pa mi je rekla doktorica da imam manji hematom i od toga je bila a roskasta krv i od kad sam počela s vaginaletama tj terapiju s njima počeo je iscjedak koji je smeckasti, al evo kako dani prolaze tako i iscjedak prolazi...
Ja sam danas odradila urin za urinokulturu posto urin nije bio baš najbolji pa smo išli provjerit za sigurnost, ovako se osjećam super jedino šta mi je dosadno zbog mirovanja ali i to će proći :)))
Ispričavam se na dugom postu 💪
I ja sam za datume pregleda, moji je 16.02.
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Ne boli me nista samo lagani grcevi
Ja sam u prvoj imala kad sam trebala dobit (tj kad mi je trebala bit ovulacija. I više se nije ponovilo. Sad sam imala isto smeđe par puta i pila duphastone pa išla na pregled. Dala mi ih je još i evo 10 dana i dalje imam 1 dnevno smeđe. Ak ti se ponovi odi da ti pogleda jel sve ok. Da nije neki hematom. Realno baš si rana trudnoća. Jedino možeš dobit te tabletice i mirovanje. Ostalo je na višoj sili
Vidjeti cu da kako bude bilo. Za sada nema nista ali ako se slucajno do kraja dana pojavi otici cu na hitnu ginekologiju pa da vide. Meni je ustvari danas trebali doci m pa mozda je i implatacijsko krvarenje. Tko zna. Sad sam dosla s posla pa cu mirovat popodne. Hvala 😗
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji