Drage cure, imamo savršenu bebu, sve se vidi, gestacijska, zumanjcana, bebica, točno je u dan koliko je po ZM, kaže doktor imamo malog štrebera. Srce smo culi momentalno kad smo vidjeli i plod, dobili smo slije. Imala sam tako dobar predosjećaj i takav mir sam osjećala i pokazalo se da je bio ispravan.
Jeste za da sutra napravim listu pregleda da znamo tko je kad?
Cure koje čitate a još niste trudne, želim vam već ovaj ciklus da osjetite sreću kakvu sam ja osjetila danas. Ljubim vas puno i divne ste što ste se sjetile i što mislite na mene. Pusa velika
Bas mi je jako, jako, jakooo drago zbog tebe, Traveller. Zavidim ti malo na cjelokupnom dozivljaju svega. Ja ne mogu reci da sam osjetila nesto posebno kad sam gledala uzv, vise olaksanje jer sam se bojala da nije vanmaternicna trudnoca ili nesto drugo. Jako si to lijepo opisala, i bas se osjeti ona cista ljubav da prsti iz tebe. ❤ Ja sam danas bas dosta lose. Mucnine su uzasne. Umor me svladava cijeli dan. Bas mi je bilo jako tesko s curama danas. Jedva sam cekala da muz dode s posla da mogu otici spavat. Klopam sad koliko mogu i idem spavat. Spavanje je trenutno sve sto me zanima. Citam vas ujutro ako budem u stanju.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Meni je 25. Ponovo radi smeđarenja. Inače sam curicu dojila 2 godine i 2 tjedna iza 2.rođendana je sama odlučila da neće više (postepeno je sama puštala). Čim sam prestala dojit počele su me bolit sise u plodnim danima. Trudnoću sam pretpostavila 4 dana prije menge kad su me i dalje bolile al su me peckale bradavice. Bole me dosta na dodir al preživi se. I mažite i njih i stomak svaki dan. Počnite već sad. Btw. Sutra vadim krv i urin da imam spremno za pregled
Morala sam upasti!
Traveller lavice,neopisivo mi je drago sto je barem nekima prosao super pregled kod ginekologa! Zelim vam da lijepo napredujete,rastete i da vam bude dosadna i skolska trudnoca!
Kiky tebi isto od srca zelim sto i Traveller,da se javis koji puta tamo na onoj temi,pogotovo kada prvi puta cujes srceko na ultrazvuku!
Sretno Vam svakoj na ovoj temi,da razmjenjujete samo lijepe i sretne trenutke u trudnoci pa i kasnije kada cete drzati ta malena stvorenja i rukama 😘☺️
Jutro trudnice
isprike što ovako upadam, samo bih lijepo pozdravila Mokosh, Traveller i Janu ❤️
vidim da su pregledi super prošli cure koje ste bile i baš sam sretna zbog vas! uživajteeeee u trbuščićima i trudnoći
sretnooo i mirno dalje i svim ostalim trudnicama u grupi 😅
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Čestitam traveller na pregledu samo neka bebica raste ♥️ kiky dobrodošla.
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Cure da vas pitam jel vi imate konstantno bolne grudi?? Ja sam prvih dana imala imala bolne i teške, a sada su mi dosta manje bolne tj dosta je razlika od početka🤷♀️ a čitala sam po forumima da je to kao normalno i da neke dane bole više, neke manje i da ovisi od osobe do osobe, odnosno neke žene su rekle da su imale periode da nisu uopće bolne, a onda se opet sve vrati.Kako se vi osjećate po tom pitanju? Ja imam pregled 28.01:)
Hej draga,meni ti evo danas kao pocele bolit ponovo a do sada skoro nista,zadnje da su me bas bas bolile jw bilo pred ocekivanu mengu(koja nije dosla 💪) i jutros se probudim vidim bole,i konstantna neka bol u trbuhu,zapravo neznam jel to bol,ili neka kontrakcija al onako ko menstrualna...a ono sto mene isto brine sto ja ne moram na pi pi ko vecina cura ovdje....idem normalno kao i sto sam isla....🙄
Pojavila mi se na gacicama mala smedja tockica nije jako ali je. Valjda nista nije strasno. Danas bi trebala ne dobit.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ne boli me nista samo lagani grcevi
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Pojavila mi se na gacicama mala smedja tockica nije jako ali je. Valjda nista nije strasno. Danas bi trebala ne dobit.
Zna se to dešavati, možda je od implantacije. Ako pojaca onda nazovi ginekologa, ali vjerujem da će biti sve ok.
Pa da to sam i mislila. Pricekat cu za sad je samo to ali ne boli pa onda nisam toliko u brizi
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky nebi te željela plašit nadam se da ce sve biti uredu ali ni mene nije bolilo kad je bio spontani dok nije dosla bas krv krv... neznam koja je kolicina tog smedeg iscjedka ali mozda da ti svejedno zovnes gin?
Neznam mozda sam ja samo prestrasena zbog mog spontanog... sretno ti zelim ❤️❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji