Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    19. Siječanj 2021. 16:44

Traveller čestitam od srcaa 🥰🥰❤️❤️ sretnu i mirnu trudnocu ti želim 😘😘😘

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Siječanj 2021. 17:09

Moram i ja upasti🙈! Ali toliko sam sretna radi tebe Traveller! Puno pusa tebi i bebi saljem! Uzivaj i neka bude svaki pregled ovako odlican 😘❤

Endzrue
    19. Siječanj 2021. 17:12

Čestitam. Sad napokon možeš odahnuti ❤️

Endzrue
    19. Siječanj 2021. 17:14

Missy88

Divno, neka sve bude i dalje idealno kao dosad ❤
    Cure, planirate na neki od prenatalnih testova, tipa Nifty?

Ja nisam ni u prvoj ni na probir a neću ni sada. Za Nifty nemam novaca nažalost 

Kiky 🥰
    19. Siječanj 2021. 17:33

Cure evo i mene na vasu temu :) Danas sam radila test i pozitivan je. Sutra zovem ginekologa za prvi pregled ❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Monstera
    19. Siječanj 2021. 17:40

Traveller

Najbolje ste cure, svaka vam čast šta ste se sjetile i došle se javiti. Mislim na vas sve stalno i samo čekam dan kad ćete se tu prijaviti. Obožavam vas i sve vas želim tu. ❤️❤️❤️❤️😍😍😍 Bacam cijelu hrpu trudnicke prasine I ajmooo, dođite mi što prije.

Sretno vam I tipkamo se tu uskoro. ❤️😍

Sta se tiče prenatalnih, lijepo je meni to doktor danas objasnio. Imaju tri opcije, pobacila bi, ne bi pobacila, ne znaš. Kad to odlučiš onda te on savjetuje. Ako pobačaj nije opcija, najbolje je ne raditi test jer kaže i on sam, čemu onda bacati novce. Meni je dao opciju Nifty, kombinirani na kojem se vidi 85 do 90 posto i uzv koji je 80 posto. Dogovorili smo se za uzv i ako vidi nešto da je alarmantno, onda možda idemo na Nifty. Ovako inače ne.

Traveller ❤️
    Kiky pročitala sam na LH Trakicama, čestitam ti od srca, neka ti bude ugodna i sretna trudnoća 🤗😍
    Ostalim curama također želim sretnu trudnoću a sljedeći put kad budem upala na temu će biti zbog mog plusića 😆 😍

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Missy88
    19. Siječanj 2021. 18:32

Traveller

Najbolje ste cure, svaka vam čast šta ste se sjetile i došle se javiti. Mislim na vas sve stalno i samo čekam dan kad ćete se tu prijaviti. Obožavam vas i sve vas želim tu. ❤️❤️❤️❤️😍😍😍 Bacam cijelu hrpu trudnicke prasine I ajmooo, dođite mi što prije.

Sretno vam I tipkamo se tu uskoro. ❤️😍

Sta se tiče prenatalnih, lijepo je meni to doktor danas objasnio. Imaju tri opcije, pobacila bi, ne bi pobacila, ne znaš. Kad to odlučiš onda te on savjetuje. Ako pobačaj nije opcija, najbolje je ne raditi test jer kaže i on sam, čemu onda bacati novce. Meni je dao opciju Nifty, kombinirani na kojem se vidi 85 do 90 posto i uzv koji je 80 posto. Dogovorili smo se za uzv i ako vidi nešto da je alarmantno, onda možda idemo na Nifty. Ovako inače ne.

Da, tako sam i ja zakljucila. Da je to jeftinije, cak bih i napravila, decko recimo nije za to. Ali puno je to novaca, a stvarno se nadam da ce uzv pokazati ako postoji ista zabrinjavajuce. Tj nadam se da nece biti 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

mara5
    19. Siječanj 2021. 18:36

Traveller predivno! 🥰❤
    Cure koje prizivate mucnine i pitate se zasto ih nema, ni slucajno vise! 😅
    Ja sam bez mucnina, bez povracanja  bez tegoba, bebica je super 🤰
    Imala sam samo muku koja je ubiti glad, kad pojedem kao nova sam.
    Ako se pitate gdje su mucnine odite na ljetnice, kad procitate da su cure po infuzijama, da kile padaju nemilice, da nemaju snage ni vode se napiti, brzo ce vas proci 😅
    P.s i ja sam se pitala kao i vi kakva sam to trudnica nista filmski...😂😅 a i samo da znate nekima dodju kasnije.. tako da pazite koliko ih prizivate

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Mala_martina1990
    19. Siječanj 2021. 18:42

Hej cure,jel vi imate grčeve nalik menstrualnim? Meni danas nesto cesto u danu,ne jako,skroz malo al dovoljno da osjetim...neznam jel to normalno? Prva mi trudnoca,neznam sta mislit,ni sta ocekivat,sva sam u panici,i vjerovatno cu biti dok nw prode pregled ..🤔🤔🙄🙄🙄

19. Siječanj 2021. 18:43

Kiky 🥰

Cure evo i mene na vasu temu :) Danas sam radila test i pozitivan je. Sutra zovem ginekologa za prvi pregled ❤

Dobrodosla 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.