Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2021. 18:45

Mala_martina1990

Hej cure,jel vi imate grčeve nalik menstrualnim? Meni danas nesto cesto u danu,ne jako,skroz malo al dovoljno da osjetim…neznam jel to normalno? Prva mi trudnoca,neznam sta mislit,ni sta ocekivat,sva sam u panici,i vjerovatno cu biti dok nw prode pregled ..🤔🤔🙄🙄🙄

Ja ih imam svako malo. Pa malo bol u jednom jajniku pa u drugom..onako da me strecne. Kazu da je to normalno na pocetku :)
    Ali razumijem te, i ja se stalno pitam jeli sve ok

Missy88
    19. Siječanj 2021. 18:49

Mala_martina1990

Hej cure,jel vi imate grčeve nalik menstrualnim? Meni danas nesto cesto u danu,ne jako,skroz malo al dovoljno da osjetim…neznam jel to normalno? Prva mi trudnoca,neznam sta mislit,ni sta ocekivat,sva sam u panici,i vjerovatno cu biti dok nw prode pregled ..🤔🤔🙄🙄🙄

Normalno je jer se maternica siri, bitno da nije konstantna i jaka bol, u tom slucaju se treba javiti ginekologu. Povremeno je sve normalno, ne brini ☺

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    19. Siječanj 2021. 18:51

mara5

Traveller predivno! 🥰❤
    Cure koje prizivate mucnine i pitate se zasto ih nema, ni slucajno vise! 😅
    Ja sam bez mucnina, bez povracanja bez tegoba, bebica je super 🤰
    Imala sam samo muku koja je ubiti glad, kad pojedem kao nova sam.
    Ako se pitate gdje su mucnine odite na ljetnice, kad procitate da su cure po infuzijama, da kile padaju nemilice, da nemaju snage ni vode se napiti, brzo ce vas proci 😅
    P.s i ja sam se pitala kao i vi kakva sam to trudnica nista filmski…😂😅 a i samo da znate nekima dodju kasnije.. tako da pazite koliko ih prizivate

Meni se cini da je vecina cura ovdje skroz ok i uziva u trudnoci, zavidim vam skroz  haha jer mene mucnine ubijaju u pojam. Ali da, kad vidim price o infuzijama i konstantnim povracanjem, moze biti i gore. 
    Zivim za to drugo tromjesečje kad je kao sve ok 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Kiky 🥰
    19. Siječanj 2021. 19:28

Mala_martina1990

I ja imam. Dali je to normalno? Osjecam kao da cu svaki cas procurit, dole me cas boli cas ne boli. Onako malo kruli trbuh i osjetim sa se nesto dogadja dole. I meni je prva trudnoca

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Jana25
    19. Siječanj 2021. 19:42

Traveller divne vijesti 🥰😍 čestitam!!! Znala sam da će sve biti u savrsenom redu! ❤🥰
    Ja sam definitvno za listu pregleda. Ili da barem sve potpisemo u potpis, da ne ispitujemo stalno isto 😂
    Cure ti grčići su normalni, meni su prije bili češći, sad se jave 4-5 puta dnevno.jedan dan jace, drugi opet slabije. Ali znam da su 3 i 4 tjedanbili dosta cesti. Nemate frke dok nije konstantna bol i nema krvi, a nece ni biti 🙏❤
    Ancioo, Freya, Maša i sve ostale cure iz nase prosle grupe zelim da nam sto prije dodete ovdje 🤗🥰
    Nove cure, dobrodošle ❤❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

freya_444
    19. Siječanj 2021. 20:09

Traveller, Jana i ostale cure baš sam sretna zbog vas i brzo vam dolazimo 🤞🤞🤞❤❤😘😘

Lucija 16.12.2021.💗

Kety 123
    19. Siječanj 2021. 21:03

Cure da vas pitam jel vi imate konstantno bolne grudi?? Ja sam prvih dana imala imala bolne i teške, a sada su mi dosta manje bolne tj dosta je razlika od početka🤷‍♀️ a čitala sam po forumima da je to kao normalno i da neke dane bole više, neke manje i da ovisi od osobe do osobe, odnosno neke žene su rekle da su imale periode da nisu uopće bolne, a onda se opet sve vrati.Kako se vi osjećate po tom pitanju? Ja imam pregled 28.01:) 

19. Siječanj 2021. 21:20

Meni nisu uopce toliko bolne, nekad mislim da bi mozda trebale boliti vise. Prosli mjesec pred mengu su me bas ubijale, nisam mogla lezati na trbuhu, a sad me zabole svako toliko. Ne primjecujem nikakvu razliku jos :/
    Meni je prvi termin 1.2. :)

Missy88
    19. Siječanj 2021. 21:35

Meni i dalje bolne. Kety, ne brini, mislim da je normalno da simptomi variraju. Inace se dobro osjecas i dalje, nema mucnina? 😊

Meni je 2. pregled 18.2. kod moje gin, a 23.2. sam privatno narucena, a otici cu ako me moja ne uvjeri bas jer kod nje sve kao po traci, ne posveti vremena nista. Znam da nije dobro puno uzv-a, ali sam mislila privatno taj u 12. i 20. tjednu, ostalo je valjda ok rutinski i kod moje.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Kiky 🥰
    19. Siječanj 2021. 21:39

Ja se sutra narucujem na prvi pregled. Mislila sam malo pocekat ali zvati cu odmah pa cu vidjet kada ce me naruciti. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.