Jutro cure 🥰 ajme ne mogu docekat da produ ta 2 tjedna do pregleda.na prvom pregledu bit cu 8+3 😱😱😱
Samo neka brzo prolaze ti dani 😂
Moj termin poroda je 13.9. 💞🥰 tako kazu aplikacije, ne doktor 🤭😅
Meni je po aplikaciji 30.9 😍
Traveller hvala sto si me dodala na listu, bas je predivno to vidjeti.
Jedva cekam 1.2 nemogu docekat taj prvi pregled. Neznam dal ce se srce cut jer necu jos uc u 6tj kad me je narucila tako brzo ali bit cu mirnija kad me pregleda.
Jucer me cijeli dan trbuh bilio lagano a danas je ok stanje, isto tu i tamo malo osjetim da se nesto dogadja ali ne boli 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Heloouuu trudniceee 🥰 moj prvi pregled je 25.1 jos sitnooo brojim....od simptoma,bolne grudi,i tu i tamo grč neki u stomaku...😇
Isprike ako sam koga slučajno izostavila. Koga nema javite da vas dodam. I molim napišite termine poroda pa da vas dodam. 😍
Super za termine, potrudila si se❣
Meni je termin poroda zasad 5.9.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro cure 🥰 ajme ne mogu docekat da produ ta 2 tjedna do pregleda.na prvom pregledu bit cu 8+3 😱😱😱
Meni je doktor potvrdio 11. 9. jer je beba točno po ZM, a i treba biti tako jer znam točno da sam imala O na 15.dan ciklusa. A ne piše ti nigdje na papirima termin? Meni je napisao.
Ma ne. Nista mi nisu napisali na papire. ZM 7.12., O 19.12 odnosno 13 DC, na 23DC sam imala jedva vidljivu sjenu, a na 25DC pluscinu.vidjet cemo za 2 tjedna 🤭
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Meni je po aplikaciji 30.9 😍
Traveller hvala sto si me dodala na listu, bas je predivno to vidjeti.
Jedva cekam 1.2 nemogu docekat taj prvi pregled. Neznam dal ce se srce cut jer necu jos uc u 6tj kad me je narucila tako brzo ali bit cu mirnija kad me pregleda.
Jucer me cijeli dan trbuh bilio lagano a danas je ok stanje, isto tu i tamo malo osjetim da se nesto dogadja ali ne boli 🥰
Kiky zna se srce vidjeti i tijekom 5.tjedna, znam forumasicu kojoj se sve vidjelo s 5+4. Ali nemoj paničariti ako ne bude. Meni je rekao prije pregleda ovako: sad nam je cilj utvrditi samo da je trudnoća u maternici. Ako vidimo plod, top. Ako čujemo srce, to je još veći top. Želim ti sreću i da budeš od onih kojima se rano sve vidi. 😍
Hvala na utjehi 🥰 Vidjelo se ili ne, bitno da mi on kaze da je sve u redu. Jos cu prije pregleda napravit test za trudnocu. Stvarno je jedan od najdivnijih stvari vidjeti plus na testu. Jos nisam svjesna da sam trudna vjerovatno ni necu dok ne vidim na onom ekranicu kod ginekologa....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Isprike ako sam koga slučajno izostavila. Koga nema javite da vas dodam. I molim napišite termine poroda pa da vas dodam. 😍
Missy88 imamo isti datum termina poroda i moj je 5.9 😍😍
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Kiky, vidjet ćeš tek taj osjećaj. JAOOO. Pitam se kako li je tek onda držati bebicu prvi put. ❤️😍
Jedan predivan osjećaj koji se ne može opisati riječima, bude brzo prošlo pa ćeš iskusiti taj osjećaj, ja sam za sad prošla 2 puta i oba puta osjećaj je fenomenalan😍
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Prvi termin 25.1. a datum poroda po aplikaciji 13.9.
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Missy88 imamo isti datum termina poroda i moj je 5.9 😍😍
🥰🥰
Mala, kako si ti, sve ok?
Meni je bas slatko citati vasu euforiju, ja ju bas i ne osjecam, naravno bilo je lijepo vidjeti da je na uzv sve ok i cuti srceko, ali se jos svakodnevno borim s mucninama tako da mi svu energiju oduzimaju pokusaji koliko toliko normalnog funkcioniranja svaki dan 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji