Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    21. Siječanj 2021. 20:23

Vortexmoon

Meni je ginekolog zakazao pregled 27.1., jedva cekam :)
    Cure, zanima me da li se umarate? Ja sutra ulazim u 6.sedmicu i nemam mucnina ali bas se brzo umorim, pogotovo ako sam negdje vani.
    Sto se tice prehrane gledam da imam barem 2 obroka dnevno koji su bas zdravi, puno zeleni i dobrih proteina.
    Pijete li folnu? Meni je nevjesta dala bocicu sto je njoj ostalo od trudnoce pa pijem, ne moze da skodi…

Folna se obavezno mora pit prva 3mj. Bilo bi dobro i prije trudnoće. Ja sam vadila vitamine radi štitnjače u 10.mj pa se kljokam još dodatno svačim (nemam terapiju, čekam komentar na nalaze). Što se jela tiče. Pazila 1. Trudnoću. Kavu pila bez kofeina. Sad sam drugu opuštenija. Pijem 2 kave dnevno ala mala s hladnim mlijekom i ne smeta mi. Zdrava prehrana je godinama kod mene iako sam zakazala zadnje vrijeme. Ovaj period godine mi slabo ima povrća pa nekad više tučemo po krumpiru

Kiky 🥰
    21. Siječanj 2021. 20:34

Ja pijem od solgara folacin od 400mg.. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Vortexmoon
    21. Siječanj 2021. 20:54

Kiky 🥰

Takodjer! :) 

• Mala2323
    21. Siječanj 2021. 20:57

Missy88

kristina25

Missy88

Traveller

Isprike ako sam koga slučajno izostavila. Koga nema javite da vas dodam. I molim napišite termine poroda pa da vas dodam. 😍

Super za termine, potrudila si se❣
    Meni je termin poroda zasad 5.9.

Missy88 imamo isti datum termina poroda i moj je 5.9 😍😍

🥰🥰
    Mala, kako si ti, sve ok?
    Meni je bas slatko citati vasu euforiju, ja ju bas i ne osjecam, naravno bilo je lijepo vidjeti da je na uzv sve ok i cuti srceko, ali se jos svakodnevno borim s mucninama tako da mi svu energiju oduzimaju pokusaji koliko toliko normalnog funkcioniranja svaki dan 😅

Hvala Draga na pitanju. 
    Super sam, ležim, mirujem zbog hematoma i čekam 29.01 i dr pregled. Bit će to sve okej. 
    Nikakvih krvarenja nisam imala.. :)
    Kako si ti? 

+ 26.12.2020🖤

• Mala_martina1990
    21. Siječanj 2021. 21:06

Kiky 🥰

Također i ja...🥰 Nadam se da je to dovoljna kolicina,zapravo pocela sam ga piti i prije nego sam zatrudnila.

Kiky 🥰
    21. Siječanj 2021. 21:14

Mala_martina1990

Kiky 🥰

Također i ja…🥰 Nadam se da je to dovoljna kolicina,zapravo pocela sam ga piti i prije nego sam zatrudnila.

I ja sam ga pocela pit davnih dana, jedno vrijeme konstantno a onda sam pila kad se sjetim. Sad sam opet pocela svaki dan.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Jana25
    21. Siječanj 2021. 23:18

🙋🏼‍♀️ elenatal gdje ima 800mg folne. Skoro 2 mj prije nego sam ostala trudna pila sam od twinlaba prenatal gdje ima 400mg.
    A jedem stvarno sve. Danas sam maznila pršut, prije neki dan malo kulena. Popijem i nesicu ujutro 😃

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    22. Siječanj 2021. 00:36

Ja sam pila neki Prenatal od Natural Weltha, jer je bio najpovoljniji, a nije mi se bas trosilo sto+ kn mjesecno prije nego sam uopce trudna, sad taman potrosila tih 100 komada pa uzela Elevit Elenatal.
    Mala, bas mi je drago, samo ti odmaraj i cuvaj bebicu, brzo ce i taj pregled.
    Ja sam onako jadno s tim mucninama, ali bude i to proslo.  Proslu noc sam odjednom morala svako malo na wc, a preko dana isto i jos imam neki.pritisak u donjem dijelu trbuha, mjehura,  tu i tamo me probode. Jucer isla obavit krv, urin, urinokulturu pa cu vidjeti sutra ujutro da nije neka upala. Iako mi je prije tjedan dana urin bio cist na pregledu. Ne znam sto je normalno, sto nije haha.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    22. Siječanj 2021. 09:12

Što se selena tiče. Kažu da je bolje maknut tablete a dnevno pojest 2 brazilska oraščića. Da je to dovoljna dnevna doza selena. Ne znam jesi u kojoj grupi na fejsu al ima jedna štitnača - tihi ubojica i stvarno ima hroa teksta i hrpa iskustava i jako puno doktorica koje pomažu na koji način to držat pod kontrolom. 

Vortexmoon
    22. Siječanj 2021. 11:35

I ja jedem orasaste plodove, sameljem u blenderu brazilski orah, orah, ljesnjak i badem i dodajem u zobenu kasu svako jutro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.