Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    20. Siječanj 2021. 15:20

▪Marty

Jutro trudnice
    isprike što ovakoupadam, samo bih lijepo pozdravila Mokosh, Traveller i Janu ❤️
    vidim da su pregledi super prošli cure koje ste bilei baš sam sretna zbog vas! uživajteeeee u trbuščićima i trudnoći
    sretnooo i mirno daljei svim ostalim trudnicama u grupi 😅

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    20. Siječanj 2021. 15:22

Cure, dodite nam sto prije! 😊😘

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Vortexmoon
    20. Siječanj 2021. 19:15

Lijep pozdrav svim curama na forumu!
    Nekoliko mjeseci smo radili na bebi i prije par dana test je nakon 3 dana kasnjenja pokazao trudnocu. Tih dana sam otkrila forum pa sam se odlucila registrovati. Jos nisam zakazala pregled kod ginekologa pa sam htjela upitati kada preporucujete da je najbolje da odem prvi put? Sada sam na kraju 5.sedmice. 
    Od simptoma sam prvih dana imala bolove identicne menstrualnim a sada ih gotovo nemam, sike me malo bole i rastu i to je to, jedan dan imala glavobolju ali prestala je cim sam jela. 
    Pozdrav svima 💕

Vortexmoon
    20. Siječanj 2021. 19:17

Evo slika 
    https://ibb.co/dW8Z6Pm

Missy88
    20. Siječanj 2021. 19:23

Vortexmoon

Lijep pozdrav svim curama na forumu!
    Nekoliko mjeseci smo radili na bebi i prije par dana test je nakon 3 dana kasnjenja pokazao trudnocu. Tih dana sam otkrila forum pa sam se odlucila registrovati. Jos nisam zakazala pregled kod ginekologa pa sam htjela upitati kada preporucujete da je najbolje da odem prvi put? Sada sam na kraju 5.sedmice.
    Od simptoma sam prvih dana imala bolove identicne menstrualnim a sada ih gotovo nemam, sike me malo bole i rastu i to je to, jedan dan imala glavobolju ali prestala je cim sam jela.
    Pozdrav svima 💕

Cestitam, dobrodosla ❣
    Prvi pregled je uglavnom između 6. i 8. tjedna tako da mozes nazvati ginekologa i on ce te naruciti kad misli da trebas, ja sam na prvom pregledu bila sa 6+3 dana.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Vortexmoon
    20. Siječanj 2021. 21:14

Missy, da li se vec tada culo srce bebe? 💕

Ivo& Ivana💙♥️
    20. Siječanj 2021. 22:01

Traveller draga moja čestitam ti još jednom od sveg srca! Samo nastavi biti smirena i želim ti što mirniju trudnoću
    A što se tiće teudničkih tegoba... mene su sve zaobišle a evo nas blizu 18tt.imala sam mučnine ali one od gladi i par puta sam povratila i to isto od gladi. Kad bi pojela sve bi se smirilo. Ništa od hrane mi nije smetalo, niti mi smeta, sve jedem. Mirisi isto tako. Nekad imam osjećaj da nisam trudna ali evo dečko moj raste i polako guramo. Zato se ne brinite za simptome. Sve smo drugačije i svaka trudnoća je za sebe. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Missy88
    21. Siječanj 2021. 00:31

Vortexmoon

Da 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    21. Siječanj 2021. 08:51

Vortexmoon

Ja sam na 6+0 bila i rekla je da nije mislila da će uspjet uhvatit srce al je. Mislim da ti je svakako sigurnije sa 6+3 pa nadalje ić. Samo eto svima nam je da nikad dočekat 

Jana25
    21. Siječanj 2021. 10:59

Jutro cure 🥰 ajme ne mogu docekat da produ ta 2 tjedna do pregleda.na prvom pregledu bit cu 8+3 😱😱😱
    Samo neka brzo prolaze ti dani 😂
    Moj termin poroda je 13.9. 💞🥰 tako kazu aplikacije, ne doktor 🤭😅

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.